11. Kapitel Kiss Me

232 16 0
                                    

Min synsvinkel

Jeg kunne mærke den varme vand ramme mig og nogen arme omkring mig. Jeg var i badet med mit tøj på, jeg kunne se Francisco stå over for mig. Hvem holdte mig? Hvems varme krop var det, der holdte omkring mig? Jeg vendte mig og så Harry, jeg prøvede at træk mig væk fra ham. Men det kunne jeg ikke jeg var låst fast ved ham. Jeg råbte efter Francisco's hjælp, men han stod bare der og små grinte af mig. Jeg kunne mærke tårene komme og allerede der var jeg svag og opgav det hele. Hver eneste tåre ramte min våde trøje, jeg kunne ikke forstå noget. Hvad forgik der? "Forstår du det ikke Clara? Det hele var en plan, alt det her. Det hele startede fra starten af Clara, du var så dum at tro jeg kunne lide dig. Siden den dag du har hadet mig, har jeg haft lyst til at lave den her plan." sagde han og grinte stille. Jeg kunne mærke Franciscos røger mig, jeg græd meget mere og bedte ham om at stoppe. Det var som om at han ikke kunne høre mig, og bare blev ved. 

*******************

Jeg vågende forvirrede og bange. Jeg kunne mærke nogen arme omkring mig, jeg vendte mig og og så   Francisco, hans mund bevæde sig. Det var som om han talte til mig, men jeg kunne ikke forså hvad han sagde. Det eneste jeg hørte var en træls lyd, som pev i mine øre. Lyden  blev ved med at og det var som om det adrig vil stoppe. Det gjord ondt af smerte, at jeg begyndte at skrige. Han prøvede at tag fat omkring mine arme og få mig ind til hans farvn. Men jeg trak mig væk, og råbte af ham. Lyden forsatte og jeg kunne ikke lade være med at græde af smerte. 

****************

Sved var blandet sammen med tårer og jeg kunne smage salt, først nu forstod jeg det hele var en drøm. En drøm som bare var drøm, indtil jeg vågnede. Jeg kiggede over på min højere siden og forventede på at Francisco lå der men istedet kunne jeg se. Men så Cara istedet, hvad lavede hun her? Jeg er stadigvæk sur på hende og hun skal ikke forvente at vi er okay igen? Jeg rejser mig op og smækkede døren efter mig. Jeg gik ned i stuen og så Francisco ligge på sofa'en, jeg gik over og tog min jakke og sko på. Jeg gik ud af døren og ud til min bil. 

Jeg nåede lige frem til Harrys hus. Jeg gik ud af bilen i fuld fart og over til hans dør, jeg bankede på den og ventede på at han åbnede den. Han så overrasket på mig da han åbnede døren, jeg kunne ikke styr mig da jeg havde alle de ord jeg skulle sige til ham. Jeg råbte af ham og blev ved med at råbe hvorfor han sagde det til Stella og hvor han vidste det fra? Men fik intet svar, det eneste jeg kunne mærke var hans bløde læber mod mine...

(Gizem: Ved ikke hvad jeg skal sige men er rigtg meget ked af det pt. Og orkede ikke rigtig at opdatre, men synes i fortjerner det. Så her er et kort kapitel håber det er okay. Er lidt lost her for tiden, og det med Zayn... Ja ved ikke rigitg, håber det er okay. Skal nok gøre mit bedste jeg kan xoxo) 

The Danger Of A ChoiceWhere stories live. Discover now