13

619 26 8
                                    

Louis Tomlinson pov

"Hey Beauty, lekker geslapen?" vraag ik als Faith de keuken in komt gelopen. "Nou ja, wat je verstaat onder lekker slapen." zegt Faith, ik geef haar een kus op haar wang.
"Heb je een nachtmerrie gehad?" vraag ik. "Nee, maar ik denk er de hele tijd aan dat je over drie dagen weg gaat en je weer terug gaat naar het leger..." zegt Faith, ik zucht.

"Faith, ik houd echt heel erg veel van je en ik snap dat je je zorgen maakt, maar het leger is waar ik hoor. Ik kan het niet zomaar opgeven..." spijtig kijk ik haar aan.
"Dat snap ik, maar wat... Wat als je een oorlog niet overleefd? Dan zie ik je nooit meer terug." zegt Faith.

"Maar dat gebeurd niet, ik beloof het je." Faith slaat haar armen om me heen.
"Ik hou van je Lou." mompelt Faith in mijn nek. "Ik ook van jou Faith." ik pak haar hoofd tussen mijn handen en druk een lange zoen op haar lippen.

"Leuk dat jullie verliefd zijn, maar niet iedereen hoeft daar van mee te genieten gadverdamme." zegt Shawn die de keuken in komt gelopen. Ik laat Faith los. "Sorry Shawn." ik grinnik.

"Maar Louis, kom je dan nooit meer terug?" vraagt Jenny, we zaten met z'n allen te ontbijten en hadden bet er net over dat ik bijna weer weg zou gaan.
Na zo lang met deze kinderen in het zelfde huis gewoond te hebben.... We hebben echt een goede, sterke band gekregen en ik ga ze echt ontzettend missen.

"Ik kom wel terug, af en toe hebben we een pauze, dus dan kan ik jullie komen opzoeken." antwoord ik. "Hoe lang duurt dat dan?" vraagt Brad.
"Dat hangt er van af hoe het er aan toe gaat in dat gebied." antwoord ik, ik ga staan en ruim de tafel af aangezien iedereen klaar was met eten.

"Louis ik ga naar het parkje, voetballen met wat vrienden." zegt Shawn. "Is goed, goed uitkijken he." zeg ik en kijk hem even aan over mijn schouder.
"Ja, komt goed" zegt Shawn en verlaat de keuken en even later ook het huis.

"Lou?" vraagt Faith. "Ja?" "Je had toch twee jaar vrij?" vraagt Faith.
"Klopt, maar het gaat niet goed in het gebied waar we laatst zijn geweest. En dus zijn we terug geroepen. Ik mocht dit eerst afmaken en daarna vlieg ik meteen over naar waar de rest al is." leg ik uit.

"Owh..." zegt Faith. Ik loop naar haar toe en sla mijn armen om haar middel. "Het komt goed, echt waar. Ik beloof dat ik dan zo snel mogelijk terug ben." zeg ik en druk voor een lange tijd mijn lippen op de hare.

"Je bent perfect, wist je dat?" vraag ik. "Ik ben niet perfect, bij langer na niet." zegt Faith met roze wangen.
"You're perfect to me Beauty." zeg ik voor ik mijn lippen weer op de hare plaats.

Hopelijk vinden jullie wat.... Hierna komt nog een hoofdstuk en daarna een epiloog, misschien wouden jullie dat weten.
XxxxxJenny

From Soldier To Babysitter|| Louis TomlinsonWhere stories live. Discover now