11

714 28 3
                                    

Louis Tomlinson pov

Het is zo'n week later, Harry is alweer naar huis en over twee weken ben ik niet meer nodig hier...

Wanneer ik wakker word, neem ik eerst een douche, kleed me daarna om en ga dan naar beneden om ontbijt te maken.
Als ik benden ben zie ik dat er overal slingers hangen en er komt een heerlijke geur vanuit de keuken.

Als ik de keuken inloop zie ik Shawn, Brad en Jenny staan.
"Hey, wat doen jullie zo vroeg wakker?" vraag ik. "Het is al negen uur hoor." zegt Shawn. "Ja, maar normaal liggen jullie nog in dromen land."

"Faith is vandaag jarig. Dus we maken haar ontbijten om haar straks te verrassen." verklaart Jenny.
Ik geef mezelf een face palm. "Wat stom, dat wist ik niet." zeg ik.
"Dat geeft niet, daar hebben we rekening mee gehouden." zegt Shawn, hij loopt de keuken uit en komt even later terug met een cadeautje in zijn handen die hij aan mij geeft.
"Die moet je aan Faith geven." zegt Shawn, ik knik. "Wat is het?" vraag ik.

"Dat zie je zo wel. Doe of jij het gekocht hebt." zegt Shawn die weer bezig gaat met het ontbijtje.
Ik smeer voor mezelf even snel een stukje brood die ik snel opeet.

"Hoe hebben jullie dit alles betaald?" vraag ik als Jenny en Brad een aantal andere cadeautjes op hebben gehaald.
''Geld van mam.'' antwoordt Brad. ''Waarom hebben jullie niks verteld?'' vraag ik. ''Jij had waarschijnlijk alles aan Faith door verteld.'' Zegt Shawn. ''Nee, waarom zou ik?'' vraag ik. ''Je kan echt niks geheim houden, dat heb ik wel gemerkt in de weken dat je hier bent.'' zegt Shawn.

''Okay, daar hebben jullie gelijk in, maar jullie hadden wel kunnen zeggen dat ze jarig is vandaag.'' Ik ben een keer de verjaardag van mijn vriendin vergeten en dat vond ze niet bepaald leuk, ik wil Faith daar niet aan kwijt raken....

''Haar verjaardags ontbijt is klaar. Hoe laat si het?'' vraagt Shawn. ''Acht uur.'' antwoordt Jenny. ''Het is kwart voortien, kan jij wel klok kijken?'' vraag ik lachend. ''Niet zo goed, ik zit nog op een curcus.'' zegt Jenny, iets wat me alleen maar harder laat lachen.

We lopen met zijn vieren naar boven, zo stil mogelijk. Shawn klopt Faith haar deur voor hij hem opent. Ze ligt in haar bed. ''Opstaan zussie!'' roept Shawn, ik loop naar de gordijnen en open ze. ''Moet dat?!'' kreunt Faith, vanwege het felle licht.
''Happy birthday!!!!!!'' roepen we alle vier. Jenny en Brad gaan op Faith haar bed zitten. Shawn geeft haar het ontbijtje.

''Auwwh. Bedankt, jullie zijn echt geweldig.'' zegt Faith die nu rechtop zit. Als ze haar ontbijt op heeft is het tijd voor de cadeautjes.
Eerst is Brad aan de beurt, hij geeft haar een boek en film; The Fault In Our Stars. ''Owh, dankje Brad. Ik ben er echt heel blij mee.'' ze geeft Brad een knuffel en kus op zijn haren.

Daarna is Jenny aan de beurt die haar een koptelefoon geeft. Dan is Shawn, die geeft haar een cd van Christina Perri en dan ben ik aan de beurt met een cadeautje waar ik geen flauw idee van heb wat het is.

Faith pakt het uit en ik zie dat het een ketting is, er zit en hartje aan met een infinty teken er omheen. Op het infinity tekentje staat Faith gegrafeerd. "Omg, Louis hij is echt heel mooi
bedankt!'' Ze geeft me een knuffel.

''Allemaal echt heel erg bedankt. Ik ben super blij.'' Zegt Faith.

Echt duizendmaal sorry!! Het was niet de bedoeling zooooo lang niet te updaten, maar na alles wat er gebeurd is afgelopen week.....
En om eerlijk te zijn loop ik een beetje vast, maar ik ga heel erg mijn best doen en dit verhaal komt sowieso klaar, dat beloof ik!
Xxx Jenny

From Soldier To Babysitter|| Louis TomlinsonWhere stories live. Discover now