Capitolul 29

219 11 0
                                    

Christian povesteste:

-Emma, iubito, am ajuns! spun cand intru in casa. Dar ea nu raspunde... probabil doarme.
Ies din casa si merg la Adrian sa vad daca s-a intamplat ceva.
-Domnule Christian! Bine ati venit! Scuzati-mi dezastrul de aici, dar am jucat poker cu baietii... spune si indica mesele care sunt cu picioarele in sus, paharele sparte, scaunele rupte si gramada de bani dupa masa de poker.
-Iar le-ai luat banii? spun si nu pot sa nu zambesc. Prostii astia nu si-au dat seama inca?
-Nu! Multumesc ca m-ati invatat sa fac cartiile! spune si vine sa dam mana, ca apoi sa ma trag intr-o imbratisare barbateasca... Doamna Emma nu s-a intors inca, domnule. Daca din acest motiv ati venit.
-Dar unde a plecat!?
-La mall a zis ca pleaca. Mi-a spus ca erati ocupat si ca nu se merita sa va sun sa va mai intreb, ca a vorbit dansa cu dumneavoastra.
-A vorbit cu mine... Dar nu a zis nimic de nici un mall! Om prost ce esti! Crezi ca as lasa-o sa mearga singura, cand acel gandac infect o vrea!? Cata lipsa de creier ai, ma prostule! incep sa tip la el si ma abtin sa nu il iau la bataie. Cat de prost poti sa fii!? spun pe un ton care vreau sa fie mai calm, dar dupa frica din ochii lui imi dau seama ca nu imi iese.
Imi pun mainile in cap si tip. Nu la el! La mine ca sunt un prost si am lasat singur un drac! O sa o omor! Cine se crede sa nu mi se supuna!? Toti mi se supun! Toti imi cer permisiunea pentru a face orice! Dar nu... ea vrea sa ma vada si mai nervos decat am fost vreo data.
-Vreti sa trimit oamenii sa o caute? spune incercand sa para ingrijorat pentru ea doar ca sa vad eu ca ii pasa, dar stiu ca lui ii pasa doar sa nu fie conciedat si omorat.
-Nu! O caut singur! spun si ies trantind usa in urma mea. Pregateste masina! ii spun pe un ton raspicat unuia din curte.
Intru in casa si merg sus sa vad daca mai lipseste si altceva. Se pare ca si-a luat toate hainele, si jumatate din ale mele. A plecat... Emma a plecat! De ce dracu' ar face asta!? Nu stie cat e de periculos sa faca asta!? Cat de idioata poate sa fie!? Doamne! Ce ma fac eu cu una ca ea!? Cu una care nu vrea sa asculte nimic!? Ce ma fac, Doamne?
Cobor si ma duc la masina, urlu la ei sa imi deschida portiile. Ies incet din curte si dupa accelerez.
Convorbire telefonica:
-Emma! Unde dracu' ai plecat!? De ce faci asta!? Nu stii cum sa mori mai repede, proasto!?
-Nu cred ca iti permiti sa ma faci proasta! Cine dracu te crezi t-...
-Cine ma cred!? Ma intrebi cine ma cred!? Sunt logodnicul tau! Imi permit sa te intreb unde esti! De ce ai plecat, iubito? o intreb pe un ton mai calm, asteptand sa imi raspunda, dar tot ce aud sunt niste suspine foarte incete. Nu plange, Emma... Sune-mi doar unde esti sa vin sa te iau si sa ne intoarcem acasa. Amandoi! Te rog, iubito... te rog!
-Nu pot, Christian... Chiar nu mai pot sa suport tot ce faci! Eu te sun, pentru ca sunt ingrijorata si tu imi inchizi in nas! Daca esti atat de ocupat poti sa uiti de mine, iubitule... Poti sa uiti ca am existat in viata ta. Si daca o sa fi fericit fara mine, daca vei fi fericit cu 'treaba' ta... foarte bine. Daca nu, gasesti pe altcineva curand. Nu o sa dureze. Iti promit, iubitule.
-Emma, iubito, te rog nu fac-...
Sfarsitul conversatiei.

Opresc motorul in mijlocul drumului si incep sa dau cu pumnii in volan, de parca el ar fi vina lui ca Emma a plecat, ca mi-a inchis in nas si ca nu pot sa o controlez. De ce dracu' te tii prostule dupa ea!? Cat poti sa fi de tampit sa crezi ca poti sa o 'imblanzesti'? Dar stii ce imi place? Ca tu tot incerci... crezi ca o sa mai gasesti una la fel de ascultatoare ca ea. Nu o sa mai gasesti! Obisnuieste-te cu ideea! Ea e moarta... si nimeni nu ii poate lua locul!
Nu imi amintesc sa iti fi cerut vreo parere, vreun sfat ceva! Mai lasa-ma si tu in pace! Stiu ca pe ea nu o mai gasesc in nimeni! Ok? Stiu asta, stiu ca e moarta... nici nu sper sa mai gasesc pe cineva ca ea! O iubesc pe Emma, si nu vreau sa o pierd! Acum lasa-ma sa ma gandesc unde s-ar fi putut duce!
Singura care i-ar fi acum aproape e Jesse! Si stii asta! Dar nu vrei sa o gasesti! Recunoaste... nu o suporti si nici nu stii cum sa scapi de ea! Si asta te roade cel mai mult! Nu ca, vezi Doamne, o iubesti. Pentru ca nu o faci! Nu o iubesti... nu ai putea sa o iubesti nici daca ai vrea...
La Jesse! In sfarsit zici si tu ceva bine, prostule!
Tu chiar nu ma asculti!? Atat de inutil crezi ca sunt? Nu porni motorul, prostule! Eu stiu mai bine ca tine ce vrei! Eu sunt tu! Sunt constiinta ta, idiotul dracului! Nu ma ignora! Nu o sa poti sa o faci pana la final, stii asta da? Ai nevoie de mine!
Hai mai taci! Eu am nevoie de ea... doar de ea! Si nu acea ea. Am nevoie de Emma a mea! Ea este oxigenul meu! Si eu sunt iadul ei!
Exact! Tot ce poti sa faci tu pentru ea este sa o distrugi, prostule! Asta vrei? Vrei sa o bezi suferind? Bine, ignora-ma... dar o sa imi dai tu dreptate. Unde te duci!? Ai ajuns! Nu vrei sa o vezi? Atunci opreste motorul, coboara si adu printesa aia aici! Spune-i ceea ce trebuie sa auda! Spune-i ca trebuie sa dispara! Hai, du-te!
Nu ti-am zis sa taci!? Lasa-ma sa ma gandesc!
Cobor din masina, si merg direct spre usa, intru fara sa bat, dar nu e nimeni in sufragerie... verific toata casa, dar nu e nimeni aici!
-Max! Unde ,mortii tai, te-ai dus, dobitocule! Unde e Emma? Jesse!
Iau telefonul si incep sa ii sun pe baieti. Le spun sa ia toate masinile si sa o caute pe Emma, iar daca nu o sa o gaseasca pot sa isi ia adio de la locul lor de 'munca'. Ma duc la masina si o sun iar pe Emma, dar nu imi raspunde. Incer la Max, iar acesta dupa 5 tonuri imi raspunde.
-Unde, mortii tai, esti!? Unde e Emma, tampitule, crezi ca am lasat-o eu sa vina acolo!? Trimite-mi-o imediat acasa! tip eu nervos la telefon, dar acesta doar rade la fiecare cuvant pe care il scot.
-Buna si tie, Christian! raspunde o voce cunoscuta, dar nici chiar asa cunoscuta... dar asta clar nu e Max. Nu stiu ce o sa faci tu, dar eu nu ti-o aduc. Nici acum nici mai tarziu, asa ca nu comenta. Lucas... asta e gandacul de Lucas!
-Unde e!? spun apasat printre dinti, iar acesta incepe sa rada ca prostul, calcandu-ma si mai mult pe nervi.
-La mine... Te credeam mai destept. Si inainte sa mai zici ceva, sa fim seriosi, Christian, tu nu o vrei inapoi. Tu vrei doar ceva sa futi! Asa ca lasa-mi-o mie pe curva asta mica. Iti trimit eu una care se fute mult mai bine ca e-.
.
-Tu doar da-mi-o pe Emma inapoi, iar eu promit ca nu o sa ai probleme, ok? Doar spune-mi unde sa vin dupa ea, si te scap eu de un nerv in plus.
-Tocmai ai spus ceva foarte interesant. 'Te scap de un nerv in plus' ... asta o consideri tu pe Emma? Un nerv in plus? spune iar pe fundal se aude inca o respiratie, una care se pare ca plange... e Emma, e iubita mea Emma. Vezi, iubito... ti-am spus ca nu ii pasa de tine. De ce tot te bati cu pumnul in piept ca el o sa se intoarca la tine? Fac pariu ca deja e cu alta. Hai mai bine sa uitam de el, vrei? acum se aude doar cum ceva este dezlipit. Lucas, sa te manance viermii de viu, gandac infect ce es-... asta a fost Emma a mea, dar a fost oprita cu o palma din a mai continua. Christian, iubitule, nu iti face griji eu voi fi bine, dar Max e mort, si Jesse nu mai are mult daca nu o sa o gasesti tu. Te rog gaseste-o si salveaz-o. Eu am bagat-o in cacatul asta, si vreau ca tu o scoti. Sa stii ce te iubesc enorm de mult! Tu o sa imi lipsesti cel mai mult. acum mai mult ca sigur plange. Cat de dragut, Christian! Ai mai facut o proasta sa se indragosteasca de tine, una care tot din cauza ta va murii. Te-am pupat! Sper sa o gasesti pe cealalta curva.
-Emma, iubito, nu iti face griji o sa te gasesc si pe tine si pe Jesse. Iar dupa aceea totul o sa fie ca inainte. Te iubesc, sa ai gri-...

_________________
Hei, oameni frumosi. Scuze ca nu am mai postat... dar mi-a facut figuri Wattpadul... acum sper sa mearga, ca eu una am mai avut o tentativa sa postez capitolul dar, a fost sters... nu ma intrebati cum. Prima data il scrisesem mai lung, dar acum nu am mai putut. Va iubesc! Sper sa va placa!

Dominație:Pot Sa Am Incredere?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin