Capitolul 4

2.9K 178 5
                                    

By MollyNight

Cu neplacere.

Fara dorinta si fara pregatire sa faca ceva.

O forma de refractare, de nedorinta, de inadaptibilitate si opozitie

O emotie cu care oamenii din secolul al 25-lea erau mult prea familiari.

Trainid intr-o lume in care oamenii au aceleasi drepturi precum cainii sau animalele care obisnuiau odata sa le fie animale de companie. Intr-o lume in care oamenii erau vazuti precum niste obiecte, nu niste fiinte vii.

Dand lucruri pe care sunt ostili sa le dea.

----

Doua saptamani.

Doua saptamani au trecut de cand a avut loc Petrecerea De Ziua Regelui, si a fost normala, nimic drastic nu s-a intamplat dupa acea noapte.

Cerebrarea a continuat fara nicio problema pentru failia Blackburn. Imediat dupa ce acel vampir straniu a lasat-o pe Evelyn, ea l-a gasit pe Ethan. O mica parte dorea sa ii marturiseasca ce s-a intamplat, dar nu a vrut sa-l faca sa se ingrijoreze.

Nora si-a petrecut noaptea dansand cu diferiti vampiri, cu toti avand un statut inalt pe scara puterii, toti i-au aratat Norei atentia pe care ea si-a dorit-o, dar nici unul nu a aratat mai mult decat interesul lor de as-i satisface poftele carnale cu corpul ei micut de om... Nora nu a refuzat avansurile vampirilor, bine-nteles. Ea cunostea regulile, nici un om nu poate refuza niciodata dorintele vampirilor.

Evelyn si Ethan inca erau impreuna si deveneau din ce in ce mai apropiati, ignorand toate avertizarile constante pe care Nora i le oferea lui Evelyn, si acelea fiind faptul ca ea si Ethan nu vor ajunge nicaieri. Cu cat se ataseaza mai mult de celalalt om, cu atat mai mult va suferii cand cei doi se vor despartii.

Bine-nteles, Evelyn, a ignorat sfatul surorii sale - un lucru care nu ar fi trebuit sa il faca - si a continuat sa se indragosteasca din ce in ce mai tare de Ethan.

*Ding* soneria de la usa din fata suna puternic in conacul familiei Blackburn.

Ploua cand vampirii au ajuns acasa la familia Blackburn. Desi Jonathan Blackburn era un cunoscut om de afaceri si facea parte din putini oameni respectati din lume, rareori se intampla sa aiba vampiri care sa ii viziteze locuinta, mai alea dintre cei veniti de la curtea regala...

- Margaret, poti sa raspunzi tu? a strgat Lynette Blackburn dupa menajera.

Ea si Jonathan stateau in sufragerie urmarindu-le pe Nora si Evelyn cum isi continuau lectiile de pian. Amandoua surorile repetau la pian...

Cand fetele lor nu se uitau la ei, Jonathan mai fura cate un pupic pe frunte de la sotia lui, amintindu-i cat de mult o iubeste. Era o scena fericita, toti membrii familiei erau satisfacuti de vietile lor, fara griji si fara stres; totul era perfect... Oricum, nici unul dintre ei nu stia ca acesta era ultimul moment de fericire pe care familia il va experimenta vreodata, dupa acea dupa masa ingrozitoare; totul se va schimba pentru familia Blackburn...

In special pentru Evelyn.

- Ei bine, Jonathan Blackburn, se pare ca ne reintalnim... Tipul care a intrat in sufragerie era cineva pe care Jonathan nu se astepta sa il vada... Se pare ca ego-ul tau a crescut de-a lungul despartirilor, ma asteotam ca intreaga ta familie sa fie determinata sa intampine un lord vampir in casa voastra... Nu doar o simpla menajera umana.

El s-a uitat dezamagit la dona care era aproape de cincizeci de ani, stand in fata marii sufragerii cu capul lasat in jos.

- Lordule Marcus? a bolborosit Jonathan, socat de faptul ca sotul preferatei si a singurei lui nepoate a intrat. Jonathan nu l-a vazut pe Marcus de cel putin doua luni, ultima data cand a facut-o era cand nepoata lui, Alice, a decis sa fuga... Ce faci aici? Il intreaba el, ingrijorat de aparitia brusca a lordului vampir in casa lui. Este Alice in regula?

Dark And Dangerous Love (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum