6. Kapitel Mit sorte hul

273 20 0
                                    

Min synsvinkel

Jeg havde ikke snakket med Harry, siden den dag og der var allerede gået 3 dage. Jeg var ligeglad med ham, jeg gad ikke engang se på ham. Vi havde den sidste dag på hytten, og der var fest i dag. Så vi gik igang med at pynte op i lejren, så det så rigtig flot og festligt ud. Jeg kunne mærke at mine arme var ved at blive ømme, og trætte. Jeg havde meget stres på, da jeg også skulle gøre mig max klar til festen. 

Jeg var enelig færdig, så nu var det bare med at gøre mig klar. Jeg gik over til vores værelse, og fandt nøglen frem for at åbne døren. Enden jeg nåede at åbne den, var Harry og Stella allerede på vej ud af døren. De skulle ikke undres at de kom ud sammen, jeg gik forbi dem og ind på værelset. Jeg kunne mærke en hånd tag fat i min arm, men jeg rev den ud uden at kigge på hvem det var. Jeg forsatte ind på værelset, og lukkede døren efter mig. Der var ikke nogen på værelset, så de havde sikkert gang i et eller andet her inde føre. Jeg fandt den de højtaljede bukser frem og en kroptop som jeg skulle have på til festen. Jeg syndte mig at tag min bukser af, og tog de højtaljede på enden der kom nogen ind og det samme med min trøje som jeg havde på. Enden jeg nåede at tag trøjen på, blev døren åbnet op. Det var Harry, jeg holdte hurtig trøjen op over min bh. Jeg kunne se at han kom mere tæt på mig, og det kunne jeg ikke lide. "Er du nu også bange for mig?" sagde han i min øre. Jeg kunne mærke klumpen i min hals, som sad fast. Jeg kunne ikke få den ned, ligemeget hvor meget jeg prøvede. Jeg kunne mærke hans hænder på min hofte, og gå længere ned. Jeg kunne lugte alkohol, er han fuld? 

Jeg kunne ikke gøre noget, jeg prøvede at fjerne mig. "Harry please stop" sagde jeg og begyndte at mærke noget vådt på mine kinder, jeg kunne mærke at jeg begyndte at græde. "Shh smukke" sagde han i mit øre. Jeg var bange for ham, jeg var ved at få mit fald. Jeg kunne høre nogen åbne låsen på døren, jeg så francisco. Han kiggede på Harry, som tog hårdt fat på min hofte. Jeg lukkede min øjne, og kunne mærke Harrys hænder væk fra min hofte. Jeg åbnede dem ved følsen af at hans hænder var væk fra min krop, et kæmpe gisp forlod min mund. Jeg kunne høre Harry grine, og se Francisco's vrede ved at slå Harry. Jeg var i chock og vidste ikke hvad jeg skulle gøre, "STOOOP" råbte jeg af Francisco. Han blev ved med slå ham, jeg kunne slet ikke tænke mig frem mere. 

Jeg kunne se blodet på Francisco's hånd, og blod på Harry's ansigt. Jeg trak Francisco væk fra Harry, og kiggede over på Harry. Han grinte og råbte "kan du ikke forstå hun ikke gider at have dig". Hvad mente han? 

Francisco's synsvinkel

Han skule bare holde sin kæft, vreden i mig boblede utrolig meget. Jeg havde ondt i min hånd, min hånd begyndte at bløde. Jeg kiggede over på Clara, og krammede hende. "Er du okay?" spurgte jeg hende. Jeg kunne høre hende græde i min arm, "Du skal ikke være bange mere, jeg er her nu" sagde jeg til hende og kyssede hende på panden. Harry rejste sig op og blev ved med at grine, "det er ikke slut i nu" sagde Harry og smækkede døren efter sig. 

(Gizem: Håber i kunne lide den korte kapitel, undskyld fordi den var så kort. Men håber i kunne lide det drama som var der. Der kommer til at ske meget mere i den næste ;) )

The Danger Of A ChoiceWhere stories live. Discover now