2. Kapitel Samme værelse

403 20 2
                                    

Min synsvinkel

Jeg føler mig helt udmattede, og har stadigvæk ondt i kroppen efter havde været sammen med Cara i mandags. Jeg havde lært noget yoga, af hende den dag. Da hun absolut, skulle vise mig det. Men hvad kunne jeg gøre, jeg kunne ikke sige nej til hende.
I dag var det søndag, og vi skal på lejrtur i morgen med klassen. Jeg var bange for at komme i den samme værelse som Fransico, for han kunne finde på hvad som helst.

Men nok om det nu var det bare med at stå op og pakke til i morgen, selvom jeg havde hele dagen til det. Jeg rejste mig op fra sengen og gik ned til køkknet for at få noget at spise. Jeg var ikke rigtig den person som spiste, men noget skulle jo i min mave. Jeg tog hurtig noget frugt, og gik op på mit værelse. Nu skulle jeg bare finde finde min kufert, hvor jeg nu enden har lagt den. Jeg kiggede ned i kælderen og på loftet, men kunne ikke finde den noget steder. Efter et styk tid kom jeg i tanke om, hjulne på den var gået i stykker så jeg smed den ud. Nu skulle jeg bare købe en ny, så jeg tog hurtigt noget tøj på og ud til bilen da min mor ikke skulle på arbejde. Jeg havde vireklig brug for min egen bil, og ikke låne min mors heletiden.

Da jeg var kommet ind i den stor center, gik jeg med det samme over til en butik med kufferter, tasker osv. Jeg lagde mærke til en kuffert som var vireklig flot, den var blå med prikker på. Den var lige mig, for blå var jo min farve. Jeg gik hen til kassen for at betale for den, lagde jeg mærke til Harry ved nogen sports tasker. Harry er en der går i vores klasse, men taler ikke rigtig med ham. Han er sød og anderleds iforhold til de andre drengen i vores klasse, og hans øjne er vireklig flotte. Jeg kiggede tilbage på medarbejderen som stod ved kassen og ventede på at modtage pengene, jeg kiggede flovt og gav hende pengene. Jeg tog kufferten og begyndte at gå hurtigt hen mod udgangen fra butikken af, da jeg vil helst undgå ham.

"Hej Clara" hørte jeg ham sige, jeg var helt sikker på at det var hans søde stemme. Jeg vendte mig om og kiggede på ham. "Hej" sagde jeg kort og smilte. Han skulle sikkert have en taske til turen, så det må være derfor han var her inde ik? "Hvorfor er du her?" spurgte jeg, selvom jeg selv godt vidste hvorfor. Hvorfor spørger sådan et dumt spørgsmål, dit fjols Clara. "Manglede en taske til turen" sagde han og smilte til mig. Jeg smilte igen, og sagde "Når". 

"Har du fundet ud af hvem du skal sove med?" sagde han og kiggede på mig. "Skulle vi ikke få det afvide  imorgen?" sagde jeg og kiggede underligt på ham. "Vi fik en besked i dag" sgade han og smilte. "Ved du hvem jeg skal være i værelse med?" sagde jeg og kiggede nervøs. Jeg var bange for at det var Francisco, og det var det sikkert. Da vi nemelig skulle sammearbejde, jeg håber i det midnste at Cara er med. "Du skal være med mig, Cara, Stella, Francisco og Felix" sagde han. Bare der hvor han sagde hans navn Francisco, fik mig lyst til at råbe af ham. Så han ikke skulle sige hans navn, bare hans navn. "arhh" sagde jeg og holdte hurtigt for min mund. "Så du er ikke så glad for jeg skal dele værelse med dig?" sagde han med et grin i set. Jeg små grinte lidt af hans ord, "Nej det er overhovedet ikke noget med dig at gøre, det bare det med Francisco. Jeg hader ham, og ik nok med ham så også Stella. Hun kan være så selvglad og flabet" sagde jeg og kiggede på ham. Han grinte af mig og nikkede forståligt, "Det samme synes jeg om dem, så du er ikke den eneste" sagde han og grinte. Jeg var glad for vi synes om de samme ting omkring dem, ingen tvivl om det. Nu var det bare med at høre på Stellas lort, og høre på  Francisco's stemme, og alt det lort han nu kan fyr af med.

(Gizem: Undskyld, er så langsom. Skal nok skynd mig, med at opdatre så hurtigt jeg kan. Håber i kan lide kapitlen xoxo) 

The Danger Of A ChoiceМесто, где живут истории. Откройте их для себя