Lonely☾

371 10 1
                                    

Pohled Isabell

Takže uplynulo po tom všem týden a za 1 týden se toho změnilo hodně. Elena přiznala že neví koho miluje, nemůže se rozhodnou, ale Stefan a Damon pořád za ní běhají, ale poslední dobou Elena běhá za Stefanem a Damonem a Klaus si od ní bere krev a taky se pořád motá u Caroline a já jsem naprosto sama, Klaus pořád má nabytí program který vypadá nejspíš nějak takhle:
18.12 Otravovat Caroline.
19.12 Otravovat Caroline.
20.12 Otravovat Caroline.

A jo blíží se Vánoce a já se starám o výzdobu a tak dále, někdy zajdu do Grillu pokecáme s Noahem a Mattem, ale jinak jsem pořád doma teda skoro pořád teď chodím nakupovat dárky a Elena ta se semnou snaží spřátelit, je jako můj ocásek je všude kde se hnu.

,,Hejj!!! Ty idiote dal si to nakřivo" křikla jsem na Tylera,,já nejsem idiot" řekl Tyler,,jsi totálně neschopný Lockwoode, zmuž se" řekla jsem,,ne Caroline, jen červené a zelené, růžové koule tam nedávej" řekla jsem,,jsi ještě horší než já" řekla Caroline a usmála se já ji úsměv oplatila.

Když už vše bylo tak jak má být, všichni se pomalu rozutekli domů, kromě Eleny ta je tu pečená vařená.

Byl čas trochu na tu vánoční atmošku, Vánoce jsem moc v lásce neměla, ale měla jsem na nich ráda ozdoby, sníh a tak dále, jídlo.

Najednou někdo zazvonil na zvonek a Damon šel otevřít,.co tu chceš?" zeptal se Damon,,no s tebou mluvit určitě ne" řekl ten britský hlas který mě týden ignoroval, nebo psal že nemá čas a taky ten chlapík který má ego až v Atlantídě v zadku Aquamana.

Klaus si sem nakráčel, Damon a Stefan si stoupli před Elenu, zatímco Klaus ten šel za mnou,,ahoj Isabell" pozdravil mě,,neměl by jsi poskakovat kolem Caroline?" zeptala jsem se,,nežárli lásko" řekl Klaus,,já nežárlím" řekla jsem a skřížila jsem si ruce na prsou,,no to jde rozhodně vidět" řekl Klaus,,nežárlím a jestli si tu chceš zvedat ego tak to jdi do prdele, já o to tvoje ego nestojím, takže jestli teď dovolíš mám lepší program na práci než si s tebou povídat. Tak jestli by jsi byl tak laskav běž za Caroline a otravuj jí" řekla jsem a Klaus se uchechtl,,no rozhodně nežárlíš, jen si chci popovídat a zajít si do Grillu s kamarádkou" řekl a vřele se usmál, což bylo divný opravdu jsem mluvila s Klausem Mikaelsonem?

,,Od kdy jsem tvoje kamarádka? Nepamatuju jsi že bych ti někdy řekla že jsme přátelé" řekla jsem,,hele nejsem tady abych tě prosil jen chci aby ses ve 14:00 stavila v Grillu" řekl Klaus a už odcházel já protočila očima a lezla jsem na štafle a dávala ozdoby na zeď,,Hejj vy idioti budete tam jen tak stát a nebo mi to budete držet, hrozně se to kýve" řekla jsem a Stefan a Damon mi to začali držet.

O 3 hodiny později

,,Ty tam nepůjdeš?" zeptala se Elena když jsme seděli všichni na gauči a koukali se na.....prostě na úplně debilní film,,kam?" zeptala jsem se když jsem si pilníkovala nehty,,do Grillu za Klausem" řekla,,nevím, možná, podle toho jak se mi bude chtít" řekla jsem a Elena kývla.

Asi 5 minut jsem se rozmýšlela, ale že bych alespoň na hodinu nebo dvě byla venku bez Eleny, to beru šla jsem do pokoje a šla se převléct, samozřejmě že jsem měla Elenu hned za zadkem.

Nalíčila jsem se, lehce jsem si navlnila vlasy a oblékla se do:

Nalíčila jsem se, lehce jsem si navlnila vlasy a oblékla se do:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jasně že jsem neměla jen v plánu jít jen do Grillu.

Šla jsem dolu, oblékla si kabát a šla k autu tentokrát sama. Konečně. Nastoupila jsem a odjela jsem k baru a po cestě jsem někoho zajela to se stává ne? Teda spíš jenom mě to je už 7 člověk za rok. Jsem hrozná.

Vyšla jsem z auta a utíkala za tím tělem,,ahh!!" sykl,,jste v pořádku, moc se omlouvám" řekla jsem,,jsem v pořádku vy za to nemůžete to moje retardovaná sestřička" řekl, vstal a z lesa vyšla ta blondýna pokud dobře vím tak je to Rebekah a ten chlapík kterého jsem zajela je Kol,,to si hrajete na babu nebo co?" zeptala jsem se,,hodil jsem ji pod auto, tak ona mi to oplatila" řekl a já se začala smát,,vaše rodina je opravdu divná" řekla jsem.

,,Jasně ty jsi Isabell Klaus o tobě mluvil" řekl Kol,,a ty jsi Kol a Rebekah o tobě Rebeko mluví hodně a o Kola to se jen jednou zmínil" řekla jsem a Rebekah se usmála,,už musím, jsem ráda že jsem vás poznala" řekla jsem,,počkej!! A kam jdeš?" zeptala se Rebekah,,do Grillu za Klausem a pak půjdu do nějakého klubu" řekla jsem,,do klubu! Půjdu taky přijdu pro tebe do Grillu" řekla Rebekah a zmizela,,tak ahoj" řekla jsem,,ahoj" řekl Kol, já nastoupila a odjela.

Vešla jsem do Grillu a u baru už sedel Klaus,,přišla si" řekl,,nemít za zadkem Elenu alespoň na tři hodiny by bylo fajn" řekla jsem a sundala jsem si kabát,,a to jsem si myslel že v těch minulých šatech toho šlo vidět hodně" řekl Nik,,no jde vidět že neznáš můj šatník" řekla jsem a Nik se uchechtl,,ahoj Izzy, sluší ti to" řekl Noah a já ho obejmula,,ahoj Noahu" řekla jsem,,tak co si dáš?" zeptal se Noah,,sex on the beach" řekla jsem a Klaus se zakuckal pitím,,no co? Tohle pití existuje jestli to nevíš" řekla jsem a od Noaha jsem dostala koktejl,,děkuju"řekla jsem,,jo a mimochodem potkala jsem Kola a Rebeku" řekla jsem a pak jsem znovu pokračovala,,zajela jsem Kola. Nechtěně" řekla jsem a Klaus se začal smát.

,,Takže Klausi, prý pořádáte vánoční večírek" řekla jsem,,jistě že, pokud vím tak pozvánku jste dostali" řekl Klaus,,jo, jo, hodila jsem jí do koše" řekla jsem a Klaus se na mě koukl.

,,No co? Nemám v plánu tam jít" řekla jsem,,a proč?" zeptal se,,a co bych tam asi dělala? Nikam nejdu,  možná pojedu od tuď pryč před Vánoci" řekla jsem,,a nejela jsi sem jen pro to abys strávila Vánoce s Damonem a Stefanem" řekl Klaus a měl pravd...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,No co? Nemám v plánu tam jít" řekla jsem,,a proč?" zeptal se,,a co bych tam asi dělala? Nikam nejdu, možná pojedu od tuď pryč před Vánoci" řekla jsem,,a nejela jsi sem jen pro to abys strávila Vánoce s Damonem a Stefanem" řekl Klaus a měl pravdu,,já vím" řekla jsem miluju Vánoce když jsme všichni spolu, ale tentokrát to bylo jiné Damon a Stefan se spolu nebaví a může za to jen jedna osoba se kterou pak mám trávit Vánoce? Nejradši bych se vrátila do L.A, ale o Vánocích nechci být sama i když bych se mohla ládovat čokolády, pít víno a koukat například na sex ve městě.

O dvě hodiny později

Když konečně Rebekah přišla, tak jsme mohli jít,,kam jdete?" zeptal se Klaus,,do klubu" řekla jsem a pak znovu pokračovala,,Noahu kam jdeš?" zeptala jsem se,,jdu domů už jsem skončil" řekl Noah,,a nechtěl bys s námi do klubu?" zeptala jsem se,,jo, proč ne" řekl,,ahoj Niku" řekli jsme s Rebekou na ráz a vyrazili jsme. Klaus nic neřekl, což bylo dobrý.

~~~~~~~~~~~~~~

Vzbudila jsem se v mém pokoji, jak jsem se sem dostala?,,no nazdar, bezva že jsi vzhůru" řekl Damon,,co se stalo?" zeptala jsem se,,šla jsi do klubu a tam se pořádně zlila a Rebekah říkala že sis to rozdala s Noahem a pak si upadla do bezvědomí" řekl Damon,,to se může stát jen mě" řekla jsem a Damon se uchechtl,,prý se chceš vrátit do L.A" řekl Damon, ten zmetek mu to řekl.Nic jsem neřekla jen se na něj koukala,,se Stefanem chceme aby jsi tu zůstala" řekl Damon,,a k čemu Damone? Stejně jsem měla v plánu tu být do Vánocích a pak se vrátit zpátky" řekla jsem vstala jsem z postele a mířila jsem si to do koupelny.

Celý den jsem strávila, doma a koukala se na filmy na netflixu.

Damon a Stefan mě chtěli přemluvit abych i po Vánocích tu zůstala, ale já nechtěla přemluvit mě se jim nepodařilo, navíc jsem tvrdohlavá.

Přeji krásnou sváteční neděli☆

~Vaše Julča♥~

Our sister fell in love with the monsterWhere stories live. Discover now