Capitolul 24

341 19 3
                                    


Emma P.D.V.

Ma dau jos din pat si nu mai nimeresc baia. Christian vine si el dupa mine si imi tine parul in timp ce eu scot afara tot ce am mancat in ultima zi. Cand termin trag apa si ma spal pe dinti. Christian ma asteapta in pat si imi face semn sa vin langa el, asa ca asta si fac. Ma arunc in pat langa el. Ma trage in brate la el si ma saruta pe crestetul capului.

-Esti bine? Vrei sa mergem la un doctor?spune si ingrijorarea i se poate citi in glasul de inger.

-Nu, sunt bine.spun si imi ridic putin capul si il sarut apasat.

Acesta ma pune cu capul pe perna ei se urca peste mine. Imi da tricoul sau jos si incepe sa ma gadile.

-Ch.. Christian... La.. Lasa.. Lasa-ma!reusesc sa spun intr-un final. Promit ca sunt bine.

-Bine.spune si imi striveste sanii cu pieptul sau, nu ma pot abtine si incep sa chicotesc.

Imi tine mainile deasupra capului si incepe sa ma sarute. Traseaza linia maxilarului cu saruturi mici si dese, apoi coboara pe gat, si se opreste asupra sanilor. Imi strange puternic sanii si apoi se napusteste asupra celui drept cu buzele si dintii. Trage cu putere de sfarc cu dintii si nu imi pot inabusi si acest geamat, asa ca il las sa imi paraseasca gura. Christian maraie cand il trag spre buzele mele, dar cand se ridica ma saruta atat de tare incat capul mi-a intrat de tot in perna.

-Te iubesc, printesa!imi spune si pot sa jur ca in acel moment eram mai rosie ca un mar...

Dar eu nu ii raspund doar il sarut si apoi, bineinteles, ca el continua, asta pana cand imi vine iar sa vomit, si ma ridic repede din pat ca sa ma duc sa fac asta. Christian vine dupa mine in baie si incepe sa imi tina o morala cum ca nu am grija la ce mananc si tot imi spune ca vom merge la doctor, asa ca nu am vrut sa ne certam si am cedat intr-un final, iar el s-a umflat in pene mai ceva decat un cocos care este inainte de taiere, dar ce sa ii faci, asa sunt toti barbatii, nu?

Dar din acest motiv il iubesc eu pe el, pentru ca ma face sa ma simt protejata si pentru ca este prea... nu stiu...pur si simplu il iubesc, iubesc totul la el. De la ochii lui, pana la degetele sale care se impletesc perfect cu ale mele.

Ajunsi la doctor

Eu si Chriatian am intrat in cabinetul medicului, pentru ca dupe aceea Christian vrea sa mergem si la ginecolog ca acesta sa imi dea alte pastile...
Medicul a zis ca nu e nimic cu digestia mea, dar bineinteles ca dragutul de Christian i-a zis ca am vomitat in aceasta dimineata, dar doctorul a zis ca e posibil sa fie din cauza emotiilor ce le-am avut cand m-a cerut de nevasta.
Ajunsi si in cabinetul medicului ginecolog, ma ajez pe acel pat-masuta si acesta imi conttoleaza vaginul. Christian se uita putin ciudat la acesta, si cred ca stiu la ce se gandeste.

-Felicitari! ii spune ginecolugul lui Christian, dar acesta se uita putin stramb la el.

Cand mi-am dat seama la ce se refera nu am stiut daca sa fiu fericita sau trista. Dar Christian inca nu cred ca a realizat la ce se refera acesta.
-De cat timp sunteti gravida? mi se adreseaza mie, iar cand Christian a auzit asta, nu cred ca a fost prea fericit. A zis ca ma iubeste, m-a cerut in vasatorie, asta nu inseamna ca vrea si copii cu mine!? Ce dracu'!
-Emma, iubito, esti gravida? spune si pot sa jur ca vrea sa ma omoare ca nu i-am zis mai devreme ca am ramas fara pastile.
-Sunt gravida? spun si nu il mai privesc pe Christian. Doctorul da din cap in semn afirmativ, si cred ca ii pare rau ca ne-a zis asta atunci cand Christian injura in barba si iese din cabinet trantind usa dupa el.
-Imi pare nespus de rau, doamna Miller!
-Doamna Carter, si este in regula, asa reactioneaza el cand este foarte fericit dar nu vrea sa o arate. Dar de fapt nu este asa...
Mai mult ca sigur Christian a plecat acasa si m-a lasat aici fara bani, pentru ca geanta mea este in masina la el si nu m-ai am cum sa ajung acasa sa pot sa ii explic. Imi este frica de cum va reactiona, daca de fata cu un starin a facut asa, nu vreau sa stiu cum va face cand vom fi doar noi doi...

Dar spre surprinderea mea, maskna lui Christian inca era in parcare, iar el era langa peretele unei case in care dadea cu pumnii, descarcandu-si astfel nervii.
Ma duc direct in masina si acesta aude zgomotul facut de usa cand este inchisa si vine si el spre masina.
-Unde ti-a fost capul, Emma!? Cum sa ramai gravida!? Tu gandesti macar? Ce dracu', Emma? Cum sa faci asa o greseala?
-Nu mai tipa la mine, Christian! Ca nu m-am futut singura ca sa raman, clar!? De ce reactionezi asa? Ai zis ca ma iubesti! Asa ma iubesti tu pe mine? Bine! Fie! Iubeste-ma cum vrei tu! Dar sa stii ca eu m-am carat! Nu am nevoie de iubirea ta, daca ea asa se manifesta! asa ca imi iau geanta si ies din masina.
Scot telefonul din geanta si sun la un taxi. Neputand sa imi mai tin lacrimile, le dau frau liber sa curga siroaie pe chipul meu. Imediat ce m-am dat jos din masina, Christian a plecat...
Dupa un sfert de ora vine su taxi-ul meu, si ma urc in el, ii spun soferului unde sa ma lase si continui sa plang in liniste uitandu-ma pe geamul masinii.
Cand aceasta opteste in fata casei lui Jesse, cobor si platesc drumul, ca apoi sa sun la soneria casei. Usa se deschide si nu ma intereseaza cine raspunde ca ii sar in brate si continui sa plang.
-Emma, ce s-a intamplat? ma intreaba Max cand ma strange in brate. Dar de ce m-ai intreb... Te-ai certat cu Christian, nu? dar eu doar dau din cap si continui sa plang in dreptul usii. Hai in casa! dar cand vede ca nu m-a misc ma ia in brate si ma pune pe canapea. Jesse, iubito, a venit Emma si cred va are nevoie sa vorbiti!

_________

Cel mai probabil ma urati, nu? Imi pare nespus de rau ca nu am mai postat, dar nu am mai putut scrie! Pur si simplu nu mai imi veneau idei... Credeti-ma am fost la fel de dezamagita de mine cum cred ca suntiti si voi de acest capitol.

Imi cer iar scuze!

-Deea

P.s. sa stiti ca am postat o noua carte ce are deja si primul capitol, daca vreti sa treceti si pe acolo v-as ramane datoare! Bye!

Dominație:Pot Sa Am Incredere?Where stories live. Discover now