7. Kapitel Drama

290 19 0
                                    

Min synsvinkel

Jeg var bange for ham, jeg vil ikke tale med ham mere. Det var første gang jeg havde set Harry sådan føre, jeg kunne ikke komme til mig selv. Jeg rystede vireklig meget, og var utrolig meget bange. Jeg kunne se Francisco tag min bluse fra gulvet og give den til mig. Han smilte til mig, og gav mig den. Jeg tog den hurtig på, og sagde tak. Jeg kramte ham tæt ind til mig, jeg var tryk ved ham. "Tak" sagde jeg til ham og holdte fast i ham. Han sagde ikke noget, men placerede sin hånd på min ryg. Jeg trak mig stille fra ham og smilte, "Sig til hvis der er noget" sagde han og lukkede døren efter sig. Jeg jeg var ret forvirret  efter alt det der lige var sket, og hvad mente Harry til Francisco? Min tanker køret bare rundt og rundt, jeg var glad for at Francsco kom ind i den sidste ende. Jeg sat mig ned i et styk tid for at kunne komme til mig selv, tanken om hvad Harry havde gjordt fik mig til at græde. Jeg hørte døren gå op, så jeg tørede hurtige mine tåre væk. Det var Cara som kom ind, hun begyndte at gå over til mig. "Er du okay?" sagde hun begkymrede til mig. Jeg vil ikke sige det til hende, selvom hun var min tætte veninde. Så vil jeg heller holde det til mig selv, selvom jeg rigtig meget har lyst. "Jeg har det fint" sagde jeg kort og kom op med et falsk smil på læben. Jeg ved at hun vidste jeg løj, men jeg vil holde det for mig selv. "Sig til" sagde hun og smilte til mig, hun tog sin telefon og gik ud igen. 

Jeg var endlig færdig med at gøre mig klar, nu var det bare med at gå ud og feste. Jeg gik hen til bordt med det samme, og tog fat i et glas med alkohold. Jeg var ikke type af person som drak, men i dag havde jeg brug for det. Jeg kiggede mig omking for at se om jeg kunne finde Cara, men hun var der ikke. Hvor var hun? Jeg gik lidt rundt, og fandt et sofa ved hjørnet og satte mig der. Alle havde det sjovt udover mig, alle grinte og festede også var der mig som bare sad ved en hjørne og drak som om intet var sket. Tanken om at Harry tog fat på mine hofter gav mig kvalme, jeg kunne ikke klare det. Jeg drak mere og mere, og til sidst kunne jeg mærke hvor dårligt jeg havde det. Jeg vidste ikke hvad jeg havde gang i, jeg rejste mig op og gik hen mod danse gulvet. Jeg gik hen til Alex og begyndte at danse med ham, jeg vidste ikke hvad jeg havde gang i. Men jeg var træt af alt, og vil bare have det sjovt. 

Francisco's sysnvinkel

Jeg kunne se Clara danse med Alex, og mine vrede og jalouxi boblede i mig. Jeg havde drukket lidt, men ikke så meget at jeg ikke vidste hvad jeg lavede. Jeg gik hen mod dem, og tog fat i Claras arm. Hun skulle ikke danse med ham, og specielt når hun var fuld. Jeg tog hende med ud, for at hun kunne få noget luft. Jeg tog et glas vand med til hende, så hun kunne komme til sig selv igen. Det var koldt, så jeg gav min trøje til hende. Hun smilte sødt til mig og kiggede rundt omkring sig. "Du skal ikke danse med ham igen" sagde jeg bestemt til hende. Bare tanken om hvordan hun danse op af ham gjord mig sur, og gentog det igen. Hun grinte bare af mig og smilte. "Jeg ved at du har haft en hårdt dag efter det der er sket mellem dig og Ha." mere nåede jeg ikke at sige, da hun kyssede mig. Jeg havde en mærkelig fornemelse, du ved det med at man får sommerfulg i maven. Jeg var glad, rigtig meget glad. Hun trak sig fra mig og sagde undskyld. "Bare lad være med at nævn hans navn igen" sagde hun og kiggede væk fra mig. Jeg fik hende til at kigge på mig og jeg placerede mine læber mod hendes igen. 

Min synsvinkel 

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg havde gang i, men jeg havde brug for det. Brug for en, brug for ham ved siden af mig. Jeg hørte nogen grine ved bakken, men jeg tog mig ikke af det. Jeg hørte det igen og tak mig fra kysset, jeg prøvede at gå der hen for at se hvem det var. Jeg kunne ikke se noget da det var for mørkt, så jeg gik lidt længere frem for at se på de 2 personer. Det var Cara og... det var bare løjen. Det var den idiot, den idiot som ødelage mit liv. Det var harry og Cara, som sad og kyssede ved bakken. Jeg var sur på hende, og begyndte at råbe efter dem. "Hvad fanden har du gang i Cara?"  råbte jeg med alt mine vrede. Jeg kunne mærke end hånd tag fat i min og trække mig væk. "Det hele var hans skyld, åben øjne Cara" råbte jeg føre jeg allrede var inde i varmen igen, jeg var inde i hytten igen. Højt musik var på og alle grinet og havde det sjovt. Undtagen mig, det var altid mig det gik udover og ikke andre. Han trak mig med på toilttet og kramte mig tæt ind mod ham. "Det skal nok gå" sagde han og tørede mine tåre væk, selv jeg vidste ikke engang jeg græd. Han kyssede min kind og kramte mig tæt ind mod ham. Man skulle tro at Harry og Francisco har skiftet personlighed, i de her dage. 

(Gizem: Jeg ved godt det tog langtid om at opdatre, men havde så meget travlt på det sidste. Så håber det er okay, men vil lige høre om hvad i synes om bogen indtil videre. Stem gerne og kommentere også. Håber i kunne lide dramet i denne kapitel, glæd jer også til den næste xoxo )

The Danger Of A ChoiceOnde histórias criam vida. Descubra agora