Capitolul 11

3.3K 151 6
                                    

Deci in primul rand am vrut sa va multumesc pentru toate comm-urile de incurajare...sunteti pur si simplu geniale.Acum nu va mai retin, sper sa va placa capitolul.
Lectrura placuta

Emma P.D.V.

-D-da e-eu sunt...spun printre hohote de plans.

-Doamne Emma, daca ai stii cat te-am cautat dupa acel incident..Imi pare asa de rau, doar ca nu mai gandeam, o facea bautura in locul meu.spune si vrea sa se apropie.

-Sa stai departe de mine, Diavole.spun si arat cu degetul spre el.

-Emma chiar nu am vrut...Daca as putea as da timpul inapoi sa repar greseala.

-De unde sa stiu ca nu minti?spun si incerc sa ma opresc din plans.

-Nu stiu...Dar chiar nu mint.Imi pare nespus de rau...Ma poti ierta?

-Nu stiu, Lucas...Adica nu e ceva ce poate fi iertat...Tu m-ai folosit fara sa iti pese ca am o inima, ca am un suflet...pentru tine, atunci, am fost doar o carpa cu care dupa ce ai patat-o ai aruncat-o in cel mai indepartat colt...

-Em' chiar imi pare rau..

-Ok, am inteles asta.Dar serios acum, eu nu mai pot avea incredere in tine sau in orice alt barbat, asta faceti toti.Va folositi de noi pentru placerile voastre si dupa dati tot uitari, ne jigniti, ne faceti sa regretam ca am tinut la voi si mai rau ne si raniti prin faptele voastre.spun asta gandindu-ma la Christian... Cum de a indrazint sa ma faca tarfa...Eu nu sunt o tarf-..Scumpo aici tin sa te avertizez...Toata lumea te crede tarfa inafara de tine si prieteni tai.. Care prieteni ca nu am asa ceva, toata lumea vrea ceva de la mine si din acest motiv vorbeste cu mine...doar Jesse pare sa ma inteleaga, dar nu cred.

-Emma vrei sa te mai ajut cu bagajele, ca mai ai o gramada?ma intreaba Lucas scotandu-ma din gandurile mele.

-Hmm...Da, daca mai vrei.spun stergandu-mi obraji.

***

Dupa ce m-a ajutat cu dusul bagajelor si-a mai cerut scuze de foarte multe ori si mi-a explicat de ce a facut acel gest, Lucas a plecat.I-am explicat si eu ca daca el nu ar fi facut acel lucru eu nu as mai fi fost eu, de atunci m-am schimbat mi-am dat seama cum este de fapt lumea ce ma inconjoara.

Mi-am dus valizele cu haine si pantofi sus intr-o camera mai mica care m-am gandit sa o transform intr-un dressing.Mi-am luat o pereche de blugi taiati in genunchi, un maiou negru pe care scrie single, stiu tipa "Disperata!" dar e prea frumos ca sa nu il imbrac, sutien si lenjerie intima si ma duc sa imi fac baie ca trebuie sa merg unde vrea nebuna din capul meu.Dupa baie m-am imbracat si mi-am luat geanta si telefonul si am plecat.Am incuiat usa casei si sun la salonul meu favorit sa imi fac programare la vopsit, tuns, manichiura si pedichiura.Perfect intr-o ora trebuie sa fiu acolo, pana atunci ma duc la super market imi iau mancare, dar nu prea multa ca se va strica, cafeaua si tigarile sunt prioritatea.Am parcat in fata super market-ului si am intrat luand un cos si mergand printre rafturi.Am luat doua pachete mari de cafea, un pachet de tigari, absorbante, legume, pui, peste, apa, lapte si fulgi de porumb.Am platit la casa si m-am dus la masina punand in portbagaj si am intrat mergand spre salon.In cinci minute am progamarea, asa ca merg si ma asez pe un fotolui rasfoind o revista cu tunsori.Nu imi place nici una asa ca doar o sa imi tai varfurile si ma vopsesc negru.

-Domnisoara Emma Miler puteti veni!ma anunta o doamna in jurul varstei a doua.

-Da.spun si ma asez pe scaunul destul de inalt.Asi dori sa imi tundeti varfurile si sa ma vopsiti negru.

-Sigur.Domnisoara scuzati-ma ca va intreb dar sunteti anorexica?

-Nu, nu chiar.Doar ca m-am neglijat in ultima perioada si acum vreau sa imi revin.spun scurt.

Aceasta nu a mai zis nimic doar si-a facut treaba.M-a tuns cat vroiam si mi-a aplicat si vopseaua, acum trebuie doar sa astept jumatate de ora.

-Puteti merge la manichiura pana este gata vopseaua.

-Bine, multumesc.

La manichiura nu am facut ceva extravagant, simplu dar dragut si a terminat la timp pentru a putea fi spalata pe cap de vopsea.Cand a terminat asta si l-a uscat, m-am dus si la pedichiura si cand am fost gata am platit si am plecat acasa.Dar nu prea pot sa o numesc acasa, mai am de lucrat la aspectul ei interior.Dar pentru moment este convenabila, adica are un pat, o baie, si o bucatarie care pentru moment imi sunt destule.De maine incep sa o aranjez pe placul meu.

__________________

Capitolul 11 este unul scurt.Imi pare nespus de rau dar vroiam sa il postez mai repede pentru a va multumi pentru toate incurajarile primite.M-ati bucurat extrem de mult.

P.S. Maine pun capitolul 12.
P.P.S. Va multumesc pentru cele 6k de lecturi si cele 327 de voturi.Sunteti geniale.

Vot+Comm

Dominație:Pot Sa Am Incredere?Where stories live. Discover now