Capitolul 39

835 73 15
                                    


By MollyNight

Nota autorului, din nou. Vă mulţumesc. :)

Înainte în Dark And Dangerous Love:

Ochii amândurora erau plini de lacrimi.

"Mi-ai lipsit, atât de mult."

"Tu mi-ai lipsit mai mult, draga mea, mult, mult mai mult." Şi-a strâns mai tare braţul în jurul corpului micuţ al lui Evelyn şi îşi odihnea capul pe al ei, luând un moment ca să se bucure de dulcea şi de mult aşteptata reuniune.

~

Inima lui Evelyn îi băztea în piept în timp ce se holba la Ethan, mâinile tremurându-i şi ochii înţepând-o cu lacrimi.

Nu îi venea a crede, el se afla acolo, el chiar era acolo în faţa ei, în carne şi oase.

După aproape un an de tortură de a lui Zayn şi renunţarea libertăţii ei pentru a lui, Evelyn credea că nu îşi va mai revedea iubirea vieţii ei, că vor fi veşnic despărţiţi de către Zayn... că nu vor fi niciodată reuniţi.

"Nu pot să cred că eşti aici." A şoptit ea, degetele ei tremurânde întinzându-se către faţa lui, ezitând în timp ce făcea asta, fiindu-i frică de faptul că şi el s-ar putea deteriora într-o grămadă de praf precum vampirul pe care el abia ce l-a omorât.

Relizănd care erau intenţile ei, Ethan a zâmbit şi i-a tras mâinile către faţa lui. "Nu trebuie să îţi fie teamă, sunt chiar eu şi sunt aici, cu tine, unde îmi este menit să fiu." A spus el printre lacrimi de bucurie.

"Eu-eu-eu doar..." -

"Pur şi simplu nu pot să cred?" el a terminat propoziţia pentru ea. "Ştiu exact cum te simţi, simt exact acelaşi lucru. Nu ai idee de câte or am visat şi am avut fantezii cu revederea ta, după tot acest timp, toată tortura şi durerea, tot nu pot să te uit. Dragostea mea pentru tine nui s-a împuţinat cu nimic şi să te văd, acum, aici, au merita dâtoate torturile prin care am trecut de-a lungul ultimului an."

Ea s-a încruntat."Torturi? Despre ce vorbeşti? Credeam că Zayn te-a eliberat în ceva ţară în Europa sau un continent departe de locul ăsta după ce mi-am dat libertatea pentru familia ta?"

Confuzia lui Evelyn nu l-a surprins pe Ethan. Niciodată nu a crezut că Zayn nu ar minţi-o pe Evelyn ca să o facă să creadă că el este un tip bun cu o inimă, când în realitate e un monstru în piele de om, un monstru fără suflet care se poate iubi doar pe el însuşi. Indiferent, în ciuda faptului că scenariul e la fel cum a prezis, nu s-a putut abţine din a strânge din dinţi din cauzya furiei că Zayn a minţit-o pe Evelyn şi că a făcut-o să creadă că toate sacrificile ei erau în schimbul fericirii lui, când el era departe de a fi fericit, trăind în Temniţele Regale, bătut şi torturat în fiecare zi până când era aproape mort, doar ca să fie readus la viaţă de sângele de vampir.

"Evelyn sunt o mulţime de lucruri pe care Zayn nu ţi le-a spus..." A spus Ethan. "Dar acum nu este momentul potrivit ca să ţi le explic," a arătat către împrejurimile lor, bombe încă explodau în distanţă şi uraganul de vrăjitoare se apropia de locul unde stăteau.

Chiar dacă se aflau la o distanţă semnificativă de clădire şi toţi servitorii se aflau în interior, ascunzându-se la adăpost şi temându-se pentru proprile vieţi, Ethan nu avea niciun dubiu că încurând, grădinile vor da pe dinafară cu gărzi şi soldaţi, gata să ducă lupta vieţii lor.

"Haide, trebuie să mergem într-un loc sigur. Nu vrem să fim morţi în mijlocul unei bătălii între Rezistenţă şi vampiri!" Ethan a tras-o protectivi în braţele sale. "O să-ţi explic totul imediat ce suntem în siguranţă."

Dark And Dangerous Love (+18)Where stories live. Discover now