Ritual

460 10 0
                                    

Pohled Isabell

Když už jsme tam byli tak jsme se někde v davu setkali s ostatními,,vidíš někde Klause?" zeptal se Damon,,ne" řekla jsem,,počkej vy víte jak vypadá?" zeptala se Elena,,my ne, jen ona" řekl Stefan a koukl na mě pak sem přišel Tyler,,ahoj" řekl,,ahoj" řekli jsme všichni na ráz,,dobrá skupina" řekl Matt, Tyler zrovna nevypadal že si to užívá a já přesně věděla proč,,kámo jsi v poho?" zeptal se Jeremy,,je mi fajn" řekl a nahodil falešný úsměv,,lhát opravdu neumíš" řekl Damon,,co se tu děje?" zeptal se Stefan,,tohle není moje párty, mě jen ovlivnil abych udělal to co řekne" řekl Tyler,,kdo?" zeptala se Caroline,,Klaus, kdo asi" řekla jsem,,musíme ho najít" řekl Damon a koukl na mě, já vzdychla a vytáhla z psaníčka telefon,,co to děláš?" zeptal se Damon,,já ti to řeknu a ty to budeš chtít dělat taky" řekla jsem a zavolala Klausovi a dala to na hlasitý odposlech aby Damon neřekl.

,,Ty máš Klause v kontaktech" řekl Stefan a já kývla,,zatímco vy jste byli s Elenou a řešili Klause já byla s Klausem v Grillu" řekla jsem a Damon ani Stefan nic neřekli,,říkala jsem vám, že se s ním tajně scházím" řekla jsem.

,,Betty" ozvalo se s telefonu

,,Ahoj Klausi, kde jsi?"

,,Jsi nedočkavá až mě uvidíš?"

,,Já ne, to Stefan a Damon"

,,Jistě, moc rád se jim ukážu" řekl a típl to.

,,Klaus-"

,,On to zavěsil. Idiot" řekla jsem a najednou jsem slyšela ten známí britský hlas,,koukej Damone, támhle je" řekla jsem a ukázala na Klause který něco mluvil do mikrofonu.

Už teď jsem věděla že to bude zajímavý večer.

Ten idiot Klaus si sem nakráčel jako by nic, zatímco Damon a Stefan tady poskakovali kolem Eleny a byli připravený bojovat,,tak tady mě máte. Klause Mikaelsona v celé své kráse" řekl Klaus, ten chlap má ego snad až v Atlantídě v zadku Aquamana.

,,Koukám že ti ego nechybí" řekl Damon,,to ani tobě jak jsem se mohl dozvědět" řekl Klaus,,chceš mě zabít?" zeptala se Elena já se musela chytit za hlavu, protože ta holka ví vždy kdy má promluvit,,jsme na párty, dnes ne" řekl Klaus a napil se šampaňskýho,,a to jí má jako uklidnit?" zeptala jsem se,,Betty!! A já myslel že jsi přišla o pusu, normálně toho nakecáš tak moc že se divým že tě nebolí pusa" řekl Klaus,,co kdybys konečně držel hubu a tím mi udělal laskavost" řekla jsem,,ammmmm.......ne" řekl Klaus a já protočila očima,,já v plánu bojovat s vámi nemám, ale klidně mohu změnit názor jestli budete chtít zemřít" řekl Klaus a koukl na Damona, Stefana, Elenu, Tylera, Bonnie, Matta a Jeremyho.

,,Hele tak aby bylo jasný, nikdo neumře" řekla jsem,,nemyslím si" řekl Klaus,,tak aby ti bylo jasný Klausi" řekla jsem, šla jsem více ke Klausovi aby mi viděl do oči a já zase do těch jeho muselo to, ale vypadat komicky jelikož já jsem narozdíl od Klause trpaslík, ale no co zasekla jsem se ve vývinu v mích 16 narozeninách jsem se stala upírem, tenhle dárek od Katherine jsem nečekala.

,,Damona a Stefana se ani nedotkneš jinak tě zabiju" řekla jsem a šťouchla jsem do Klause,,aha, takže Elenu a tak dále zabít mužů? Jestli jsem to pochopil mám tvoje povolení" řekl Klaus,,ne nezabiješ nikoho" řekl Damon a Klaus nasadil svůj typický úšklebek, ten malí hajzlíček má určitě něco za lubem, taky aby ne tvářil se jako štěňátko co dostalo novou hračku.

,,Betty?" řekl Klaus a tak mě přerušil Klaus od mého přemýšlení jestli bych mohla utéct,,jo" zamumlala jsem,,smím prosit?" zeptal se Klaus nastavil ruku a nahodil úšklebek, viděla jsem jak Damon zrudl zaťal pěst a Stefan jak na mě kouká nesouhlasným pohledem, jenomže jim chci oplatit to že mě nechávali doma pořád smotnou a chodili k Eleně jako nějaká malá štěňata.

Our sister fell in love with the monsterWhere stories live. Discover now