:::2:::

223 42 350
                                    



Hayatlarında ki zorluklara sabredip var güçleriyle göğüs gerenlere ve inatla gülüşünü hep canlı tutanlara ithafen....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yayınlama tarihi:
30 Kasım 2020 17.00

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Keyifli okumalar:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Arkasındaki kişi öyle hızlı çekerek odaya sokmuştu ki onu,ne olduğunu anlamamıştı bile. Ensesine dayatılan silahın namlusunun soğukluğunu tüm zerresiyle hissediyordu şu an.Tek bileğini sımsıkı kavrayan elin gücünden arkasındakinin ne kadar güçlü ve kaslı olduğunu anlamak zor değildi Meriç için.

Adamın tedirgin ve bir o kadar da sinirle alıp verdiği nefesler Meriç'in sağ yanağını yalayıp geçerken Meriç'in zihninde yanıt bekleyen sorular hızla yerlerine kurulmuştu bile söylediği sözle.

"Hooopp ne oluyoruz!"

Temizlik malzemelerinin her birinin kokusunun karışıp bulamaç haline gelerek odayı dolduran havası insanın hem genzini hem gözlerini yakıyordu. Oldukça dar olan odanın hemen köşesindeki büyükçe iki rafta çok sayıda temizlik malzemesi bulunuyordu.
Yerde de iki su kovası ile birkaç fırça vardı.

Daracık olan bu oda; duvarları ve içinde ki eşyalarla , birazdan hiç şahit olmadıkları şeylere şahit olacak ve hayretle bu iki insanı izleyeceklerdi.

"Kimsin sen? Neden beni takip ediyorsun?"

İçerde ki baskın ve genzi yakan kokuya aldırış etmeden sert bir şekilde yönelttiği soru ,sesinde ki yumuşak tınıyı öldürmeye azmetmiş gibi gözüküyordu.

Meriç sorulan soruyla arkasındakinin az önce acil serviste cüzdanını düşüren adam olduğunu anladı. Temkinli ve bir o kadar da gizli olarak hastaneye gelmiş olan adam Meriç'in kendisini takip ettiğini farkedince, ister istemez izini belli ettiğini ve birilerinin onun peşine adam taktığını düşünmüş koridorun hemen bitişiğindeki bu odaya gizlenmişti. Farketmeden Meriç'i arkadan yakalayarak onu burda kıstırmıştı.

"Asıl sen kimsin ve ne hakla başıma silah dayarsın."

"Yuh bide soruyor musun? Beni taa alt kattan itibaren takip eden sensin lan?"

"Takip etmedim. Ben sadece ....."

Bunu derken cüzdanın olduğu elini adamın elinden çekmeye  çalıştı. Elinde ki cüzdanı gösterecekti. Ama adam o kadar sıkı kavramıştı ki bileğini, bu mümkün olmadı. Üstelik cümlesini tamamlamasına da izin vermedi öfkenin taht kurduğu konuşmasıyla.

"Sadece ne lan? Sadece ne? Söyle çabuk seni kim peşime saldı?Kimin köpeğisin? Birde doktor gömleği giymiş köpekliğini gizlemek için. Cevap ver çabuk. Kim gönderdi seni buraya? Birde takip etmedim, diyor. Bende inandım .........."

Söyledikleri ve sözlerinin sonunda savurduğu küfürler Meriç'i oldukça sinirlendirmişti. Daha fazla tutamazdı kendisini laf anlamayan bu adam karşısında. O yüzden ilk hamlesini hemen yaptı. Hemde adamın beklemediği bir anda.

"Şehir eşkıyası mısın nesin? Laflarına dikkat et. "

Hızlı bir atakla bileğini adamın elinden çekti ve aynı hızla arkasını döndü. Silahın olduğu elini tutup aşağıya indirerek silahın yönünü başka tarafa çevirdi. Ardından boşta kalan kolunu kullanarak dirseğini onun göğsüne dayayarak zaten küçük olan odanın duvarına doğru itip sırtını duvara yapıştırdı. İkisi de soluk soluğaydı şu an. Öfkeyle alıp verdikleri nefesleri birbirine karışmış odanın içini dolduruyordu şimdi.

AGİSNA (Askıda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin