Traveling

674 28 32
                                    

Vroeger was reizen iets voor exclusief handelaren en rijke missionarissen, maar reizen wordt de laatste eeuw steeds minder gezien als een privilege. Ik moet toegeven dat het vele reizen voor mij nog steeds een van de leukste dingen in mijn leven is, maar ik ben natuurlijk zeker nog niet overal geweest. Hier een paar landen waar ik per se heen wil:

-Japan
Ik heb al zo'n drie jaar een ongepast grote obsessie met anime en manga en ik houd van sushi, dus doodgaan zonder in Japan geweest te zijn is geen optie

-JapanIk heb al zo'n drie jaar een ongepast grote obsessie met anime en manga en ik houd van sushi, dus doodgaan zonder in Japan geweest te zijn is geen optie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Update: I've been there!!

- New York City
Bijna al mijn internetvrienden wonen in Amerika en ik moet toegeven dat ik meer Amerikaanse vrienden heb dan Nederlandse vrienden. Ik zou het geweldig vinden naar New York City te gaan en ze daar te zien!
Ik ben echt obsessed met deze stad omdat alles daar leeft en, natuurlijk, omdat het zoveel inspiratie en moderne kunst te bieden heeft.
Update: Ik ga er in de zomer van 2017 waarschijnlijk heen😭🗽

- Californië
Hier wonen ook veel van mijn internetvrienden en ik wil/kan me niet voorstellen dat ik hen nooit zal zien. Het Hollywood-sign, de palmbomen die boven alle gebouwen uit torenen (me) en OBVIOUSLY het feit dat ik over zo'n weg wil rijden met een auto zijn stiekem de grootste redenen. Sorry ik ben (nog) niet zo'n cultureel intellectueel persoon.

- Parijs
Parijs is naast Rome mijn all-time-favorite stad en ik ben er verschillende keren geweest.
Update: ik ga er in Oktober 2016 heen met school!

- AustraliëMeerdere vrienden wonen daar en hoewel ik moet toegeven dat mijn obsessie met koala's zeer is gereduceerd door een koala look-a-like in mijn klas, ik wil er heel graag geweest zijn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Australië
Meerdere vrienden wonen daar en hoewel ik moet toegeven dat mijn obsessie met koala's zeer is gereduceerd door een koala look-a-like in mijn klas, ik wil er heel graag geweest zijn.
Ik citeer: "Omg, you're from Amsterdam😍 I'm from Australia, where everything can kill you!

- Amsterdam
Ik ben zo dankbaar dat ik maar een kwartier van Amsterdam vandaan woon. Ik houd van Amsterdam!

 Ik houd van Amsterdam!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Love,
Marisa

Het Grote Nutteloze BoekWhere stories live. Discover now