Halloween (Nevra x Reader)

271 17 30
                                    

*Reader szemszöge*

Már csak egy nap volt haloweenig. Az egész főhadiszállás ijesztő díszbe volt öltöztetve, tényleg úgy nézett ki  mintha egy kísértetkastély lenne. Voltak akik rendesen beparáztak az összhatástól, engem viszont nem zavart. Árnyék gárdás vagyok, milyen lenne már ha néhány töklámpástól megijednék? Már a program is meg volt szervezve: bátorságpróba, cukorkagyűjtés, tökfaragó verseny meg jelmezbemutató.
Alig vártam a másnap estét ugyanis Nevra felajánlotta, hogy mehetnénk együtt. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, de majd' kiugrottam a bőrömből örömömben.
Másnap a szokásosnál is sokkal korábban keltem. Kiválasztottam egy teljesen fekete, testhez simuló szettet ami minden aznapi dologhoz tökéletes volt. Be kellet vallanom, tetszett az összhatás. Reméltem, hogy Nevra is hasonlóképp vélekedik majd. Ezután elmentem reggelizni, majd segítettem az utolsó simításokban. Végre eljött az este. Minden tökéletes volt. Tisztán látszó telihold, bagolyhuhogás, furcsa hangok az erdőből.
A vámpír mikor meglátott perverz vigyorra húzta a száját.
- Ha továbbra is így öltözöl, nem garantálom hogy csak cukorkát keresünk éjszaka! - súgta a fülembe, aztán átkarolta a derekam és együtt mentünk a kis szabadtéri színpadhoz. Elvörösödve sütöttem le a szemem. Szerencsére az arcszínem változása nem tűnt fel senkinek sem a sötétben. Miiko elmondta a rövid beszédét, aztán indult az első program, a cukorkakeresés. Itt egyedül de nagyobb csoportban is lehetett menni. Így hozzánk csatlakozott Karenn és Chrome. Négyesben kerestük az édességeket. Egy tábla csokin majdnem össze is vesztünk, mivel abból csak öt volt az egész területen elrejtve, de nagyon jól éreztük magunkat. Miután megtaláltuk az utolsó finomságokat is, visszamentünk a kezdőhelyre és kezdődhetett a bátorságpróba. Lényegében abból állt, hogy a gárdatagok párokra oszlottak, és végigmentek egy kijelölt ösvényen, miközben az út mellett elrejtőzött többi tündér mindenféle módszerekkel próbálta megijeszteni a résztvevőket. Ötpercenként indultunk, így hamarosan én és Nevra is sorra kerültünk. Kíváncsi voltam milyen lesz de nem igazán tért el az elképzeléseimtől. Néhány alkalmat kivéve kb semmitől nem ijedtem meg. Már majdnem az ösvény végére értünk, amikor hirtelen remegni kezdett és megnyílt alattunk a föld. Sikítva zuhantam lefele, majd néhány másodperc múlva ugyanott, az ösvényen landoltam, Nevra mellett. Egy darabig csak pislogtam, azután nagy nehezen leesett, hogy valószínűleg egy illúzió áldozatául estem. A vámpír miután meglátott, felsegített és minden szó nélkül magához ölelt. Egy időre teljesen lefagytam, de nagyon jól esett az ölelése, így hamarosan viszonoztam. Miután megnyugodtam elengedtem gárdavezetőm, és szét néztem. Mi a fene volt ez? Halk kuncogást hallottam a bokorból. Hát persze! Csak egyvalaki van a főhadiszálláson, aki képes ilyen illúziót létrehozni!
- Stella, most véged! - indultam meg dühösen a lányt takaró növény felé, de Nevra visszafogott.
- [Név], tovább kéne mennünk! Ha beérnek minket automatikusan kiesünk. Majd később lerendezitek.
- Igazad van... - sóhajtottam - de ezt nem úszod meg ilyen könnyen! - néztem gyilkos szemekkel a sötétben bújkáló ijesztgetőmre.
Ezután már tényleg nem volt semmi érdekes, 5 perc múlva be is értünk.
Miután mindenki megérkezett, kezdődhetett az utolsó próba, a tökfaragóverseny.
- Milyen mintát csináljunk? - nézett rám a fiú tanácstalanul.
- Nem is tudom... Shaitant?
- Az nem túl bonyolult?
- De egy próbát megér.
Elkezdtük a munkát. Gyorsabban haladtunk mint a többi páros, és végül tényleg sikerült kifaragnunk Nevra familiárisát. Büszkén vigyorogva néztünk egymásra aztán elvittük a zsűrihez amit nevezetesen Miiko, Leiftan és Ykhar alkotott.
Ezután a jelmezbemutató következett, és annyit nevettünk mint még soha. Viccesebbnél viccesebb jelmezek voltak, én is elgondolkodtam, hogy jövőre beöltözök valami hasonló retardált ruhàba.
- Esküszöm, jövőre beöltözök vámpírnak! - nevetett mellettem a fiú.
- Azt hiszem tiéd lenne a legélethűbb jelmez. - kacagtam fel én is.
Eljött az eredményhirdetés ideje. A fődíj egy szabadnap volt amit a páros együtt tölthetett el.
- És a legügyesebbek voltak ma este... [Név] és Nevra!
Alig bírtam elhinni. Felmentünk a színpadra és kezet fogtunk mindenkivel. Mikor lejöttünk Nevra a szokásos perverz mosolyával megkérdezte:
- Na és hova menjünk szépségem?
Elpirultam és csak annyit tudtam kinyögni:
- Veled bárhova elmegyek.
A vámpír erre átkarolta a derekam, a szemembe nézett és megcsókolt. Annyira meglepődtem, először csak álltam mint egy darab fa. Végül felfogtam mi történik és azonnal viszonoztam. A többiek tapsolni kezdtek.
- A világ végére is? - kérdezte Nevra.
- Oda is. - mondtam majd újra megcsókoltam.

Sziasztokk! Itten van egy Nevraszisza x Reader is Emily drágának utó-szülinapi ajándéknak. Igen tudom a téma nem stimmel, de ide a karácsonyi hangulatba behozok most egy kis halloweent xD Remélem elnyerte a tetszésetek! 💙💙

Eldarya oneshotsWhere stories live. Discover now