▪(non-) secret operation▪

260 21 130
                                    

"Benim burada ne işim var anasını satayım?"

Natasha, elini hızlıca homurdanan Bucky'nin ağzına yapıştırdı ve kaşlarını çattı. Tony ikisini umursamamıştı çünkü dikkatini tamamen, Sharon'un gelmesini bekleyen Steve'e vermişti. Sabah özenle giyinmemesi için Tony Steve'in tüm kıyafetlerini pencereden fırlatmıştı ve bu hareketinden en çok evlerinde yaşayan ve adını asla bilmediği çocuk nasiplenmişti. Yan komşunun balkonuna don düştükten sonra adamın onu büyük bir hevesle içeri alması yüzünden Tony neredeyse yarım saat haykırmıştı.

Steve, Tony'nin yaptığını bildiği bu şanssızlıklara rağmen Bucky'nin kıyafetlerinden birkaç tanesini seçip giymişti ve Tony'nin son savaşlarını, bacağına yapışıp yerde sürünme, ölü taklidi yapma ve Clint'i öldürme numarası yapma, umursamadan evden çıkmıştı.

Tabii bunun sonrası da vardı.

"EĞER GİDERSEN, KENDİMİ BURADAN AŞAĞI ATARIM!"

Steve kahverengi saçlı kısa boylu çocuğu tanımamazlıktan gelmeyi gerçekten isterdi ama olmuyordu. Çünkü evde yaşayan diğer arkadaşları yüzünden, tüm mahalle Steve'in dert sahibi yegane kişi olduğunu çoktan öğrenmişti.

Şimdi de o dertli anların birini yaşıyordu. Arabaya binip gidebilirdi ama kim bilir akşam eve geldiğinde başına ne gelecekti.

Tony ise dramatik bir rol üzerinde çalışıyordu. Yerle arasında yaklaşık 50 cm olan veranda zemininden sarkıyorken Steve'le göz kontağı kurmayı da ihmal etmiyordu. Quill ve Pietro, bu sahneyi fanatik seyirciler gibi izliyorlardı ve Tony için buradaki tek sorun, ona atlamazsan adam değilsin diye tezahürat yapmalarıydı.

"Bir gün bir bakacaksınız ki parmak şıklatıp ölmüşüm. O zaman göreceğim ben sizi!"

Steve eliyle alnını ovdu ve Tony'e son bir bakış atıp arabaya bindi. Tony ise o sırada Pietro ve Quill'e odaklanmış, bir yandan da acaba Clint'in boğazına sopa mı dayasa yoksa onun yerine Steve'in arabasına işeyene 350 dolar veririm diye bağırsa mı diye ikilemde kalmakla meşgul olmuştu.

İşetme fikrinin daha iyi olacağına karar verdiği sırada, Steve'in çoktan gittiğini fark etmişti.

Şimdi de burada, Natasha ve Bucky'le Steve'i takip ediyordu. Bucky bu işe normalde hayatta girmez hatta Steve'e ispiyonlardı ama Natasha'ya kaybettiği iddia, onu yapmak istediği şeylerden alıkoyuyordu. Baltalı katili (Quill'i) bulan kişi Natasha olduğu için Bucky fena halde yenilmiş durumdaydı.

Arada giriştikleri flörtleşmeleri oldukça açık bir şekilde yapmalarına rağmen Tony bir halt anlamamış ve bunu normal karşılamıştı.

Tony, pembe diva gözlüğünü düzeltti ve şapkasını iyice önüne çekti.

"Onu nereden buldun lan?"

"Sessiz konuş mozarella kaşarı Bucky, ayrıca son moda gözlüğü nereden bulmuş olabilirim tabii ki benim."

Tony, Bucky'e çemkirince Steve'in kafası hızlıca saklandıkları çalıya çevrilmişti. Tabii üçü de anında kafalarını çalıya geri sokmuştu ve Steve bu sayede kimseyi görememişti.

"Kılık değiştirelim."

"Bir de Üç Haydut Cosplay yapmamızı ister misin Natalia?"

Tony Bucky'nin sorusunu duymazdan gelip ikisine kısa bir süre baktı ve Natasha'ya olumlu anlamda kafasını salladı. Steve ne kadar kör olsa da bu şekilde onları tanıyabilirdi.

"Bucky'e Madonna kıyafeti giydireceksek olur."

Bucky, Tony'nin ensesine bir tokat geçirdi ve Tony elini ensesine götürerek ovdu. Bir yandan sövüyordu. Natasha ikisini dürttü ve artık yerinde olmayan Steve'i gösterdi. Sharon'un sarılmasına karşılık verdikten sonra kısa bir süre selamlaşma konuşmalarını gerçekleştirmişlerdi.

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Sep 17, 2023 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

housemate ▪ winterwidowDove le storie prendono vita. Scoprilo ora