Fara viol? Capitolul 4

15.7K 432 6
                                    

Dimineata

In sfarsit liniste si pace...gandeste Kristinne fericita ca Luke nu e acasa, isi face rutina zilnica si coboara pentru a vorbii cu Francesca...pana la urma e singura ei prietena...

O saluta pe Francesca dar observa ca la masa langa ea se afla o fata...era inalta, blonda cu ochi albastrii...ii intinde mana amabila iar aceasta zambeste si spune: -Kate! Si isi arata dantura perfecta.

P.O.V.Kristinne

Ii intind mana politicoasa si o vad cum zambeste si imi spune numele ei, spunandu-i la randul meu numele.

-Si spune-ne ceva despre tine. O indemn eu.

-Pai am avut o sora mai mica decat mine, dar a murit la nastere...

-Imi pare rau.

-Asta e...

Usa se deschide iar Luke isi arunca detasat haina si cand o vede pe Kate fata lui se lumineaza, paseste rapid spre ea si o ia in brate.

-Ce-i cu tine pe aici?

-Te superi?

-Nu deloc, doar ma mir ii spune si o saruta apasat...zambesc in coltul gurii dar imi mut privirea...

-Noi mergem in camera bine?

-Dar mai vreau sa stau...se roaga Kate de el.

El o ia in brate si se duc in camera...multi ar crede ca sunt geloasa insa nu e asa, de fapt chiar ma bucur pentru el poate asa o sa scap si eu.

P.O.V. Kate

Ma ia in brate si intram in camera lui dar nu apuc sa ma uit prin camera ca sunt pusa in pat cu el peste mine, ma saruta pe linia maxilarului coborand usor la gat unde musca, imi da tricoul jos si se uita apreciativ la sanii mei inca prinsi in sutien, ii dau si eu tricoul jos si ii zgârii abdomenul cu unghiile facandu-l sa geama, imi desface si sutienul si il arunca undeva in camera, imi prinde un sfarc in gura si se joaca cu el iar pe celalalt il framanta...apoi inverseaza, imi da jos pantalonii, eu facand la fel cu ai lui, ii ating usor "capul" facandu-l sa se intareasca, imi saruta abdomenul coborand din ce in ce mai jos si cand ajunge la feminitatea mea o saruta prin materialul chilotilor, imi da jos si chilotii si incepe sa se joace cu limba inauntrul meu...suspin incet si ii trag rapid boxerii ma uit fericita la noul meu prieten dar nu ma lasa sa ma uit prea mult ca isi introduce un deget un mine, gem usor, apoi il introduce pe al doilea si il invarte inauntrul meu.

-Nu mai rezist.

Isi duce degetele la gura si le linge usor.

-Mm esti asa dulce.

Se da jos pentru a lua un prezervativ dar il trag inapoi si ii spun:"Iau anticonceptionale."

Atunci se apropie iar de mine si ma trage aproape de el si intra usor in mine, face miscari lente de du-te-vino dar avanseaza pe parcurs...ne apropiem de final si ne dam amândoi drumul in acelasi timp, il vad cum zambeste dar nu iese din mine, ma retrag din el si ma apropii de Luke junior il vad mirat dar imi continui treaba, ling jumatate din membru si ii simt mainile in parul meu

-Ahhh.

Zambesc triumfatoare si iau tot membrul in gura si il ling, dupa ma pun in pat obosita si adorm.

-Kate trezeste-te!

-De ce?

-Trebuie sa plec.

-Unde?

-La firma.

-Bine. Ma imbrac si plec...dar cand sa ajung in fata blocului...

In poza Kate
*editat*

Curva taWhere stories live. Discover now