07

794 35 3
                                    

Louis Tomlinson pov

Jenny komt de woonkamer ingelopen. ''Hallo,'' Zegt ze tegen Harry. ''Louis heeft me beloofd dat je princessje met me ging spelen.'' Zegt Jenny. Harry kijkt mij met gefronste wenkbrauwen aan. Ik moet echt mijn best doen niet in lachen uittebarsten.

''Uhm, okay?'' Harry kijkt me nog steeds vragend aan. ''Harry, als jij even met Jenny meegaat dan ga ik koken.'' Zeg ik. Harry staat op. ''Je mag wel een van mijn jurken aan, want je bent niet echt gekleed als een princes.'' Zegt Jenny, ze pakt Harry's hand en loopt de woonkamer uit. Harry schenkt me nog even een vernietigende blik en verdwijnt dan.

Als ik zeker weet dat hij weg is, barst ik in lachen uit. Ik zie het nu al voor me ge-wel-dig. 

Ik loop naar de keuken om maar eens te beginnen met het avondeten. 

"Wat gaan we vanavond eens eten?" mompel ik en doorzoek de keukenkastjes. ''We kunnen ook pizza's bestellen.'' Ik draai me om, Shawn staat in de deuropening. 

''Pizza?'' Vraag ik. ''Ja, ooit van gehoord?'' vraagt Shawn. ''Jawel, maar je moeder wou graag dat ik voor jullie kookte.''  antwoord ik. ''Je kunt pizza's opwarmen in de magnetron.'' Zegt Shawn, ik schud mijn hoofd. ''We hebben geen pizza's meer.'' ''Je kunt snel naar de winkel gaan.'' probeert Shawn. ''We gaan ergens deze week wel eens naar de mac okay?'' Vraag ik om Shawn op te laten houden met zeuren. 

''Okay!!'' roept Shawn en loopt vrolijk de keuken uit. Ik schud lachend mijn hoofd, hij lijkt wel een beetje op een vriend van me...

Na een tijdje heb ik dan eindelijk het eten klaar, macaroni. Ik dek snel de tafel, zet de pannen optafel en ga dan naar boven om iedereen te roepen. Ik klop op de deur van Shawn, Brad en Faith en roep ze. Ik klop op de deur van Jenny en open hem. ''Zijn de prinsessen klaar voor het diner?'' vraag ik met een grijns.

Harry en Jenny zitten aan een klein tafeltje, Jenny op een stoeltje en Harry op de grond. Hij paste waarschijnlijk niet op een stoeltje.

"Eet Harry mee?" vraagt Jenny. "Ja, als hij dat goed vind." vragend kijk ik Harry aan, hij knikt. "Ik vind het goed." Jammer genoeg heeft hij geen jurkje aan...

Ze staan op en lopen achter mij aan naar beneden. "En Harry hoe was het?" vraag ik. "Ja, het was echt heel gezellig." zegt Harry, Jenny rent voor ons uit de trap af.

"Eerlijk?" vraag ik als ze weg is. "Ze is echt een schatje." zegt Harry, ik knik.

"Jammer genoeg hoefde je geen jurkje aan." zeg ik, Harry slaat me tegen mijn arm. "Jij pestkop!" lacht hij. "Wat? Dat had ik echt verwacht." zeg ik en moet ook even lachen.

"Nou, ze wou het in de eerste instantie wel alleen ik paste er niet in." Ik begin keihard te lachen.

We lopen de keuken in, de kinderen zitten al aan tafel.

"Eindelijk, daar zijn jullie." zegt Shawn, hij pakt de opschep lepel en wil opscheppen. "Shawn, doe niet zo onbeleefd. Gasten eerst, weet je nog." Faith kijkt hem waarschuwend aan.

"Ik heb honger okay?!" vraagt Shawn en schept wat op.

"Hij lijkt op Niall." fluistert Harry, ik knik. "Jap." we gaan zitten. Als iedereen wat op zijn bord heeft liggen beginnen we met eten.

"Dus, Harry is een vriend van je?" Shawn kijkt ons aan. Faith stoot hem aan. "Wat het was gewoon een vraag." sist Shawn. "Ze zijn gewoon vrienden hoor."

Harry en ik kijken elkaar aan, we moeten allebei ons best doen niet in lachen uit te barsten.

"Hoe kennen jullie elkaar eigenlijk?" vraagt Faith. "Onze moeders waren beste vriendinnen." "Dat zijn ze nog steeds." zegt Harry.

"Ja, weet ik." "Je zei onze moeders waren, maar ze zijn het nog steeds."

"Harry, doe niet zo slim jij wijsneus." "Nee, maar het is toch gewoon zo?" ik schud lachend mijn hoofd. Ik moet toegeven dat ik mijn beste vriend wel gemist heb.

Hey!!
Hopelijk vinden jullie het wat.
Zouden jullie misschien eens een kijkje willen nemen op mijn andere verhaal?/ Daar zouden jullie mijn een groot plezier mee doen.

XxxJennyLouiseHoran

From Soldier To Babysitter|| Louis TomlinsonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu