Capitolul 6

2.4K 160 28
                                    

By MollyNight

----------------

Anterior in Dark And Dangerous Love:

Ia luat cateva moment lui Evelyn inainte ca creierul ei sa incepe sa inregistreze fata atcatorului ei, si asi-a pierdut rasuflarea cand si-a dat seama cine era tipul din fata sa, o fata care nu i-a trecut prin minte de cand s-au cunoscut.  “Tu!” a soptit ea plina de soc intre timp ce incerca sa-l impinge la o parte, dara fara vreun folos. “Tu esti tipul de la petrecerea de nastere a Regelui!”

Vampirul a zambit. “Sunt bucuros ca ti-ai adus aminte de mine, dulcea mea Evelyn.” A soptit el intre timp ce se apropia de ea, si i-a luat lui Evelyn inca un moment ca sa isi idea seama cine e…

“Zayn, tu esti Zayn Malik… Tu esti Regele!”

El a afisat un zambet intunecat. “Ti-a luat destul de mult…”

-----------------

 

“Ti-a luat destul de mult…” cuvintele lui Zayn au trimis un fior de-a lungul coloanei lui Evelyn intre timp ce analiza vampirul incredibil de facut si inalt aflat in fata ei. Ultima data cand s-au intalnit, amandoi se aflau pe balconul slab luminat, sub lumina naturala a orasului Manhatten si a lunii.

Tanara Blackburn nu stie de ce nu si-a putut da seama ca vampirul cu care a avut o mica convorbire era de fapt regale; cineva de care ar fi trebuit sa se fereasca cu toate puterile.

Ezitand, Evelyn s-a uitat in directia in care Zayn l-a aruncat pee than cu cateva momente in urma. Evelyn a simtit un freamat de furie care a inceput sa ii curga prin corp atunci cand ochii ei au intalnit corpul infricosator de nemiscat al lui Ethan, inconstient de pe iarba rece.

Dintr-o data, zany a facut un pas ianinte si si-a lipit corpul de cel al lui Evelyn ca sa poata simtii caldura care vibra din corpul ei. In momentul in care au facut contact – chiar si cu costumul lui si rochia ei – Zayn a simtit un fior scurgandu-se de-a lungul coloanei sale. O scanteie a fost aprinsa de apropierea lor si de mirosul deliciosului sange care pulsa prin corpul lui evelyn in acel moment, chemandu-l.

Inca o data, Zayn a simtit acea incontrolabila nevoie de a avea omul din fata lui. Doriinta era prea puternica si convingatoare, caci chiar si el – un vampir care a trait aproape peste un milion de ani – nu putea sa o ignore. Zayn a crezut dintotdeauna ca controlul asupra sa era dincolo de barierele imaginatiei, dar clar a crezut gresit cand – fara sa gandeasca – s-a aplecat si a sarutat-o…

Evelyn a fost ingrozita cand buzele lui Zayn au facut contact cu ale ei, nu era ca sic and il saruta pe Ethan – scantei si artifice – nu, deloc. In schimb, a fost ca o refrigerare a colonei vertebrale si ingrozitor, Evelyn si-a simtit stomacul smucind la la gandul de a avea buzele unui vampir peste ale ei.

Atnci, din pur instinct, Evelyn a facut ceva ce nu ar fi trebuit sa faca, ceva ce i-ar fi putut aduce moate, atunci, chiar acolo.

Fara sa gandeasca, si-a ridicat mana si i-a tras o palma lui Zayn cu toata puterea. Dar cand mana ei a facut contact cu fata lui, rece, nemoarta, fataluiZayn nus-a miscat din loc precum s-a asteptat.

L-a facut sa se retraga totusi. Si atunci cand a facut-o, Evelyn a vazut o scurta privire de pe fata lui Zayn, care era sufocata cu neincredere, soc, respingere si durere.

Da Evelyn nu  persistat mai mult si astepta sa vade acele expresii de durere sa se intoarca in expresii de  furie.in schimb,in momentul in care el s-a retras, Evelyn a luat momentul  lui de soc ca un avantaj si s-a strecurat pe sub mana lui, si a alergat in directia in care se afla corpul nemiscat al lui Ethan.

Dark And Dangerous Love (+18)Where stories live. Discover now