9. Kapitel Cold hearted

293 17 0
                                    

Min synsvinkel

Jeg var glad for at mig og Francisco er begyndt at kunne lide hinanden, han er ikke den person jeg troede han var. Og det samme gælder Harry, for den personlighed jeg havde regnet med. Har skiftet på dem begge, så Harry er ikke den søde Harry. Men den onde og player, hvor imod at Francisco er den søde og hjælpsom fyr. I den ene ende kunne jeg ikke finde ud af om jeg skulle stole på Francisco og i den anden ende fortæller min hjerne at Harry ikke er sig selv her på det sidste. Jeg blev revet væk fra mine tanker, da jeg mærkede nogen bløde læber på min kind. "Hvad er der galt?" sagde Francisco og kiggede mig i øjnene. Jeg smilte bare og kyssede ham hurtigt på læben, og lagde mit hovede på hans skulder. Det regnede virkelig meget, bare ved at kiggede ud af vinduet gjord mig debrimerende. Vi kørte langsom, men det var hyggeligt at sidde sammen med Francisco i bussen. Harry og Cara sad sammen, men der var problmer med det før. For det var mening at vi skulle sidde med dem vi kørte der op med, men jeg fortalte bare min lære at mig og Cara ik snakkede sammen mere. Så det var kun derfor vi fik lov, eller SKULLE vi sidde sammen. Så jeg spurgte bara om jeg måtte sidde ved Francisco, og Felix han var så sød at rykke ned til Stella. For han forstod mig godt, og gjord mig den tjeneste at sidde med Stella istedet for. Jeg kunne kiggede over mod Stella, som sad og kiggede ondt på mig. Hendes blik var rette mod mig, og jeg kunne forstå hvert blik hun lavede til mig. Det var som om jeg kunne læse hende, igennem hendes øjne. Hendes had mod mig, jalouxi over at jeg sidder med Francisco. Det var noget jeg kunne grine over lige nu, jeg sad og små grinte af hende. Da hun blev mere sur, og kiggede den anden vej. Jeg blev afbrudt af Francisco, som spurgte hvad jeg grinte af. "Bare Stella's blik" sagde jeg og smilte til ham. Han tog stille fat i min nak og kom tætter på mig, derefter kyssede mig. Han havde nogen fantastiske bløde læber og kyssede rigtig godt. Jeg smilte midt i kysset, og han trak sig fra kysset. 

Bussen trak ind til siden, for vi skulle have 10 minutters pause. Så det var fint med mig, havde også brug for noget luft. Jeg rejste mig op og tog min jakke på, da det regnede udenfor. "Skal jeg tag med dig?" sagde han og smilte til mig. "Det behøves du ikke" sagde jeg og kyssede ham hurtig på kinden. Men han valgte at gå med alligevel, og de fleste var allerede gået ud af bussen. Jeg gik hen mod toilettet, og fik Francisco til at vent på mig udenfor. 

******

Jeg vaskede mine hænder, og kiggede mig selv en sidste gang i spejlet. Enden jeg nåede hen til døren, kune jeg mærke nogen tag fat i min håndled hårdt. Det gjord ondt og kunne mærke den brande. Jeg vendte mig om og så Stella, jeg trak hånden til mig selv og tag mig af den. Jeg kunne se hendes onde øjne, hun var sur og fortalte mig noget. "Hold dig væk fra ham" sagde hun bestemmt og kiggede surt på mig. Jeg nåede ikke at sige mere, da hun allerede begyndte at snakke. "Ellers siger jeg din hemmelighed til alle, og du ved godt selv hvilken hemmelighed det er" sagde hun og smilte ondt til mig. Jeg sagde ikke noget, men gik ud af døren. Hvordan kunne han? Jeg var sur på ham lige nu. Jeg gik forbi Francisco og hans venner. Jeg gik hurtig for at kunnne nå over til bussen, han blev ved med at råbe mit navn flere gang. Men jeg gik bare videre, og satte mig ind i bussen. 

Franciscos synsvinkel 

Hvad var der i vejen med hende, jeg så Stella komme ud fra toilettet og var sikker på at hun havde sagt noget til hende. Jeg gik med faste skidt over mod Stella og tag hårdt fat i hendes arm. Jeg kunne se på hende at det gjord ondt, og at jeg skulle give slip på hende. "Hvad har du sagt til hende?" sagde jeg surt og vredt. Hun var stille, og bange. jeg kunne se det på hende, hun vil bare væk fra mig. "Svar mig" råbte jeg af hende. "Rolig nu" hørte jeg Lucky sig og tog fat i mig, for at trække mig væk fra hende. Hun tog sig af sin arm, jeg kunne se min hånd mærke på hende arm. "Hvad er der i vejen med dig?" sagde han og kiggede på mig. "Det er prøvede jeg at finde ud af, men så kom du" sagde jeg til ham. Jeg fortalte ham det hele, i mens vi gik hen mod bussen. Vi gik ind i bussen, og jeg kunne se at Clara ikke sad på sin plads mere. Nu sad hun ved den plads som der var tom ved siden af Lucky, jeg gik over for at spørger hvad Stella havde sagt til hende. Men hun svarede ikke, jeg spurgte igen. "Jeg stolede på dig, men jeg kan se at du er den Francisco som jeg skulle holde mig væk fra for længe siden" sagde hun og kiggede ud mod vinduet. "Hvad snakker du om?" sagde jeg forvirret. "Du har fortalt hende det" sagde hun. Hvad havde jeg fortalt hende, jeg forstod det ikke. Jeg var forvirrede over tingene lige nu. "Fortalt hvad Clara?" sagde jeg og kiggede på hende. Der var stille i et styk tid, jeg ventede på svar men der kom intet. "Min hem.." mere nåede hun ikke at sige, da vores lærer sagde vi skulle sidde ned på vores pladser. "Din hemmelighed?" spurgte jeg. Jeg kunne mærke en arm tag fat i min trøje, det var min lærer. "Sæt dig ned på din plads" sagde hun og jeg gjord det hun sagde. Jeg fik intet svar, men gjord det hun sagde.

(Gizem: SORRY at jeg tog så langtid, men har så meget travlt. Så håber i overlever, skal ok prøve at gøre mit bedste med at opdatere. Håber i kan lide kapitlen, skriv gerne hvad i synes om den og kom gerne med ider til hvad jeg kunne tag med i næste kapitel. Stem også gerne, det vil betyde meget. Ham på billedet skal forstille Lucky , han rigtig navn er ( Lucky Blue Smith som er 16 år ) han er model. Ha' en forsæt god aften xoxo )

The Danger Of A ChoiceDove le storie prendono vita. Scoprilo ora