10

710 32 2
                                    

Louis Tomlinson pov

"En hoe ging het?" vraagt Harry als ik de keuken in loop, tot mijn verbazing heeft hij bijna alles opgeruimd.
"Aan je glimlach te zien, goed." zegt Harry, hij kijkt me met een grijns aan.

"Het ging wel ja." mompel ik. "Hebben jullie nu iets?" vraagt Harry. "Je lijkt wel zo'n tiener meid." lach ik.

Harry kijkt me beledigd aan. "Ik? Een tiener meid?" vraagt hij, ik grinnik om mijn vriend. "Je spoort niet."

Ik help Harry met de laatste dingen opruimen en daarna gaan we in de woonkamer zitten.

"Owh, jullie hebben alles al opgeruimd." Faith komt de woonkamer ingelopen en gaat op de bank naast me zitten.

"Ja, Harry had alles al bijna zelf opgeruimd." zeg ik.
"Owh zo, blijf je ook slapen Harry?" vraagt Faith. "Kan dat?" vraagt Harry. "Ja, je kan wel bij Louis op de kamer slapen." zegt Faith, ik knik.

"Ik vind het goed." zegt Harry. "Je past vast wel Louis kleren." zegt Faith. Harry en ik beginnen te lachen. "Dat past echt niet." zeg ik. "Harry is zowat een kop groter."

"Owh..." Faith word een beetje rood. "Ik ben zo slim geweest en heb altijd kleding in mijn auto liggen, je weet maar nooit." zegt Harry.

Die avond zitten we met zijn allen voor de tv. Nou ja Brad ligt te slapen op Harry's schoot en Jenny ligt tegen mij aan, half te slapen.

"Louis?'' Vraagt Shawn, ik kijk hem aan. ''What's up?'' Vraag ik. ''Hoe lang blijf je?'' Vraagt hij. ''Euhm, zo lang jullie moeder weg is. Er zijn nu twee weken om dus dan nog zo'n vier weken.'' Antwoord ik, shawn knikt. ''Hoezo?'' vraag ik.

''Owh gewoon, het is gezellig met je.'' Shawn staat op. ''Ik ga naar bed, morgen vroeg voetbal training.'' Zegt Shawn en verlaat de woonkamer. ''Deze moeten ook maar eens naar bed.'' Ik til Jenny op. ''Harry, wil jij Brad naar bed brengen?'' Vraag ik, hij knikt, tilt Brad op en neemt hem mee naar boven.

Ik leg Jenny in haar bed. ''Slaaplekker.'' fluister ik. ''Slaaplekker Lou.'' Mompelt Jenny, voor ze meteen weer in slaap valt. Ik glimlach even en loop dan haar kamer uit.

''Lou.'' Ik kijk Harry aan. ''Whats up?'' Vraag ik als hij niks zegt. ''Nee, laat maar.'' hij schud zijn hoofd. ''Nee, Hazz nu wil ik het ook weten.'' hij schud zijn hoofd. ''Nee, laat maar het is dom.'' mompelt Harry.

''Wat je ook wil zeggen, het is niet dom. Toe zeg, je hebt me nieuwgierig gemaakt.'' dring ik aan. ''Nee, je doet het toch niet. Dat heb je al eerder gezegd.'' zegt Harry, nog steeds begrijp ik niet wat hij bedoelt.

''Harry, wat bedoel je? Ik snap het echt niet.'' Zeg ik en kijk hem doordringend aan. Harry zucht en haalt een hand door zijn haren.

''Nou, nu we zo samen zijn. Ik bezefte dat ik je echt gemist hebt toen je weg was en ik....'' Harry kijkt naar beneden. ''Bedoel je dat jewilt dat ik uit het leger ga?'' Vraag ik, okay dat heeft hij al zo vaak gevraagd. Ik snap het probleem niet, waarom kan ik niet gewoon doen wat ik leuk vind, mensen beschermen.

''Lou, ik wil je echt niet kwijt raken. Je bent mijn beste vriend en zonder jou zou ik het echt niet overleven.'' zegt Harry. ''Maar Hazz...'' ''Nee laat maar, je gaat toch niet van gedachten veranderen.'' Onderbreekt Harry me, het is stil.

''Zullen we maar weer naar beneden toe.'' Stelt Harry voor. ''Hazz, ik zou er over nadenken.'' Zeg ik, wat een glimlach op zijn gezicht tovert.

En? Is het wat? Het spijt me dat het zo lang duurde, maar ik loop een heel klein beetje vast en ben nogal gestrest vanwege school.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden.
Ik heb een idee, jullie mogen vragen insturen aan de karakters van dit verhaal en desnoods aan mij. Een Q&A. Dan beantwoord ik ze in een volgend hoofdstuk, maar als ik geen binnen krijg gaat het niet door...

Lots of Love Jenny Xx

From Soldier To Babysitter|| Louis TomlinsonWhere stories live. Discover now