Party

432 15 0
                                    

Pohled Isabell

O týden později.

Vstala jsem a namířila jsem si to rovnou do koupelny, vysprchovala jsem se udělala jsem si ranní hygienu, omotala jsem si ručník a šla zpátky do pokoje.

Vyfénovala jsem si vlasy, nalíčila jsem se, vyžehlila jsem si vlasy a oblékla jsem se do:

A šla jsem do kuchyně, Stefan dělal snídani a Damon už tu seděl,,dobré ráno" řekla jsem,,dobré ráno" řekli sborově a já si sedla ke stolu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A šla jsem do kuchyně, Stefan dělal snídani a Damon už tu seděl,,dobré ráno" řekla jsem,,dobré ráno" řekli sborově a já si sedla ke stolu.

Pak u mě přistál talíř se slaninou a vajíčkem (volským okem) a upečenými tousty. Miluju snídaně od Stefana.

,,Izzy dneska je ten večírek u Loockwoodů, půjdeš taky" řekl Damon,,a já myslela že tam nemůžu" řekla jsem,,no víš podle všeho má tam být Klaus a ty víš jak vypadá" řekl Damon,,noa" řekla jsem a dala jsem si do pusy první kus slaniny,,jaké noa?! Budeš si tam s Klausem povídat, my potřebujeme vědět jak vypadá" řekl Damon,,fajn" řekla jsem,,tak my půjdeme za Elenou" řekl Damon,,proč?" zeptala jsem se,,no pro její ochranu" řekl Stefan,,a nestačí když půjde jen jeden?" zeptala jsem se,,asi ne" řekl Damon protočila jsem očima a rozuřeně jsem si to mířila nahoru.

,,Izzy coje?" zeptal se Damon když se objevil v obýváku se Stefanem a mě zastavil,,to že pořád chodíte k Eleně a mě tu necháváte samotnou"řekla jsem,,to není pravda to ty pořád někam chodíš" řekl Damon,,vážně? A co včera odpoledne, měli jsme si zajet do New Yorku a místo toho pak jste šli za Elenou. Pak taky předevčírem" řekla jsem,,chceme aby byla v bezpečí" řekl Stefan,,když zůstane doma tak Klaus na ní nemůže. Jestli není tak blbá jak vypadá tak nebude nikoho pozývat dál" řekla jsem,,hele hele!! Nedělej z nás ty špatný vždy když pak přijdeme domů ty tu nejsi" řekl Damon,,jo protože jste odešli a já se tady nudila" řekla jsem,,a kde jsi byla?" zeptal se Stefan,,ale nic zajímavého, tajně se scházím s Klausem a pomáhám mu aby mohl zabít tu malou čubku" řekla jsem ironicky a slovo čubku jsem řekla trošku nahlas,,Izzy Elena není čubka" řekl Stefan klidně,,mě je to jedno Stefane to že jsem přijela mělo jen jeden důvod a to jste vy, ale za tu dobu co tu jsem zatím jsme si nesedli a nebyli pohromadě jenom o snídani, pak už buď Damon jde za Elenou a nebo ty Stefane a nebo jdete oba protože proč ne že" řekla jsem,,ale no tak Izzy" řekl Damon,,a víte co? Až si Elena vybere koho vlastně bude chtít tak ten druhej koho si nevybere tak ať zamnou nechodí jako nějaký malý štěně" řekla jsem,,jak to myslíš?" zeptal se Damon,,tak že jste ze zabouchli do další dvojnice, jo a pokud vás bude tahat za nos tak jí zabiju" řekla jsem a pak jsem znova pokračovala,,vy se prostě nemůžete zamilovat do někoho jiného, vy musíte další dvojnici připadám si v téhle rodině z vás všech normální" řekla jsem šla jsem do pokoje a práskla jsem dveřmi.

Pak jsem uslyšela jak mi přišla zpráva tak jsem šla k telefonu a koukla se kdo mi píše.

Klaus Mikaelson💀🖤

Jdeš na tu párty u Lockwoodů?


Jo musím Damon chce vědět jak vypadáš.

Klaus Mikaelson💀🖤

Těší mě že se zajímá o můj vzhled, mimochodem to si mě "jakože" varovala abych tam nechodil?


Co? Ne!! Já tě navaruju jen informuju.

Klaus Mikaelson💀🖤

Páni!!První informace kterou jsem z tebe dostal.


Moc si nefandi tohle byla první a taky poslední, takže ty na tu párty nepůjdeš

Klaus Mikaelson💀🖤

Jasně že půjdu to já jí zorganizoval přece mě neodradí ta malá pijavice jen proto že mě chce vidět, já je chci také vidět proč myslíš že jsem je pozval?


Hele!! Damon je můj bratr tak mu neříkej pijavice!

Klaus Mikaelson 💀🖤

Je to osina v zadku budu mu říkat jak chci.


Idiote!!!!

Klaus Mikaelson 💀🖤

Tak na té párty.


Bohužel🙄

Odložila jsem telefon a šla zpátky do obýváku a z obýváku do sklepa.

Když jsem tam byla vytáhla jsem z ledničky jeden krevní vak a šla do obýváku, Damon ani Stefan tu nebyli kam asi tak mohli jít? Jasně že vím kam šli.

Sedla jsem si na gauč a začala pít krev z krevního vaku, když jsem dopila tak přišel Damon se Stefanem,,jak vydím tak si obědvala bez nás" řekl Damon, nic jsem neřekla jen jsem si hleděla svého,,měla by ses připravit. Za hodinu půjdeme a já vím jak dlouho ti trvá se připravit a oblékni se do něčeho vhodného" řekl Damon a já ho poslechla, šla jsem do pokoje a začala jsem si hledat "vhodné" oblečení.

Když jsem měla vybráno, nalíčila jsem se a natočila jsem si lehce vlasy, nakonec jsem se oblékla do:

Šla jsem do obýváku, ale nikdo tu nebyl tak jsem šla do kuchyně a tam jsem uviděla Stefana jak se tam pere s kravatou, přišla jsem k němu a zavázala mu jí,,děkuju" řekl Stefan,,měl by ses to naučit, jestli chceš tak tě to někdy naučím, nic těžkého...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šla jsem do obýváku, ale nikdo tu nebyl tak jsem šla do kuchyně a tam jsem uviděla Stefana jak se tam pere s kravatou, přišla jsem k němu a zavázala mu jí,,děkuju" řekl Stefan,,měl by ses to naučit, jestli chceš tak tě to někdy naučím, nic těžkého na tom není"řekla jsem,,dobře. Proč ne" řekl Stefan usmál se na mě a já mu úsměv oplatila.

,,Tak půjdeme?" řekl Damon když se tu objevil a prohlédl jsi mě od hlavy až k patě,,co?" zeptala jsem se, když se na mě koukl,,řekl jsem něco vhodného" řekl,,tohle je to nejvíce vhodný co v šatníku mám" řekla jsem,,sluší ti to" řekl Stefan,,děkuju" řekla jsem, Damon protočil očima a naznačil abychom už šli, oblékla jsem si černý kabát a šla jsem.

Šli jsme k autu já si sedla do zadu a Stefan a Damon dopředu,,ještě půjdeme vyzvednout Elenu" řekl Damon.

Když už konečně si Elena sedla do auta vedle mě, mohli jsme už konečně jet,,ahoj Isabell" řekl Elena,,ahoj" zamumlala jsem a dál jsem se nudila do té doby než jsme tam přijeli.

Our sister fell in love with the monsterWhere stories live. Discover now