Capitolul 5

2.8K 167 15
                                    

By MollyNight

Cinci luni au trecut de cand a avut loc acea noapte decisiva, de cand Marcus a ajuns la conacul familei Blackburn ca sa transmita porunca Regelui, iar aceea fiind faptul ca Jonathan va trebui sa isi trimita fiica cea mai tanara la Palatul Regal dupa ce va implinii optusprezece ani. Viata familiei Blackburn, cat si cea a lui Evelyn s-a schimbat drastic de atunci.

Cinci luni au fost de ajuns ca vestea sortii lui Evelyn sa se raspandeasca in oras si imediat dupa, toata lumea pe care ea o cunostea era constienta de soarta ei crunta. Unii dintre prietenii ei se uitau la ea cu mila, altii cu frica, altii cu invidie, dar majoritatea se uitau la ea cu dezgust.

Evelyn Blackburn era o fata desteapta; stia ce le trecea oamenilor prin minte atunci cand au auzit ca Regele a cerut precis prezenta ei in Palatul Regal imediat dupa ce ca implini optusprezece ani.

Stiau ce se va intampla in palat; imaginatia lor le putea oferii imagini perfecte cu ceea ce urma sa faca Regele cu Evelyn in incaperile palatului, in intunecimea noptii... Ea va fi curva lui, jucaria lui, slava lui, victima dominantei lui masculine si poftei lui truepesti. Virtutea ei impreuna cu viata ei v-or fi jucate in mainile lui, si nu era nimic ce ar fi putut sa faca pentru a evita acestea.

Majoritatea prietenilor familiei Blackburn erau oameni, si impartaseau aceasi parere asupra vampirilor precum tatal ei, vampirii erau cele mai mizerabile creaturi care vor umbla vreodata pe pamant... Evelyn stia ca toti cei care au vazut-o crescand vor fi dezgustati de soarta ei.

Unii dintre prietenii sai chiar au fost atat de obraznici incat sa o intrebe pe Evelyn cum a reusit sa-l seduca pe Rege ca sa o vrea? Oameni vorbeau despre tanara domnisoara umana pe la spatele ei, ea stia asta. Ea era centrul barfelor lor, dar niciodata intr-un sens bun.

Datorita faptului ca tatal ei parea atat de mandru ca Evelyn a fost aleasa de catre Rege, lumea credea ca acesta era un plan pentru a dobandii respect si putete...

Faptul ca, saptamanal, Regele ar trimite piese frumoase de bijuterii, imbracaminte si un numar mare de bani catre conacul familie Blackburn, nu ajuta controversa de asemenea.

Niciodata aceste pachete nu au venit cu vreun biletel sau vreo scrisoare. Indiferent, in sapte septembrie, un set extrem de extravagant de cadouri a fost trimis, alaturi de un lantisor de aur cu un pandantiv in forma de semiluna facut din rubin. Luna Regala, un simbol care reprezinta proprietatea Regelui si trebuia respectata dea-ntregul. O frumoasa rochie alba si o scrisoare...

' La multi ani, de saptesprezece ani, dulcea mea Evelyn, sper ca savurezi petrecerea pe care parintii tai au organizat-o pentru tine. Sper ca iti plac cadourile mele, poarta lantisorul si rochia in aceasta seara, Semiluna este un simbol pe care atat oamenii, cat si vampirii il cunosc. Cu el pus, toata lumea va sti ca esti a mea, imi doresc ca nici un barbat sa nu te atinga in aceasta seara. Nu mai este mult, doar inca un an pana cand v-om putea fii impreuna, sper ca anticipezi pentru acel eveniment precum eu mult iubita mea.

Cu sinceritate, al tau, Zayn.'

---

"Am spus ca nu vreau sa merg in seara asta!" A strigat Evelyn intre timp ce ridica vaza de cristal umpluta cu apa si flori, si a aruncat-o catre una dintre menajere. "Doar lasati-ma in pace!"

"Domnisoara Blackburn, trebuie sa participati la petrecere in seara aceasta, este cerebrarea propriei dumneavoastre zile de nastere!" A vorbit una dintre ele tremurand, incercand sa o convinga pe intotdeauna incapatanata Evelyn ca sa le asculte si sa inceapa sa se pregateasca.

Incet, si-a rasucit atentia catre fereastra si frumoasa zi de afara, plina de soare si cer albastru. O pereche de turturele a zburat pe langa fereastra dormitorului ei, fara sa aiba vreo grija in lume.

Dark And Dangerous Love (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum