ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

44 8 31
                                    

Ήταν κάποτε έξι κορίτσια που είχαν ορκιστεί μεταξύ τους φιλία και πίστη. Η Ρόζα, εικοσιπέντε τελών, ήταν η «αρχηγός». Είχε πολύ μακριά καστανόξανθα μαλλιά και ροζ ανταύγειες. Η Δήμητρα, είκοσι ετών, ήταν η «άτακτη» και ήταν ξανθιά με γαλανά μάτια. Η ξαδέρφη της από την Αμερική, η Κέιτ, ήταν είκοσι κι αυτή και ήταν η «φιλόζωη». Ήταν σκουρόχρωμη με σγουρά καστανά μαλλιά με ξανθές αντάξιες..Η Λίζα, επίσης είκοσι ετών, ήταν η «έξυπνη» της παρέας, είχε βαμμένα κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια, η Ρούλα, δεκαεννιά ετών, η «ντροπαλή», είχε καστανά μαλλιά με γαλάζιες ανταύγειες και η Νατάσα, δεκαοχτώ, το «αγοροκόριτσο», είχε κοντά ξανθά μαλλιά. Αυτούς τους τίτλους είχαν δώσει η μία στην άλλη.

Υπήρχε όμως και μια αντίστοιχη ομάδα αγοριών με παρόμοιες ηλικίες. Ήταν τέσσερις. Ο Αλέξανδρος είχε καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια ο Χρήστος ήταν επίσης καστανός με καστανά μάτια. Ο Νίκος είχε μαύρα μαλλιά και μάτια και πολλά τατουάζ. Ο Γιώργος ήταν καστανόξανθος με πράσινα μάτια. Όλοι τους ήταν πολύ γυμνασμένοι το σημαντικό όμως ήταν ότι αυτοί ανήκαν σε μια συμμορία βασανισμού και παρενόχλησης κοριστών, η οποία αποτελούνταν από αλήτες. Αυτοί απήγαγαν κοπέλες και τις βασάνιζαν για δική τους ευχαρίστηση. Έπειτα τις έστελναν ως πόρνες στο εξωτερικό και όσες δεν έκαναν για αυτή τη δουλειά, τις σκότωναν. Κάποια στιγμή ο αρχηγός τους είπε στην παρέα των αγοριών να βρουν αυτή την παρέα όμορφων κοριτσιών που είχε βάλει στο μάτι, να τα φτιάξουν μαζί τους και μετά, αφού τις πληγώσουν, να τις απαγάγουν και αν τις οδηγήσουν σ' αυτόν. Και αυτό το πάρτι ήταν η τέλεια ευκαιρία για να τις πλησιάσουν.

Ο πατέρας της Ρόζας είχε πολλά λεφτά και για αυτό η Ρόζα είχε δικό της σκάφος πενήντα μέτρων πάνω στο οποίο είχε οργανώσει το τέλειο πάρτι. Είχε καλέσει φυσικά όλες τις φίλες της καθώς και άλλα άτομα του κύκλου της οι οποίοι έφεραν δικούς τους φίλους έτσι δεν υπήρχε έλεγχος ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε. Έτσι τα αγόρια της παρέας κατάφεραν να μυν χρεία κανείς να τους ρωτήσει ποιοι ήταν. Χόρεψαν όλοι με όλες σχεδόν κουβέντιασαν και ο Αλέξανδρος πλησίασε τη Ρόζα ενώ ο Χρήστος τη Δήμητρα. Μετά από λίγη ώρα η Ρόζα οδήγησε τον Αλέξανδρο στην καμπίνα της και η Δήμητρα με τον Χρήστο πήγαν σε μια άλλη.

❗🔞ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΗΝΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΠΑΡΑΚΑΤΩ🔞❗







"ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΦΙΛΙΑ"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα