3. Kapitel Lejrtur

368 20 0
                                    

Min synsvinkel

Jeg var kommet hjem, efter jeg havde fået købt det jeg skulle have. Selvfølgelig også efter min og Harry's samtale. Altså nu havde jeg en fornemelse med at sove i den samme rum eller skulle jeg sige værelse, som Francisco. Det var allerede blevet mørkt og jeg skulle stadigvæk pakke og spise aftensmad. Jeg gik ned til køkknet for at finde min mobil og ringe efter en pizza, jeg orkede ikke til at lave mad. 

Mens jeg havde vente tid til at den kom, pakkede jeg min kuffert til i morgen. Jeg valgte noget tøj og 2 par sko. Vi skulle ligevel ikke være der i langtid, så jeg kunne ligeså godt lade være  med at tag meget tøj med.  Der gik noget tid da der blev ringet på døren, så jeg gik ned og åbnede den. Det blev en overaskelse at se hvem det var, tænk at jeg allerede skulle se hans fjæs nu end i morgen. 

"Hvad vil du?" sagde jeg flabet og ventede på et svar fra ham. "Tag det med ro smukke, hvorfor så flabet?" sagde han smiret og kiggede op og ned på mig. "Jeg venter på dit svar Francisco" sagde jeg flabet og ventede på at han svarede mig. "Hvorfor er du sådan her overfor mig Clara?" sagde han. Hvad mente han med det, at jeg var sådan overfor ham. Han ved det da godt selv, hvad fejler han. "Du ved godt selv hvorfor, jeg spurgte dig faktisk om noget" sagde jeg til ham. 

"Jeg har din pizza, i bilen" sagde han til mig og smilte. Det var første gang han var så venlig overfor mig, hvorfor? Han gik hen og åbnede hans bil dør for at tag pizza'en. Han kom tilbage med Pizza'en i hånden, "Den er på min regning" sagde han og smilte smiret til mig. Hvad gik der af den onde, trælse og playboy Francisco som lige pludselig blev ændret til den søde? Jeg var forvirret og træt, efter skulle pakke min kuffert. Jeg sagde ikke noget men tog i mod det og derefter lukkede jeg døren. Jeg gik ind i køkknet og fandt mig selv i stolen af alle de tanker som kørte rundt omkring Francisco, for det var ikke ham. Han plejer ikke at være sådan her. Jeg trak pizza'en over til mig selv og begyndte at spise, jeg var godt nok sulten i dag. 

Min mave var fyldt op, og jeg kunne seriøst ikke putte en eneste krumme i min mund. Ellers vil jeg ende med at kaste op, da jeg i forvejen har kvalme. Jeg fik bøsted mine tænder, og gik i seng. Alt det træt hed jeg havde, var jeg allerede faldt i søven. 

7.30..

Jeg vågnede op da min alarm ringede, jeg var træt og gad ikke op af min dejlige og varme seng. Men i dag skulle vi på lejrtur, tænk at jeg skulle sove i den samme værelse som ham. Bare tanken om det gav mig kvalme, og hvem ved måske kunne han finde på at tag andre piger med i rummet om natten. Jeg fjernede mine tanker væk og rejste mig op. Jeg valgte noget tøj og tog min kuffert med mig ned i køkknet. Jeg tog hurtigt en frugt og tog fat i min kuffert og ud til bilen. Vi skulle møde 8.15, og den var allerede 8.01. Så jeg havde okay god til da skolen var tæt på, for jeg skulle jo køre i bil op til skolen og tag bussen sammen med klassen.

3 timer senere..

Francisco's synsvinkel

Jeg havde ondt i røven efter den lange sidde tur, til lejren. Vi havde fået vores værelse nummer, og nøglerne til værelset. Da vi kom ind på værelserne, var der 3 dombelt sengen. Jeg valgte hurtig en seng og lagde min taske ved siden af den. Jeg kunne se at Stella, begyndte at komme hen imod mig. Jeg kunne se at Clara og Harry skulle sove i den samme seng, det gik mig på. Men hvorfor? Det var ikke fordi jeg kunne lide hende, måske var det fordi jeg hader Harry. Måske fordi han fortjener ingen, fordi han  er ond. Bare hun vidste hvordan han var, så vil hun sikkert tag fejl ved at sove i den samme seng med ham. 

(Gizem: Undskyld for jeg tog så langtid, troede jeg havde opdateret den her kapitel. Da jeg lagde mærke til den i dag, da jeg skulle til at skrive en til jer. Hvad tror han mener med at hvordan Harry han er? Kommentere gerne og stem også gerne. Hvad vil der ske i næste kapitel? Måske sker der noget imellem Harry og Francisco, eller noget  imellem Francisco og Clara. Måske sker der noget stort når de fare vildt i skoven samme og ikke kan finde tilbage den dag. Læs med i næste kapitel xoxo)

The Danger Of A ChoiceWhere stories live. Discover now