• 2 •

168 16 91
                                    

Umarım beğenirsiniz , iyi okumalar 💜

.

Flashback - 1998 - Daegu

O gün küçük Taehyung ' un doğum günüydü . Nihayet 1 yaşına basmıştı . 12 aydır anne ve babası üzerine titriyordu . Ancak Bayan Kim biraz abartmıştı . Artık eşinin yanında yatmıyor , Taehyung'un beşiğinin hemen yanındaki küçük koltukta uyuyordu . Bay Kim bundan rahatsızdı .

Tabiki çocuklarıyla ilgilenmelilerdi ama Bayan Kim artık sanki hayatında Taehyung'dan başka biri yokmuş gibi davranıyordu. Aslında Taehyung ilk doğduğunda durumu daha da kötüydü . Haftalarca bebek odasından çıkmamış, kimseyi de içeriye sokmamıştı .

Sanki küçük Taehyung bir hazineydi ve ona özeldi . Kimse ona dokunamaz , onu sevemez , onunla konuşamazdı .' Onu ben doğurdum ' diye düşünüyordu Bayan Kim . 'O sadece benim ...'

Onu artık takıntı haline getirmişti . Bay Kim eşinin psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyordu. Ancak söyleyemiyordu ona. Zaten kendisine olan sevgisi azalmıştı. Tamamen biteceğinden korkuyordu .

Evin büyük salonu , Taehyung'un doğum günü partisi için düzenlenmişti . Binlerce konuk vardı. Bayan Kim bu kadar çok kişiyi çağırmak istememişti aslında. Minik bebeğine bakanların hayran olacağını biliyordu çünkü.

Bebek olmasına rağmen parlıyordu Taehyung'un yüzü . Bir kez bakanın bir daha bakmak isteyeceği bir güzelliği vardı . Nadide bir çiçek gibiydi sanki . Konuklar artmaya başladıkça Bayan Kim daha da stres oluyordu.

Taehyung'u görmelerini engellemek için ne yapabilirim diye düşünüyordu. Kararlıydı. Onu kimseye göstermeyecekti .

Öte yandan Bay Kim heyecanlıydı. Soyunun devamlılığını Taehyung sağlayacaktı . Gelecek de şirketin başına geçecekti. Ve oğlunu herkese göstermek istiyordu .

Nihayet tüm konuklar gelmişti. Herkes merakla Taehyung ' un gelmesini bekliyordu . Çalışanlardan biri yukarı kata çıktığında önce yavaşça kapıyı çaldı. Ses gelmeyince kapının kulbunu indirdi. Oda bomboştu .

Telaşla aşağıya koştu ve kimseye bir şey çaktırmadan Bay Kim'in yanına geldi. ' Bayan Kim odalarında yoklar efendim ' dedi kadın. Bay Kim endişelenmişti. Aklına gelen şeylerin gerçek olmamasını umuyordu.

Misafirler bir şeyler olduğunu sezmişlerdi. Herkes kendi arasında fısıldaşıyordu . Bay Kim buna bir son vermek için sesli bir şekilde boğazını temizledi . Ardından konuşmaya başladı.

"Sevgili misafirlerimiz. Öncelikle oğlumun 1.yaş günü partisine geldiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim . Biliyorsunuz ki uzun zamandır hem biz hem de çevremiz bir çocuk sahibi olmamızı istiyordu . Tanrı'ya şükür güzeller güzeli bir oğlumuz oldu . Bu zamana kadar kimseye göstermek istemedik çünkü eşim çocuğumuz biraz olsun büyüdükten sonra görmenizi daha uygun buldu. Bu yüzden de hepinizi buraya topladık. "

Fısıldamalar biraz olsun azalmıştı. Bay Kim bir bahane arıyordu . Şuan o kadar sinirli ve üzgündü ki ... Alnından aşağıya damla damla terler akıyordu . Eliyle yavaşça terleri sildi ve konuşmaya devam etti .

" Aslında şimdi eşimi ve oğlumu çağıracaktım ancak Taehyung' un bir anda ateşi çıkmış ve şuan durumu biraz kötü . Dün akşam da hasta gibiydi ama umursamamıştık açıkçası. Şuan sizi de bırakıp hastaneye gidemeyiz biliyorsunuz ve bunun için hepinizden tek tek özür dilerim. Taehyung'u bu haldeyken size gösteremem ve acilen hastaneye gitmemiz gerekiyor. Bu partiyi yenileyeceğimize emin olabilirsiniz . Tekrardan hepinizden çok özür diliyorum ve izninizle oğlumun yanına gidiyorum . "

Vendetta | TaekookDove le storie prendono vita. Scoprilo ora