8. Kapitel Crazy in love

297 19 0
                                    

Min sysnvinkel

Vi sad på værelset og tændte for tv'et, for Francisco skulle se fodbold. Han hjalp mig med at få mig i godt humør igen, og det var jeg glad for at han gjord. Jeg gik over til min kuffert for at finde mit nattøj og håndklæde. Jeg havde brug for et varmt bad lige nu, og lade mine tanker ligge hvor de er. Jeg sagde ikke noget men gik ind på badværelset, jeg låste døren og tændte for det varme vand.

Jeg kunne mærke den varme vand løbe ned gennem min krop, jeg havde brug for det her. Jeg begyndte at holde vejrt og tænke på de ting jeg havde i hovedet, det fra i går. Jeg var stadigvæk ikke kommet over det i nu, men det er heller ikke så let at komme over det. Jeg kunne mærke at jeg mangle luft, jeg havde fået min panik anfald igen. Jeg havde brug for mine piller, jeg trak vjert dybt og tog håndklæden rundt omkring mig. Jeg låste op og løbe ud til min kuffert, jeg kiggede i den for at kunne finde min piller. Men den var der ikke, jeg kiggede over mod Francisco han så chockede ud. Han blev ved med at spørger hvad der var galt, men jeg svarede ham ikke. Jeg kiggede i min task men den var der heller ikke, Franciso gik hen til mig og tog fat i min håndled. Jeg kunne næsten ikke trække vejert, og prøvede at få luft. Han kunne se det på mig, at jeg havde panik anfald, han skyndte sig at kigge i sin trøjes lommer. Jeg havde helt glemt at det var ham som havde pillerne, siden første dag på lejeren. Han fandte dem efter få sekunder og gav mig dem.

Jeg satte mig på gulvet og trak vejrt dybt, jeg lukkede øjne i et kort styk tid og jeg kunne ikke høre vandet løbe mere. Der var helt stille, jeg kunne høre et skrig der undslap min mund. Skrigen af smerte, smerten som var en pive lyd i mine øre. Det gjord ondt, jeg kunne næsten ikke høre noget. Jeg holdte mig for ørene og prøvede at lade være med at skrig.

Francisco's synsvinkel

Jeg kunne ikke holde ud at se hende sådan her, jeg havde ondt af hende. Jeg kunne ikke holde det ud mere, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg tog fat i hende arme og hjalp hende med at få hende i sengen. Hun så træt ud, og udmattet. Måske havde hun brug for noget søvn, det har også været en lang dag for hende. Hun lagde sig ned og trak dynen over hende. Jeg skulle lige til at gå, da hun tog fat i min håndled. "Vil du nok ikke blive ved mig" sagde hun og kiggede på mig. Jeg gjord tegn på at hun skulle rykke sig lidt, hun smilte og rykkede sig. Jeg lagde mig ind til hende og kyssede hendes pande.

Næste dag

Min sysnvinkel

Jeg blev vækkede af døren, som blev åbnede. Jeg så Cara og Harry kom ind af døren, jeg kunne se hvor sjovt de havde det sammen. Først efter et styk tid lagde jeg mærke til at Felix var kommet tilbage, og Francisco lagde i den samme seng som mig. Jeg lagde mig tilbage igen og lagde min hånd på Franciscos mave. Jeg kunne høre Cara råbe efter Harry, og en smæk lød fra døren. Hvad skete der af ham? Jeg kunne høre Felix vågne, og Francisco blev vækkede af døren. "Godmorgen smukke" sagde han og smilte til mig, han var så flot når han havde morgen hår. Han kyssede mig på kinden, og jeg smilte til ham. Efter der var gået et styk tid i sengen, blev der banket på døren og Felix åbnede den. Det var Franciscos venner som kom ind, de kiggede over på mig og smilte. Felix er Franciscos rigtig god ven, han var den tætteste ven hvor der imod var Luke, Cody og Matthew bare nogen han gik rundt med. Men de var selvfølelig også gode venner, bare ikke i forhold til Felix. "Har i ikke pakket i nu?" sagde Matthew og kiggede rundt. Vi skulle nemelig hjem i dag, men først i aften. Så vi havde lamgtid i nu, til at pakke. "Næ, vi har hel til i aften" kom det fra Francisco. Der var stille i et øjeblik ind til Luke begydte at tale. "Hva skal du ikke med over til polen?" lød det fra ham. "Jeg bliver" sagde Francisco og kiggede på mig. Jeg smilte og sagde at han skulle gå med dem. Men han gad ikke, han valgte at blive. Hvor efter de sagde farvel og gik ud af døren, Felix tog med dem og lukkede døren efter sig. Jeg lagde mit hovede på hans bryst og sagde tak. "Tak for hvad?" sagde han og kiggede på mig. "Tak for i går" sagde jeg og kyssede hans kind. Han smilte og sagde ikke noget, så jeg lagde mit hovede på hans bryst igen og trak ham ind til mig.

Der var gået et styk tid, og jeg rejste mig op fra ham. Jeg stod stadigvæk i håndkleden fra i går. Så jeg gik ud til badværelset og skiftede til nattøj, som jeg rigtig skulle havde haft på i går. Jeg kom ud igen og kunne se han var igang med at skrifte trøje, jeg skyndte mig at gå over til sengen og ligge mig. Han havde en rigtig flot mave, det var noget man kunne savle til. "Så du kan lide det su ser?" sagde han og smilte til mig. Han kom tættere og tættere på mig, og lagde sig ved siden af mig. Han kiggede mig dybt i øjnen og til sidst kunne jeg mærke hans bøde og varme læber.

(Gizem: Undskyld det tog så langtid, men har haft utrolig travlt. Så håber det er okay, hvad synes i om kapitlet? Der kommer til at ske noget i den næste kapitel i mellem Francisco og Harry, når de er på vej hjem. Så glæd jer xoxo )

The Danger Of A ChoiceWhere stories live. Discover now