Klaus Mikaelson!!!!

495 13 1
                                    

Pohled Isabell

,,Vsávejj!!!!" křikl na mě Damon a já se vzbudila,,co děláš" řekla jsem,,ale nic" řekl a začal se smát,,proč si mě jako vzbudil?" zeptala jsem se,,jen tak" řekl a já vzala do ruky lampičku a hodila jí po Damonovi a on se jí vyhnul a lampička spadla a rozbila se,,hele! Tohle nebylo zrovna levné" řekl Damon, ale já si znova lehla a usnula. Ten idiot mě probudil v 5 hodin ráno.

Když jsem se vzbudila tak první co jsem uviděla  byl Damon,,aaaaa!!!" křikla jsem,,Izzy! jsi v pořádku?" zeptal se,,ne!! nemůžeš si jen tak tady lehnou, málem jsem měla infarkt.Pochop že tebe jako první když vstanu vidět nechci" řekla jsem,,máš blbou náladu to není dobrý" řekl,,kdyby si mě neprobudil v 5 hodin ráno a pak si tady nelehnul neměla bych špatnou náladu"řekla jsem,,nudím se, Stefan tu není" řekl,,už chápu nemáš koho otravovat a protože jsem jediná doma tak mě otravuješ" řekla jsem.

,,Hele Stefan mi sebral denní prsten" řekl,,už zase jako minule já vám říkám že jestli někde uvydím vaší krev tak vás zabiju" řekla jsem,,hele když minule mi ho sebral a my se prali, tak ty jsi seděla na židli a popíjela kafíčko" řekl Damon,,noa" řekla jsem,,pojď pak hned dolu" řekl a odešel já vstala z postele a šla do koupelny.

udělala jsem si ranní hygienu, vyfénovala jsem ,si vlasy vyžehlila jsem si vlasy, nalíčila jsem se a oblékla do:

Pak jsem teda šla dolu do kuchyně a viděla jak Damon dělá lívance, sedla jsem si ke stolu a začala jíst když mi dal na talíř

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak jsem teda šla dolu do kuchyně a viděla jak Damon dělá lívance, sedla jsem si ke stolu a začala jíst když mi dal na talíř.

Když jsem dojedla, sedla jsem si na gauč a už přišel i Stefan a dal Damonovi prsten, ten si ho okamžitě nasadil a upíři rychlostí šel bůh ví kam.

,,V kuchyni jsou lívance" řekla jsem a pustila jsem televizi to je taky moc zajímavá věc ve 21 století,,na co koukáš?" zeptal se Stefan když si ke mě sedl,,nevím je nuda" řekla jsem,,počkej chvíli tady, jen pro něco dojdu" řekl Stefan a upíři rychlostí odešel pryč.

Uběhli asi 4 minuty a já už ležela na zemi na koberci s telefonem v ruce a čekala na Stefana.

Když už konečně přišel tak měl v ruce cédéčko s filmem, který Stefan následně pustil a já zas seděla na gauči.

Celý den jsme jen koukali na televizi, povídali si zatímco Damon někde běhal.

,,Já půjdu za Elenou Izzy, když tak jdi ven Damonovy nic neřeknu" řekl Stefan a mrkl na mě,,jasně" řekla jsem vstala jsem z gauče dala jsem Stefanovi pusu na tvář a mířila si to do pokoje se převléct,,a nebuď venku dlouho!" křikl ještě před tím než odešel a já slyšela bouchnutí dveří.

Šla jsem ke skříni a oblékla jsem se do:

Šla jsem ke skříni a oblékla jsem se do:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Upravila jsem se a šla pryč do Grillu.

Když jsem tam byla, uviděla jsem toho chlapa který byl v tom obchoďáku s tou holkou.Nikdy nezapomínám tváře.

Hned se na mě koukl, nevypadal zrovna moc přátelsky i když to ani Damon sice o něj mluvím tak jak mluvím, ale pravda je taková že mám radši Damona než Stefana, ale nemám se čemu divit v podstatě mě Damon vychoval je to taková moje máma xdd.

Hned se na mě koukl, nevypadal zrovna moc přátelsky i když to ani Damon sice o něj mluvím tak jak mluvím, ale pravda je taková že mám radši Damona než Stefana, ale nemám se čemu divit v podstatě mě Damon vychoval je to taková moje máma xdd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když se na mě koukl, automaticky jsem odvrátila pohled to dělám, ale vždycky když se na mě někdo koukne někdy i u Stefana a Damona.

Šla jsem k baru a pro moje štěstí tam byl Matt, když jsem tu byla minule tak mi musel objednat Damon mě nechtěli dát žádný alkohol. Idioti.

,,Ahoj Matte" řekla jsem,,ahoj Izzy co si dáš?" zeptal se,,hmmm...mohla bych martini?" zeptala jsem se,,jistě" řekl a začal mi dělat martini.

Pak mi dal martini,,děkuju" řekla jsem,,já už mám po službě tak se tu měj" řekl a já kývla a rozloučila jsem se s ním.

Matt odešel a k baru přišel ten chlap z toho obchoďáku,,co pak Isabell? Kde máš své bratry?" zeptal se,,jak víte mé jméno a jak víte že mám bratry?" zeptala jsem se a on se ušklíbl,,pamatuju jsi jména a ty jsi mi svoje řekla a tvoje bratry znám" řekl a napil se burbonu,,jo a ještě něco přestaň mi vykat" řekl.

,,Kdo jsi?" zeptala jsem se,,opravdu to chceš vědět?" zeptal se a já kývla,,Klaus Mikaelson" řekla a já začala prudce dýchat,,já už musím jít" řekla jsem vzala jsem si kabelku a chtěla jít pryč, ale on mě chytil za ruku,,přece mě tu nenecháš Betty" řekl. Nikdo mi neřekl Betty kromě mé matky, všichni mi jinak říkají Izzy a když je Damon opilý tak Bello ale Betty mi říkala jen máma.

,,Já nemůžu" řekla jsem,,proč?" zeptal se,,chceš zabít Elenu a tvůj bratr málem zabil Damona a Stefana" řekla jsem,,dobře a co takhle, kdyby tohle bylo naše tajemství" řekl,,jak to myslíš?" zeptala jsem se,,uděláme to takhle ty mi řekneš pár informací a já tě za oplátku nezabiju" řekl,,páni!! Gantleman!!! Víš já už mrtvá jsem v podstatě a jestli mě zabiješ tak je mi to naprosto jedno a pro info já nejsem až tak blbá jak si myslíš, takže něco za něco" řekla jsem dala jsem na horu obočí a našpulila rty a Klaus se ušklíbl,,co bys chtěla Betty?" zeptal se,,informace za informace" řekla jsem,,dobrá" řekl a objednal mi další martini.

,,Co máš v plánu s Elenou když jí ti dáme" řekla jsem a Klaus se usmál,,nic důležitého jen ji potřebuju k riteálu" řekl,,jakému rituálu?" zeptala jsem se,,hele!! Teď jsem na řadě já" řekl a pak znovu pokračoval.

Povídali jsme si....no spíš vyzvídali nevím k čemu to bylo já z Klause nic nedostala a ani on ze mě.

,,Ráda jsem tě poznala Klausi Mikaelsone, takže sbohem" řekla jsem,,ahoj Betty" řekl a já upíři rychlostí odešla domů a zavřela jsem za sebou dveře.

,,Viděla jsem Klause" řekla jsem když jsem je uviděla,,cože?! Izzy neměla jsi na sebe upozorňovat" řekl Damon,,já za to nemůžu, stalo se" řekla jsem,,udělal ti něco?" zeptal se Stefan,,ne vůbec nic, vlastně byl docela milí" zamyslela jsem se a pak jsem znovu pokračovala,,povídali jsme si" řekla jsem,,jak vypadá?" zeptal se Damon,,no špinavě blond vlasy, strniště, nádherný úsměv a překrásný modro zelený oči a ten přízvuk bože!" řekla jsem,,hele klidně slintej z Tylera, ale z toho idiota ne" řekl Damon,,není idiot Damone vlastně je inteligentní, to je to co ty nemáš a jestli nevíš co je to za slovo, tak koukni na Google" řekla jsem.

,,Hele nedělej s Damona toho špatného to ty ses zabouchla" řekl Stefan,,já se nezabouchla" řekla jsem a Stefan s Damonem se na sebe koukli,,Izzy se zamilovala!! Izzy se zamilovala!! Izzy se zamilovala!!" pokřikovali. Tohle dělají pořád a prý že já jsem tady ta malá,,držte huby!!! Nezamilovala jsem se tak sklapněte!!!" křikla jsem na ně a šla do pokoje, ještě před tím než jsem šla do pokoje tak si to prostě nemohli odpustit,,Ooooo" řekli a já šla do pokoje.

Oblékla jsem se do pyžama, vyčistila jsem si zuby a šla si lehnout po pár minutách jsem usnula.

Omlouvám se že minulý týden nevyšla kapitola, jelikož jsem byla ve škole a každý den jsme psali testy. Psychicky jsem to nedávala. Jinak další 2 nebo 3 kapitoly vyjdou ještě tenhle týden.

~Vaše Julča~

Our sister fell in love with the monsterWhere stories live. Discover now