Capitolul 6

9.9K 531 56
                                    

Dedic acest capitol, vouă, tuturor celor care îmi citiţi cartea. Celor care aşteptaţi, cu răbdare, să postez un nou capitol, celor care îmi scrieţi mesaje sincere, cu părerile voastre în legatură cu ce am scris. 

Pentru toate acestea, vă mulţumesc!

Ancaspiri 

Capitolul 6

 Michael

Stau în patul meu uriaș, ținând-o în brațe pe Anna. S-a foit o grămadă de timp, până când s-a liniştit, şi în tot acest timp eu nu mă gândeam la altceva decât cum să-i dau jos chiloții minusculi şi tricoul ăla nasol al meu, apoi să i-o trag în toate felurile posibile.

Am încercat, din toate puterile să mă calmez, să-mi potrivesc ritmul respirației, ca să-i dau senzația că dorm şi abia după toate astea, am simţit-o cum se relaxează în brațele mele, dupa atâta agitaţie, în final a adormit.

Săptămâna asta a debutat nasol rău. M-am contrat, pentru a nu ştiu câta oară, la telefon, cu tata, care e de părere că ar trebui să merg la facultate.

Problema e că părerea lui nu coincide deloc cu a mea. De fapt aproape niciodată, părerile lui nu coincid cu ale mele.

Nu vreau să merg la facultate, consider că nu toţi oamenii sunt făcuți să facă o facultate, iar eu sunt convins, că fac parte din această categorie.

Apoi a urmat tirada mamei, despre vârsta mea, despre maturitate, responsabilități şi dorințe satisfăcute, cerere şi ofertă. Explicațiile ei obișnuite şi interminabile, ca pentru un copil handicapat de 5 ani.

Sandra, a vrut să o însoțesc la petrecerea de sfârșit de liceu, la care sincer, nu țineam neapărat să particip. Dar cum ea a insistat, am acceptat să mergem împreună. Hm, ce nu face omul pentru un futai bun, iar gura aia a ei, e divină.

Aşa că am cutreierat magazinele până am găsit ce-mi trebuia. De fapt, eu unul am găsit ce aveam nevoie, în primul magazin în care am intrat, dar Sandra a considerat că îmi trebuie ceva sofisticat şi de firmă aşa că asta am făcut. Am probat o mulţime de costume, iar ei îi stăluceau ochii privindu-mă, în tot acest timp.

Drăguţă, sexy şi perfectă în pat, Sandra este exact ceea ce are nevoie un bărbat, care vrea un pic de acţiune, dar pentru mine nu e suficient. De fapt, nu mai e suficient căci minunăţia cu părul ca focul din braţele mele, este tot ce îmi doresc în momentul ăsta.

Relaţia mea cu Sandra s-a terminat, rapid, la fel de repede cum de altfel a şi început. Niciodată nu i-am promis nimic, în afară de sex, relația noastră bazându-se în totalitate pe asta. Sex de calitate e drept, dar doar atât şi nimic altceva.

Nu mă văd într-o relație de lungă durată cu nimeni, mai ales cu Sandra. Aveam de gând să o termin cu ea de mai mult timp, dar nu se ivise încă ocazia. Insistența ei din seara asta e fost enervantă. Câteodată e chiar tâmpită fata asta. Nu înțelege semnificația cuvântului ”nu” şi nici ”stop”. O să am cu ea, zilele astea o discuție, în care să-i explic mai pe larg ce înseamnă ”gata”.

Arătam bine la „patru ace”, după părerea doamnei Brown, care a insistat să-mi aranjeze ţinuta, înainte de plecare şi am lăsat-o să o facă. Era chiar emoționată, de

ÎNCREDEREWhere stories live. Discover now