Capitolul 12

2.2K 150 6
                                    

By MollyNight

Virtutea, un statut de castitate; pur si nealterat.

Inca de cand Evelyn era un copil, stia ca nu va avea controlul suprem asupra vietii ei si a ceea ce dorea, dar virtutea era ceva la care ea tinea foarte mult. In mod special dupa ce Zayn i-a luat dreptul la libertate si viitorul…

Dar Evelyn intotdeauna a crezut ca va avea o sansa sa aleaga cu cine o va face prima data. In mintea ei, tot timpul isi imagina ca o va pierde cu cineva pe cine ea iubea, intr-un loc perfect l timpul potrivit… Tot timpul si-a imaginat acel moment c afiind… perfect.

Zayn deja i-a luat deja prea multe si ea stia ca isi va proteja virtutea de el cu orice pret. Ea prefera sa fie moarta decat sa il lasa sa isi faca de cap cu ea…

Dupa climaxul lui, mintea lui Zayn era consumata de nevoia de a avea mai mult, mai mult din ea.

Ceea ce ea i-a oferit nu a fos de ajuns… El o vroia pe Evelyn, acolo si atunci si era gata sa o ia, sa ii ia virtutea.

“Ce imi faci tu mie,”  mormai el, mintea lui inca fiind inca in starea acea euforica a climaxului.

Brutal, mainile lui strabateau corpul omului cu lacomie, intimparindusi fiecare centimetre si fiecare detaliu al ei. El era complet pierdut in dorinta pe care o simtea fata de ea si acea furie care il ardea. O vroia atat de mult incat dorinta se transforma intr-o forma de nevoie.

In mintea lui, stia, ca ea il ura si ca toate sansele pe care le-ar fi putut avea cu ea s-au subtiat. Poate asta era ceea ce il determina sa actioneze asa de irational, poate de aceea si-a lasat toate de=o parte toate principile morale si s-a fortat asupra unei Evelyn incapatanata…

Ca sa isi dovedeasca lui insasi ca ea era a lui. Avea nevoie de acel mic sentiment dealinare ca sa isi protejeze inima deja franta din a se nimici in continuare.

“Va durea putin la inceput, draga mea.” Sopti el seductiv in ureche ei in timp ce buzele lui lasau o urma de saruturi pe clavicula ei. “Dar o sa fiu gentil, iti promit.”

Un zambet s-a imprastiat pe fata lui Zayn atunci cand Evelyn s-a oprit din a lupta si si-a relaxat corpul. Pentru el, era un act de supunere. Credea ca ea i se daruia de bunavoie, dar el u putea sa se insele mai mult de atat.

Cuvintele care au iesit de pe buzele lui Evelyn dupa cateva momente erau cuvinte care l-ar fi putut ucide pe Zayn chiar acolo datorita unei inimi frante si durere daca nu ar fi fost muritor…

“Omoara-ma.”  Vocea ei era blanda si fragila, ca si cum nu ar si fost nici macar o licarire de speranta ramasa pentru ea.

Ochii ei erau goi si morti in timp ce statea intinsa si nemiscata sub corpul lui Zayn.

Nu era nici un folos in a se zbate si ea stia acest lucru.

In final, Zayn ar avea ceea ce isi doreste; el era un vampir pana la urma. Si nu orice vampir, un vampir care avea puterea de a-i omori pe toti cei pe care ea ii iubeste. Un vampir care detinea control asupra intregii lumi.

Un vampir care avea puterea da a o ucide pe Evelyn chiar acolo in acel loc daca ar fi vrut.

“C-ce ai spus?” Pentru un moment, notoriul Rege arata aproape slab cand auzi ceea ce ii trecea lui Evelyn prin minte in acel moment.

“Omoara-ma, prefer sa mor decat sa imi pierd virtutea cu tine atat timp cat mai am un drept sa spun ceva legat de asta!” Vocea tinerei Blackburn era puternica si determinata in timp ce se holba cu ochii ei albastri, cu asprime, in ochii caprui ai lui Zayn.

Regele nu a spus nimic; el doar se uita la ea socat.

“Omoara-ma!” Se repeta Evelyn, dar de aceasta data vocea ei rasuna cu putere si striga la Regele vampir.

Dark And Dangerous Love (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum