Capitolul 18

3.3K 134 23
                                    

    

          Emma P.D.V.

-Christian, imi spui si mie unde, mama Dumnezeului meu, mergem?

-Mergem undeva unde sunt sigur ca esti in siguranta, iubito.Acolo mergem.Acum fii tu fata cuminte si stai in scaunul tau, tacuta.spune in timp ce se uita drept in fata, fiind atent la drum.

-Christian.Sa stii ca nu am nevoie sa fiu protejata de nimeni.Ma descurc si singura.Stii.Sunt majora si vaccinata.Pot sa stiu ce este bine si ce nu pentru mine.Asa ca vreau sa opresti masina si sa ma lasi sa cobor.Cat mai repede.

Nu imi raspunde.Doar pufneste dezaprobator.

-Emma!Stai cuminte ca nu iti fac nimic rau.Lucas ti-ar face mai mult rau ca mine.Cand vei intelege asta?

-Nu o voi face.El nu mi-ar face rau!

-Nu, Emma, nu ar face asta.Doamne fereste!Cum m-am putut gandi la asa ceva.spune, ironizarea fiind prezenta in glasul sau.

-Bine.Cum vrei.Dar sa stii ca eu il voi chema.spun si scot telefonul din geanta pe care am uitat-o pe canapeau Jessicai.Christian, intoarce de urgenta masina.Mi-am uitat geanta!spun de-a dreptul panicata.

-Sigur, iubito.Asteapta sa imi pese si voi intoarce atunci.Stai fara grija.

-Christian!E o urgenta.Tu nu intelegi?Mi-am uitat geanta.Intoarce!

Nu imi mai raspunde, doar o ia pe o strada laturalnica.Strada este pustie.Blocuti cu tencuiala cazuta, masini pline cu gauri din cauza unor gloante si o liniste ce iti baga spaima in vene.

-Unde suntem?

-In afara orasului.Ne indreptam spre Los Angeles.Sper ca nu te superi, iubito.

-Nu ma supar.Dar macar mi-ai fi putut spune.Nu de alta dar sa imi fi luat costumul de baie sa putem mergem la plaja.Dar, nu.Tu trebuie sa fi un secretos tot timpul.spun si el opreste masina in mijlocul pustiului.

Se intoarce cu fata la mine si ma prinde de maxilar.Se apropie de mine si stransoarea devine tot mai puternica, isi izbeste buzele de ale mele intr-un mod haotic.Aproape ca nu pot sa tin ritmul cu el.

-Uite, Emma.Intelege, eu nu iti vreau raul.Daca ti s-ar intampla ceva.Jur!Nu mi-as putea-o ierta niciodata.Ok?Nu mai avea atata incredere in gandacul ala.Nu te vreau langa el.Tu esti, si vei fi, a mea pentru totdeauna.Fie ca vrei tu, fie ca va trebui sa te fortez.Eu te vreau langa mine.Nu imi pot explica acum ce simt pentru tine.Dar nu am mai simtit asta de foarte mult timp, si nu vreau sa se termine.spune si ma mai saruta o data, dar de data asta cu mai multa grija, de parca ii e frica sa nu ma raneasca.

-Bine, Christian.Daca tu zici ca Lucas nu e de incredere te cred.Dar as vrea sa stiu intreaga poveste.Chiar vreau sa stiu tot.Pot face fata.spun cand el porneste iar masina.

-Bine, iti voi zice tot ce este de stiut.Dar vreau sa imi promiti ca dupa vei ramane cu mine.Nu vreau sa pleci.spune si ei aprob cu o miscare a capului.Totul a inceput cand eram a 12-a, Lucas fiind a 10-a.Atunci nu eram asa dusmanosi.Eram cei mai buni prieteni.Cand am cunoscut-o pe Anne.Anne era pe primul plan atunci pentru mine, fiind prima mea dragoste.M-am departat de Lucas, iar prietenia nostra a disparut pana la finalul anului licean.Cand ne mai intalneam pe strada nici nu ne bagam in seama.El era ocupat cu Cassie, iar eu cu Anne.Anne era grav bolnava.Avea cancer la creier in stadiu terminal la 21 de ani.Putea oricand sa moara.Nu voiam sa o pierd.Cand am aflat ca Lucas a intrat in sediul meu din New York si a omorat-o, am zis ca o va plati.Dar in principal a fost vina mea ca am lasat-o singura.Am cautat locul unde o ascundea pe Cassie si am rapito.Am chinuit-o o luna intr-un depozit abandonat.Cand am considerat ca mi-am terminat treaba cu ea, am omorat-o.I-am taiat fata si am legat-o de scaunul pe care a fost tinuta.Dupa ce am facut si acel lucru, sadic as putea spune, le-am dat adresa depozitului si i-am lasat sa o gaseasca.spune si raman masca, cum a putut face asta?

Dominație:Pot Sa Am Incredere?Where stories live. Discover now