05

786 39 6
                                    

Louis Tomlinson pov

''Okay, in de tijd dat ik weg ben moeten jullie luisteren naar Louis. Shawn, vergeet jij niet je pillen te slikken, 's avonds voor je naar bed gaat? En Faith, ik ben waarschijnlijk nog niet thuis op je verjaardag, het spijt me daar echt heel erg voor. Maar het komt wel goed, zodra ik thuis ben krijg je een groot cadeau.'' Vertelt Lauren aan de kinderen.

Ze knikken allemaal. ''Louis, jij weet al wat je moet doen, wil je er ook even op letten dat Shawn zijn pillen slikt?'' Vraagt Lauren, ik knik.
We horen getoeter van buiten. ''Ah, daar is de taxi, ik moet gaan kinderen.'' Ze geeft ze alle vier een kus.

Een paar minuten later is Lauren weg.
''Shawn, wat voor pillen slik jij?'' Vraag ik. ''Dat is uhm.. Voor eh..'' Hij zoekt de juiste woorden. ''Als hij ze niet neemt krijgt hij last van pijn aanvallen en dat is niet prettig.'' Vertelt Faith. ''Ja dat ja.'''Mompelt Shawn.

''Owh, dat is best heftig. Hoe komt dat zo?'' Vraag ik. ''Ik heb drie jaar geleden een ongeluk gehad...'' Shawn heeft het er lastig mee, dit zo te vertellen.
''Het komt allemaal goed.'' Stel ik hem gerust.

''Lou, is het goed als er zo een vriendin van me komt?'' Vraagt Faith. ''Sure.'' ''Thanks.'' Faith loopt naar de woonakmer.

''Louis?'' Vraagt Shawn voorzichtig. ''Ja?'' afwachtend kijk ik hem aan. ''Zou je mij willen helpen met voetbal, gewoon een keertje oefenen met me?'' Vraagt Shawn. ''Ja, natuurlijk!'' Shawn glimlacht en loopt dan ook weg.

Ik voel wat trillen in mijn zak, snel pak ik mijn telefoon en neem op. ''Met Louis.'' ''Hey, Lou!!'' Roept Harry vanaf de andere kant. Ik moet grinniken. ''Hai, hoe gaat het?'' Vraag ik. ''Goed, met jou?'' Vraagt Harry. ''Ook wel, waarom bel je?'' vRaag ik. ''Louuu, ik heb je te lang niet gezien. Geef me het adres van waar je nu bent en ik kom morgen.'' Zegt Harry.
''Uhm, PolischStreet 24.'' zeg ik, na even denken. ''Okay, tot morgen, ben ook wel benieuwd op wie je passen moet.'' Grinnikt Harry, Ik moet lachen. ''Ach, ga toch weg Hazz.'' ''Tot morgen.'' ''Morgen'' Ik hang op.

''Wie was dat?'' vraagt Jenny nieuwsgierig, ik glimlach. ''Dat was een vriend van me, hij komt morgen even langs. Dat mag toch wel he?'' Vraag ik. ''Weet niet, wil hij met mij prinssesje spelen?'' Vraagt Jenny. ''Ja, natuurlijk wil hij dat!'' Antwoord ik en zie Harry nu al voor me in een prinsessen jurk. ''Dan mag hij komen.'' Jenny rent de trap op.

Ik schud lachend mijn hoofd en loop naar de woonkamer.

From Soldier To Babysitter|| Louis TomlinsonDonde viven las historias. Descúbrelo ahora