Capitolul 18

15.9K 750 166
                                    

Dedic acest capitol Doamnei Gabriela Ion, care subtil m-a trimis aseară să-mi sterg nasul şi la culcare. I s-a părut ei că aş avea nevoie. Te pup, draga mea.


Capitolul 18



Michael

Mă las pe spate râzând ca nebunul. La dracu'! Femeia asta e incredibilă. Atât de dulce, inocentă, dar în același timp plină de pasiune, atât de senzuală şi să-mi fut una, dacă nu e asta o combinație afurisit de perfectă.

O sărut ușor pe gură, apoi mă ridic din pat şi merg spre baie. Îmi scot prezervativul și mă uit la petele de sânge de pe el. Sângele ei. O senzație stranie de posesie şi împlinire mi se ridică în suflet.

E a mea! Niciun bărbat nu a mai avut-o! E numai a mea!

Dintr-o singură mișcare, arunc prezervativul în coșul de gunoi de lângă vasul de toaletă, iau un prosop curat, pe care îl umezesc cu apă caldă, apoi mă întorc în cameră şi o privesc pe Anna, care stă liniștită în mijlocul patului meu între așternuturile răvășite. Văzând-o aşa, cum stă leneș în pat, cu părul ei roșu împrăștiat pe perne, simt că o vreau din nou. Tot sângele mi se adună iar în scula mea răzvrătită.

Mă apropii de pat şi trag de cearșaful subțire, care îi acoperă trupul frumos.

- Hei, spuse ea pe un ton confuz, ce faci?

- Te dezvelesc, îi răspund eu, înlăturând cu totul așternutul.

- Văd asta, zise încercând să apuce ultimul colț de așternut, dar de ce?

- Te mai doare? Zic eu, ignorând întrebarea ei.

- Da, oarecum, îi aud răspunsul, în timp ce obrajii îi devin roșii.

- Bine. Atunci lasă-mă să te ajut, mai spun şi încerc să-i despart picioarele.

- Nu! Protestă ea, fac eu asta.

- Nu, nu o faci tu! îi spun hotărât.

- Te rog, spuse ea cu glas moale, lasă-mă să mă curăț eu. Mă simt...ciudat să o faci tu.

- Anna, tocmai am avut parte de un futai fantastic, împreună. Nu cred că mai există parte din trupul tău, pe care să nu o cunosc. A fost prima dată pentru tine, chiar dacă te-am adus la orgasm, ştiu că eşti inflamată şi că te doare, deci dă-mi voie să te ajut. Vreau să te ajut! Te rog.

Nu mai spuse nimic, doar mă privi cu ochii ei de culoarea smaraldului, care mă scot din minți de fiecare dată când se uită la mine. Se lăsă uşor pe spate între perne, permiţându-mi să-i despart coapsele şi să-i așez pe sex prosopul umed din mână.

Are o ușoară tresărire la contactul cu prosopul care acum nu mai este aşa de cald, dar nu mai protestă sub nicio formă ci stătu nemișcată, lăsându-se total pe mâna mea.

O șterg ușor şi numai privindu-i păsărica dulce mă excit din nou ca dracu', iar scula mea atinge iar dimensiuni impresionante, de parcă nu aș fi terminat un futai acum câteva minute.

Anna îmi observă şi ea răzvrătirea necontrolată a sculei şi se uită la mine nedumerită.

- Facem iar? Întrebă ea.

- Putem? O întreb plin de speranță.

- Nu putem?

- Încă te doare?

- Puţin.

- Atunci mai așteptam, zic eu.

Ei să-mi bag pula, am zis eu asta? Am luat-o sigur razna.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 08, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ÎNCREDEREWhere stories live. Discover now