Capitolul 16

9.2K 466 67
                                    

RachelColins acest capitol este pentru tine, iubito. Mi-am respectat promisiunea şi uite aşa nu mă mai omori. Bine?


Capitolul 16

 

Michael


— Vino! îi spun Annei, trăgând-o după mine, către camioneta parcată în rând cu celelalte mașini.

După o seară, în care simt că am pierdut timpul discutând tâmpenii cu alții, sper ca în final să o am pe Anna numai pentru mine.

Sunt atât de excitat, încât am senzaţia ca erecția îmi va rupe fermoarul jeansilor, ca să se elibereze. Rahat! Parcă ar avea voință proprie, futu-i. Simt că nu mai am mult şi îmi pierd controlul.

Am avut intenția să mai aștept încă o seară, dar gândul că o voi avea pe Anna în brațe la noapte, mă înebuneşte făcându-mă să-mi pierd şi bruma de rațiune pe care o mai am, înainte de a-mi pierde total mințile. La dracu, nu! Nu mai am răbdare, să o mai aștept. Ar fi prea mult pentru mine. În seara asta, o voi face a mea. Ar fi bine să fie şi ea pregatită.

Nu ştiu de ce am avut proasta idee, de a merge să facem o baie goi. Goi! Futu-i! Ce dracu o fi fost în capul meu? Clar asta nu m-a ajutat cu nimic, nu mi-a domolit deloc dorința pentru ea, cu toată apa aia rece.

Să-i ţin în braţe trupul sexy şi înfierbântat de săruturile mele, picioarele ei înconjurându-mi mijlocul, sânii ei plini şi fermi, apăsându-mi pieptul, au fost ultimele picături în paharul răbdării mele.

Nu mult a lipsit, să o întind pe malul lacului şi să intru dintr-o singură mișcare în ea, îngropându-mă în trupul ei moale, găsindu-mi sfârșitul înăuntrul ei şi pierzându-mi mințile de plăcere. Dar tot eu m-am oprit, pentru că nu vreau un futai rapid, ci vreau să o savurez pe îndelete.

Vreau să-i ling fiecare bucățică, din pielea aia fină a ei, vreau să o sărut, până când o voi face să-și piardă controlul şi înceapă să scoată sunetele alea ale ei, care mă fac pe mine să-mi pierd mințile, vreau să o ating peste tot cu mâinile, să-i ating trupul cu palmele, vreau să tatonez intrarea ei strâmtă, cu scula mea pe care numai gândul la imaginea asta o întăreşte puternic, să intru  în miezul ei dulce şi catifelat, aducându-ne apoi pe amândoi la extaz.

Toate astea, le voi face în seara asta acasă, la mine în pat. Neapărat. Altfel sigur o să-mi explodeze coaiele.

Deschid portiera din dreapta a camionetei, ajutând-o pe Anna să urce pe scaunul pasagerului. Se așează comod, eu închizând uşa încet, în timp ce ea îşi prinde centura de siguranță.

Ocolesc mașina prin spate aranjându-mi prin jeanşi erecţia, într-o poziţie convenabilă, apoi deschid portiera din stânga, mă aşez pe locul șoferului şi întinzându-mi picioarele în faţă către pedale, mă întorc şi arunc pe bancheta din spate, tricoul ud pe care încă îl mai am în mână, apoi pun cheia în contact şi pornesc motorul.

Anna stă liniştită în scaunul ei, fără să spună ceva, dar o simt agitată lângă mine.

Ies din parcare pe drumul secundar, care face legătura cabanei cu restul orașului. Suntem la o distanță de doar cincisprezece mile față de casă şi acum că sunt familiarizat cu traseul, sunt convins că o să ajungem în mai puţin de jumătate de oră.

Întind mâna dreaptă, o aşez pe coapsa ei şi o simt tresărind ușor. O mângâi în timp ce țin volanul cu cealaltă, iar după câteva minute se relaxează sub mâna mea.

ÎNCREDEREWhere stories live. Discover now