• 1 •

300 19 71
                                    

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Flashback - 1997 - Daegu

Bugün Kim ailesinin evinde büyük bir heyecan ve o heyecanın da peşinde getirdiği kargaşa vardı. Herkes eve gelecek olan bebeğin en rahat nasıl olabileceğini düşünüp evi düzenliyordu. Sivri köşeli eşyalar ortadan kalkmıştı. Yerini daha yumuşak dokulu eşyalarla değiştirmişlerdi. Bütün halk bu bebeği uzun zamandır bekliyordu.

Kim ailesi her ne kadar bu konunun ailevi bir mesele olduğunu ve çocuk yapıp yapmayacaklarının onları ilgilendirmediğini söylese bile kimseye kolay kolay laf geçirememişlerdi. Tüm halk bir çocuklarının olması gerektiğini düşünüyordu.

Bayan Kim'de hergün bu kadar fazla çocuk lafını duymaktan dolayı oturup kaba taslak düşünmüştü bu konuyu. O da bir çocuk istediğine karar verdiğinde bunu eşiyle de konuşmuştu.

Genç kadın hamile kaldığı ilk aylar boyunca eşine çok nazlı davransa bile sonradan eski olgun haline dönmüştü. Bayan Kim eşinden daha olgundu. Tabi bu hamileliği süresince ne kadar kontrol altında tutmaya çalıştıysa bile bir işe yaramamıştı.

Son aylar yaklaştıkça kadın daha da geriliyordu. Çevresindeki herkes rahat olmasını ve korkacak bir şeyin olmadığını söylese bile o yine de korkuyordu. Doğum sancısının geleceği günde ne yapacağını düşünüp uyurdu her gece. Ta ki o güne kadar.

Gecenin geç saatlerinde karnına saplanan sancıyla uyanan Bayan Kim ilk başta yalancı sancılardan biri diyerek derin derin nefesler almaya başlayıp kendini rahatlatmaya çalışsa da zaman geçtikçe sancı da artmaya başlayınca dayanamayıp yanında uyuyan eşinin kolunu dürtmüştü.

Bir tepki alamayınca bu sefer vurabildiği kadar sert bir şekilde omzuna vurmuştu.

Adam, gelen ani darbeyle sıçrayıp gözünü açmıştı. İlk önce etrafına bakıp neler olduğunu anlamaya çalışırken eşinin onu bir kere daha dürtmesiyle ona dönmüştü.

Zavallı Bayan Kim kan ter içinde kalmış bir şekilde eşinin neler olduğunu anlamasını bekliyordu. Çığlık atıp insanları ayağa kaldırmak istemediği için de dişlerini sıkıyordu ve bu onun düzgün nefes alıp vermesini engellediği için acısı daha da artıyordu.

Bay Kim sonunda neler olduğunu anlayınca gözlerini kocaman açıp yatakta birden ayağa kalkmıştı. "O mu geliyor!!?" Diye bağırarak olduğu yerde zıplamaya başlayınca Bayan Kim daha fazla eşinin saçmalamasana dayanamayacağını anlayıp zar zor uzanarak adamı parçalarından çekiştirmişti.

"Hayatım... sence şuan sevincini yaşamanın sırası mı!?... acıdan ölüyorum burada daha sonra yapamaz mısın garip dansını, hm?" Demişti Bayan Kim nefes nefese.

"Oh, doğru ya! Tamam gidiyorum."

Bayan Kim eşi sonunda harekete geçtiği için tam mutlu olup derin bir nefes almışken kafasını kaldırmasıyla gördüğü manzarayla eşinin akıllanmayacağını yeniden anlamıştı.

Vendetta | TaekookWhere stories live. Discover now