Waarom?!

242 31 24
                                    

Er zijn echt gewoon verschrikkelijk vreemde jongens die ik ken. Ze roken wiet en waren nog best slim ook. Een jongen uit mijn straat begon op VWO. Hij ging met de verkeerde mensen op en zit nu op het fucking VMBO-K!! Ik vind niet dat daar iets mis mee is, met VMBO-K, maar als je vwo kan, what the hell doe je dan daar?!
En dan nog zo iets, schelden met ebola. Het klinkt als zo'n leuk woord, ikr. Maar wtf het is een ziekte!
Of schelden met aids, ook verschrikkelijk. Als iemand scheldt met kk op internet wordt ie helemaal doodgescholden en dan mag schelden met ebola en aids wel? Ik vind alle drie de woorden achterlijk om mee te schelden.
En dan nog zo iets, iemand waar ik vroeger vrienden mee was. Hij ging naar de middelbare en is 12. Hij kreeg geen vrienden en om erbij te horen ging hij bier drinken, wiet roken en fucking XTC gebruiken!! En vind je het gek dat hij nu naar het ziekenhuis moet?! Blegh, ik kots op dat soort mensen.
HIJ IS TWAALF!!!! Na ja, zijn advies was praktijk, als hij zo doorgaat zit hij straks op een speciaal onderwijs voor kinderen met een leerprobleem (niet dat met speciaal onderwijs iets mis is, maar wel met kinderen die hun hersencellen verkloten). Dus nee. Gewoon niet.

Het Grote Nutteloze BoekWhere stories live. Discover now