2.0

286 38 99
                                    

[Yeni kapağı yapan Musie'me çok teşekkür ediyorum ILY.💓]

Ama nihayetinde ben sadece bir insanım. (Kim Namjoon-Life Goes On)

- - -

Kararlıydım. Okul psikoloğu beş yıllık rehabilitasyondan bile iyi gelmişti. Namjoon artık her şeyi bilecekti. Daha fazla birbirimize acı çektirmemizin ne anlamı vardı ki?

Hemen yanı başımdaydı Namjoon. Ama neden ona dokunamıyor, onu öpemiyordum ki? Saçmalıktı işte. Aşıktım işte ona. Onun da öyle olmasını umut ediyordum içimden. Son dersin bitmesine beş dakika kalmıştı ama bana saatler gibi geliyordu.

Sonunda öğretmen dersi bitirdi. Kalkmak için Namjoon'u bekliyordum ama o kadar dalmıştı ki dersin bittiğinden haberi bile yoktu. Hafifçe dürttüğümde sanki yumruk atmışım gibi sıçradı.

İfadesiz suratıyla uyumlu olarak hiçbir ifade belirtmeyen sesiyle konuştu. "Ne var?"

  "Şey... geçecektim de."

  Bir anda kendine geldi ve ayağa kalktı. Kapıya doğru ilerliyordu ki kolunu yakalayıp durdurdum. Sorarcasına tek kaşını kaldırdı.
Tanrı'm trip atması gereken bendim ne oluyordu buna böyle?!

"Namjoon konuşabilir miyiz?"

"Ne konuşacağız Jisoo?"

İsmimi bastıra bastıra söylüyordu adi herif. Ne bokuma bu kadar sinirliydi.

"Ya şu an açıklayamam ki konuşmamız gerek işte yan taraftaki parka gitsek olur mu?"

Sinirle nefes verdi ve başını aşağı yukarı salladı. Anlık gelen istekle elini tuttum ve yüzüne bakmayarak hızla ilerledim. Onu sürüklediğimi falan sanmıyordum çünkü bu imkansızdı.

Sonunda parka gelmiştik. Elim ayağım titriyordu. Ve elini tuttuğum için o bunu gayet açık anlardı. Ah Tanrı'm ne kadar rezildim böyle!?

"Ne var Jisoo? Artık anlat da gideyim."

"Huh! Peki."

Yavaş yavaş anlattım her şeyi. Anlatırken yüzüne bakamıyordum. Bu yüzden tepkisini bilmiyordum. Ama ben sessizce ağlıyordum. Gözyaşlarımın sesime karışıp ağladığımı belli etmemesi için üstün bir çaba içerisindeyim. Bitmişti anlattıklarım ama içimdeki o sızı hiç azalmamıştı konuştuğum yaklaşık yarım saat boyunca. Cevap vermesini bekliyordum ama o ısrarla susmaya devam ediyordu.

Yavaşça bedenimi ona çevirdim. Gördüğüm manzara bana tokat gibi çarptı. Ağlıyordu...

"Namjoon..."

Beklemeden bana sarıldı. Artık sesli ağlıyordu.

"Jisoo... ben çok özür dilerim hiçbir şeyi fark etmediğim için. Salağın tekiyim. Çok özür dilerim sana söylediklerim için. Beni affet güzelim yalvarırım beni affet..."

"Namu... asıl sen beni affetmelisin. Koskoca beş yıl seni acıya ittim. Geldiğimde de senden beni hiçbir şey yokmuş gibi kabul etmeni istedim. Benim suçumdu."

Benden ayrıldı ve yüzüme güzel gözleriyle baktı.
"Seni özledim Sooya..."

Yavaşça bana yaklaştı ve aramızdaki mesafeyi neredeyse sıfıra indirdi. Dudaklarımın üzerinde nefesini hissediyordum ve bu kalbimi tekletiyordu. Ama yapamazdım, usulca geri çekildim. Anlamaz gözlerle bana bakıyordu.

"Jisoo, bir sorun mu var?"

"Yapamam Namjoon... sen başkasıyla sevgiliyken onu aldattığın sürtüğün olamam özür dilerim."

Şokla bana bakıyordu ve biraz da hayal kırıklığıyla. "Jisoo... Dae'den bahsediyorsan eğer onunla aramızda duygusal ve bedensel hiçbir ilişki yok. Bazı nedenlerden dolayı ondan ayrılamıyorum işte. Onunla aramızdaki ilişkiye sevgililik bile denmez birbirimize zarar vermekten başka hiçbir vasfı yok bu bağın. Beni anla lütfen."

"Hayır Namjoon. Ya o kızdan ayrıl ya da bana nedenini anlat. Ama bunların ikisini de reddediyorsan burda biter."

Dolu gözleriyle dolu gözlerimin en derinine baktı. "Jisoo, neden anlamıyorsun. Yapamam..."

"Ben sana geçmişi anlatmadığımda yüzüme bakmıyordun Kim Namjoon. Şimdi aynısı senin için geçerli. Sana iki seçenek sundum. Kararını ver."

Sesim biraz yüksek çıkmış olabilirdi ama hepsi onun yüzündendi. Dakikalar geçmesine rağmen cevap vermeyişi beni ayrı sinirlendiriyordu. Sonunda dayanamayarak kalktım.

"Bu senin seçimindi Kim Namjoon."

Ve orayı kendimden emin bir şekilde haklı olduğumu düşünerek terk ettim. Evet, tam anlamıyla kendi seçimiydi...

- - -

Selam babes. Asla kaosu durdurmama gibi bir huyum vardır tşk öd bb. Her neyse bence haklıyım. Hem tüm sorunlar çözülmeden sevgili olurlarsa saçma saçma kavgalar olur. En iyisi her şeyin yoluna girmesini beklemek. Güzel günler çok yakın beklemede kalın. Bi de Insta açtım takip etseniz...
@/joonjichu
Öpüldünüz muah👄❤.

@/joonjichuÖpüldünüz muah👄❤

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yelly🍷

loser, namsooHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin