Capitolul 46

999 65 17
                                    

Anterior în Dark And Dangerous Love:

"Oh, aproape am uitat să plătesc," ea a inspirat adânc în timp ce se întorcea iar cu fața la el. "Cât costă o cameră?"

Tânărul a înlemnit. "U-umm, 30 de dolari pe noapte?"

Încântată Evelyn și-a băgat mâna în buzunar ca să își scoată portofelul, doar ca să afle că la uitat în mașină.

Chiar când era pe cale să își ceară scuze de la tânărul bărbat rușinată că și-a uitat portofelul în mașină, o mână a împins o bancnotă de 50 de dolari pe tejghea.

"Păstrează restul."

Ea s-a uitat în sus ca apoi să îl vadă pe Ethan, zâmbindu-i plin de grijă. "Ce mă voi face cu tine? Nu își aduci aminte că nu ți se dau camere pe gratos, trebuie să le plătești." A tachinat-o el.

"Mi-am adus aminte s-ș plătesc, doar că mi-am uitat portofelul în mașină."

El a chicotit și își mișcă ușor degetul pe nasul ei. "Același lucru," Apoi, și-a întins mâna dincolo de tejghea, unde niște trandafiri muribunzi erau păstrați într-o vază decojită și a scos cel mai viu trandafir. "Dar încă te iubesc."

S-a lăsat în jos și a sărutat-o.

"Mulțumesc," ea l-a sărutat înapoi, înainte de a se uita în jos ca să admire trandafirul.

"Haide, să mergem, am nevoie de o baie fierbinte!" I-a cuprins mâna ți a ghidat-o afară din recepție.

"Să ai o ședere plăcută Evelyn." Tânărul bărbat a șoptit în timp ce îi privea pe amândoi plecând.

În timp ce Evelyn și Ethan își făceau drum către camera lor, ea nu s-a putut abține din a admira trandafirul din mâna ei. Mâinile ei mângâiau ușor petalele, îl învârtea în palmă și în timp ce o făcea, unul din țepii netăiați i-a străpuns pielea.

~

Ei spun că atunci când iubeşti pe cineva îi ignori imperfecţiunile, acest lucru făcându-i mai greu de părăsit. Când iubeşti pe cineva, o să-i crezi indiferent ce crezi că e mai bine pentru ei. Când eşti îndrăgostit de cineva, o să ignori alarmele roşii care îţi semnalizează pericolul şi continui să-i iubeşti.

Și exact asta i s-a întâmplat lui Evelyn...

Ceva era diferit la Ethan, încă din momentul în care a venit în spatele ei la recepție. Felul în care vorbea, felul în care se uita la ea, atât cu iubire cât și cu ură, felul dur și dornic în care a sărutat-o în momentul în care au intrat în camera lor... era o latură a lui Ethan pe care nu a mai văzut-o niciodată înainte.

"Te iubesc, Evelyn," A murmurat Ethan în timp ce o împingea cu forță pe ușă, închizând-o de-a lungul procesului. "Să nu mă mai părăsești niciodată, te rog."

"Niciodată." a murmurat ea printre sărutuile violente.

Mâna lui i-a cuprins fiecare părticică a corpului ei cu o forță care nu era necesară, un fel de agresiune pe care nu a văzut-o niciodată la el. De obicei, el o săruta cu tandrețe și afecțiune. Dar de data asta? Era atât de brutal, încât o rănea, mâna lui o ținea cu un fel ciudat de posesivitate.

Primul indiciu.

Și într-un fel, o speria, nu îi plăcea, se comporta prea mult ca Zayn. Dar era Ethan și îl iubea din toată inima. Într-un fel, o excita cât de pasional era.

"Ești a mea," i-a șoptit el în ureche înainte de a începe să îi lase o întreagă urmă de săruturi pe piele, sugând și lingând de-a lungul pielii delicate, ea își simțea corpul cum se înfierbântă cu fiecare secundă care trecea. Îi era dor de latura asta a lui; nu au avut ocazia să fie pasionali în felul acesta încă de când Zayn i-a prins cu un an în urmă de ziua ei.

Dark And Dangerous Love (+18)Where stories live. Discover now