Deel 5!

5.5K 57 5
                                    

Matthy ziet dat ik moet huilen, hij veegt de tranen van mijn wangen af en geeft me een knuffel.
"Wil je anders een andere film met mij gaan kijken boven?" Vraagt matthy, ja hoor is goed! We lopen naar boven en ik plof op matthy zijn bed neer.
Matthy pakt zijn laptop en gaat in bed liggen ik kruip nu ook onder de deken en ga tegen matthy aan liggen, hij slaat een arm om me heen.

POV Matthy
We zijn ongeveer op de helft van de film en ik zie dat Loa in slaap is gevallen, het was helemaal niet de bedoeling de ze hier bleef slapen (niet dat ik het erg vind) dus ik tik haar zachtjes aan om haar wakker te maken, als ze wakker word wrijft ze schattig in haar ogen "wil je anders hier blijven slapen?" Vraag ik aan Loa. Uhh als jij het niet erg vind? Vraagt ze
Tuurlijk vind ik dat niet erg anders zou ik het toch niet vragen? Antwoord ik.

POV Loa
Ik word wakker in het bed van matthy maar matthy is er zelf niet? Ik vroeg me af waar hij is, ik wil net mijn telefoon pakken om hem te appen als hij binnen komt lopen met een dienblad met ontbijt.
Ahww wat lief! Zeg ik tegen matthy en kijk hem lief aan.
Als we ons ontbijt op hebben ga ik me omkleden en opmaken, ik wilde al bijna mijn kleren uit doen toen ik me besefte dat matthy nog in de kamer was dus ik loop maar naar de badkamer toe.

Als ik me eindelijk heb omgekleed en heb opgemaakt zie ik er zo uit:

als ik terug de kamer van matthy binnen loop zie ik dat hij zich net aan het omkleden is, oh sorry! Zeg ik en ik loop de kamer uit

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

als ik terug de kamer van matthy binnen loop zie ik dat hij zich net aan het omkleden is, oh sorry! Zeg ik en ik loop de kamer uit. Ik hoor matthy nog roepen, Loa kom maar terug het maakt niet uit! Ik kom de kamer terug in en ik ga op zijn bureau stoel zitten.

Als ik onder kom kijkt iedereen mij verbaasd aan, "is er iets?" Vraag ik. Ben je nou hier blijven slapen? Vraagt Lieke, ja? Is dat zo erg dan? Vraag ik lacherig nee nee! Er is niks ergs aan maar het verbaasd me van matthy!

Matthy komt even later ook onder en hij ziet dat Lieke enthousiast naar hem lacht, hij lacht terug en steekt zijn duim op.

Er hangt liefde in de lucht!~bankzittersDonde viven las historias. Descúbrelo ahora