Capitolul 38 Nudes

1.8K 74 14
                                    

Seara a sosit si noi am decis sa mergem sa mancam. Am vazut ca Vali l-a chemat pe Radu sa vorbeasca. Mi-am vazut de drum vorbind cu Corina. Se pare ca toti s-au plictisit si e posibil maine sa ne intoarcem. Intr-un fel ma bucur pentru ca imi e dor de casă si am obosit de mare.
Am simtit doua maini mari pe talia mea, mi-am pus mana peste ele stiind ca sunt ale lui Radu.
-Ce s-a intamplat?
-Ce sa se intample?
-Nu stiu iubito, dar esti agitata.
-Nu e adevarat iubitule.
-Stii ca imi poti spune orice da?
-Stiu scumpule, dar nu e nimic.
-Bine.
Isi pune mana peste a mea, intram in restaurant, am comandat pizza, iar Vali, salata. Chiar ma gandesc cum poate sa traiasca doar din legume, a spus ca mănâncă ce e dat de la animale, doar carnea, nu.

Dupa ce am terminat, Vali m-a chemat intr-un colt si mi-a spus ca a gasit un loc si vrea sa facem acum o "sedinta foto", si maine dimineata. I-am spus si lui Radu si am mers spre locul gasit de Vali.

P.O.V. Ethan

Ma gandeam la un plan, ce voi face cand o voi intalnii? Daca o sa fie si ala de fata, oare i-a spus si de momentul din padure? O iubesc atat de mult...
Iarba pe care cu greu am luat-o la mine, trecând de echipajul din aeroport, am inceput sa o pun intr-o foita si sa o rulez. De cand a plecat ea, am inceput sa ma droghez, nu stiu daca sunt dependent. Stiu sigur ca sunt dependent de ea. In timl ce trageam din tigara imi aduceam aminte de toate momentele petrecute, cat de usor am distrus tot ce era frumos intre noi. Cand mi-a spus ca m-ar fi iertat daca as cu venit mi-am da seama cat de prost am fost. Puteam sa o recastig atunci. Am fost prea incapatanat. Am vazut ca ma suna Bambi, uitasem de ea...

-Unde dracului esti?
-Afara.
-Unde afara idiotule?
-Afara din tara. Spun si incep sa rad la propria mea gluma fara sens.
-Ce dracu?
-Am plecat in Venetia, la Samira.
-Tu chiar ai facut asta?
-Da.
-Ai fost la ea?
-Am fost la ala acasa, dar nu era nimeni.
-Ce o sa faci cand va vedeti?
-Nu stiu.
-Tu nu ai niciun plac facut?
-Nu.
-O sa te bata.
-Daca ma bate, dar ma iarta e perfect.
-Tu chiar o iubesti?
-Enorm.
-Of.
-Fumez.
-Mi-am dat seama...
-Daca ma iarta nu o sa ma lase sa fumez.
Nu am mai auzit nimic si mi-am dat seama ca telefonul meu s-a descarcat. Am preferat sa nu caut acum încărcătorul. Am adormit imediat ce mi-am terminat tigara de fumat.

P.O.V. Samira
Am ajuns acolo si m-am dezbracat, m-am pus in asa fel incat sa imi acopar sfarcurile si zona de jos. Radu se uita absorbit la mine. Ma simteam incomod. Imi era frig. Am facut cateva poze in apa, apoi pe niste stanci. A ramas ca maine dimineata sa venim iar aici sa facem poze.
M-am îmbrăcat si am mers spre grup. Mi-am facut bagajele si abia astept sa ajung acasa.
Dimineață
Am mers din nou la plaja si am facut poze, dupa ne-am urcat in masina plecand spre casa.
Intr-un fel abia astept, dar imi e frica de momentul in care ma voi întâlni cu Ethan.
Mi-am pus capul pe umarul lui Radu, iar el m-a mangaiat.
Am ajuns tarziu acasa. I-am dat numarul meu lu' Vali sa imi trimita pozele dupa ce termina de editat. Chiar sunt curioasă cum au iesit.
Am intrat in casa, obosita, m-am aruncat in pat, l-am lasat pe Radu sa faca primul dus, apoi m-am dus si eu.
Am cautat in sifonier un tricou, dar nu il gaseam. Ma gandesc ca poate l-am uitat acasa, dar nu cred. Nu mi-am batut capul cu asta si am luat altul.
M-am pus sa ma culc, fara sa ii mai spun nimic lu' Radu.

Dimineata am plecat sa cumpar mancare, nemaiavand nimic comestibil in casa, ma simteam urmarita, imi era frica, Radu nu era cu mine pentru ca inca dormea.
Am intrat in supermarket simtindu-ma mai in siguranta. Eram la raionul cu produse lactate cand am simtit o mana pe umarul meu. Era Ethan...da chiar el. Aveam emotii, ma uitam in ochii lui verzi si ma abtineam sa nu plang.
-Nu imi fa rau! I-am spus soptit, dar a auzit.
-Nu iti fac iubito, nu pentru asta am venit aici.
-Dar de ce?
-Vreau sa te intorci la mine.
-Nu pot face asta, Ethan.
-De ce iubito?
Mi-a prins mainile in ale lui, nepierzand contactul vizual.
-Sunt cu Radu.
-Dar ma iubesti, desparte-te de el si hai sa fim ca inainte.Dupa momentul din padure mi-am dat seama cat de puternice sunt sentimentele mele fata de tine si nu poti sa spui ca tu nu ai simtit la fel.
-Asta nu o sa se intample, nu as putea sa te iert dupa cate mi-ai facut.
-Am fost un prost, dar te iubesc, mereu am facut-o.
-Si atunci cand iti bateai joc de mine? O faceai din iubire?
-Iubito...
-Lasa-ma Ethan, uita de mine!
-Am încercat, nu te pot uita.
-Mai incearca!
Mi-am adunat toata puterea si am plecat din fata lui, uitasem ca sunt intr-un magazin si ca probabil multi oameni au auzit conversatia noastra. Am platit produsele si am plecat plangand. Inainte sa ajung acasa la Radu am încercat sa ma calmez. Probabil fata mea era rosie. Nu stiu ce simt pentru Ethan. Dar stiu ca Radu merita pe cineva care sa nu il tradeze. Ma simt josnic.
Cand am ajuns inca dormea.
Aveam sa ii spun de intamplarea asta. Imi era frica de reactia lui, dar avea dreptul sa stie.

*needitat*
Am facut unele schimbari in volumul 1, am inceput sa scriu si capitolul următor si va anunt ca Radu va avea o reactie la care nu va asteptati. Care credeti ca e aceea?

Curva taWhere stories live. Discover now