Failed Quotes

376 27 4
                                    

Dit zijn quotes die eigenlijk helemaal nergens op slaan, een beetje vreemd zijn of nep-diep. Sommige zijn te-chliché en weet ik veel wat. Hier komen er een paar:

'Don't be just another brick in the wall'
Op het eerste gezicht lijkt het een leuke quote die je aanspoort om wat te gaan doen met je leven. Maar, al die stenen maken toch een muur? En wat is er mis mee om een beetje te zijn zoals de rest? Ik vind het een arrogante opmerking om niet vergeleken te willen worden met de rest. Alsof jij beter bent, maar ik denk dat iedereen gelijk is
'I fake my smile, dont you see it?!'
De meeste depressieve quotes vindt ik wel mooi, maar ik vind deze zo oppervlakkig. Mensen kunnen niet weten hoe jij je voelt, en dat kun je ook niet verwachten. Jij kiest er zelf voor je gevoelens te verbergen, daar kan iemand anders niets aan doen. Ik snap het echt niet..
Ik begrijp, natuurlijk, dat je je anxiety, depressie of wat dan ook niet met mensen wilt delen, maar verwacht dan ook niet dat ze je begrijpen!
'Life isn't about finding yourself. It is about creating yourself.'
Ik vind dat deze gewoon valt in de catagorie nep-diep. Niet veel beschrijving bij nodig. Ik vind dat het een beetje nep-poetry is of zo. Even laten weten dat je diep kunt zijn.
'It is what it is. Accept and move on.'
Alsof je nergens iets aan kunt veranderen. Wees een vechter, geen opgever.

(A/N Ik heb overal niet voor niks IK VIND voorgezet. Ik wil jou mening niet veranderen, iemand kwetsen of iemands favoriete quotes verpesten...)🎈🎈

Het Grote Nutteloze BoekUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum