•Jungkook'un görücü usulü randevu sorunsalı

2.7K 307 67
                                    


"Oğlum iyice bak foturafa gari bu hanım kız ay yüzlü güzel Sojea olup duru...Yan köyden beya atırlayıvedin mi...?"

"Hayır hatırlamadım."

Jungkook annesinin eline tutuşturduğu belkide yüzüncü vesikalık fotoğrafa bıkkınlıkla bakarken kaçıp gitmemek için büyük bir çaba sarf ediyordu.

"Atırlarsın...atırlasın...Aynı okula gidip durudunuz ya len neyse bak oğlum bu kız iyi aile kızı olup duru yemek yapıvemesini biliverir temizliği de iyi bilip duru em işi de va kasabada terzi baenin yanında çalışıp durumuş eli ekmek tutup duru yani em sonra
bunun anası on çocuk yapıvemiş bunda da o potansiyeli görüp durum ben..."

"Anne lütfen dur artık....Ben kimseyle görüşmek istemiyorum.Sen her ne kadar kabul etmek istemesen de benim aşık olduğum biri zaten var ve benim gözüm ondan başkasını görmüyor."

"Oğlum ben senin iyiliğini isteyip durum gari o oyuncu bozuntusuna hissedivediğin şeyler aşk değil anlayıve artık.Hevesini alıp bırakıvecen sen onu.Bu yüzden çok geç oluvemeden sana şöyle helal sütü emmiş bir kız buluvemek şart.Gün gelivecek yuva kuruvemek isteyip durcen o oruspuyla yuva kurulur mu len?Kim bilir günde kaç kişinin koyununa girip duru.."

"Anne yeter!Gerçekten kes artık.Bak tamam anlıyorum Taehyung'u sevmeyebilirsin ama ona saygısızlık yapamazsın.Böyle bir şey yapmaya hakkın yok."

"Yüce tanrım görüve halimi oğlum bir oruspuyu annesine tercih edip duru vah vah nerelere gidem ben!"

Jungkook annesinin sözlerine daha fazla dayanamayarak yerinden kalkmaya yeltendiğinde annesi öfkeyle Jungkook'un kolundan tuttu.

"Demek öyle ha bir oruspuyu savunuverirsin bana!O kim ki ben ona saygı duyuvecem len?"

"Anne lütfen şöyle demeyi kes.Ayrıca sana bahsettiğim saygıyı yalnızca Taehyung'a indirme.Bir insanı tanımadan onun hakkında ileri geri konuşmak hoş bir şey mi? Senin değer yargılarınla onunkilerin uyuşmaması onu oruspu mu yapar?Ha söyle bana?"

Anne Jeon bu konuşmadan sıkılarak esnedi zira onun için bu konuşma gereksiz bir başkaldırıdan başka bir şey değildi.

Jungkook karşısında esneyen annesine hayretler içerisinde bakarken annesi sanki az önce hiçbir şey olmamış gibi konuşarak Jungkook'u birkez daha hayretler içerisinde bırakmayı başardı.

"Yarın Yoonseo kızım gelivecek buraya aberin olsun ona göre azırlığını yapıve. Neyse beni çok tutuvedin dizim başlayıvecek şimdi.Adi görüşürüz gari."

Jungkook annesinin arkasından sadece baktı.Durum içler acısıydı.

taşralı jungkook | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin