Capitolul 8

2.9K 135 12
                                    


Emma P.D.V.

Inca mai stau la Jesse.De o saptamana tot caut o casa, si pana acum am gasit doar o casa.E destul de spatioasa are si piscina in curte, pretul este chiar convenabil dar are si o parte rea...e doar de inchiriat.Dar nu pot refuza asemenea oferta, nu mereu gasesti asa o casa.Oricum am zapacit-o destul pe Jesse cu mofturile mele.Sa nu mai zic ca de mancat nu imi amintesc cand am facut-o ultima data.De cand am plecat de la Christian in aceea zi am baut doar cafea.Arat mai ceva ca o anorexica.Poti studia cu usurinta anatomia pe mine.In special oasele, care mai au putin si imi strapung pielea cars s-a albit drastic.Pana si o mumie are mai multa carne ca mine.Doua batai in usa mi-au distras atentia din leptop.Am spus un 'intra' care aproape nu s-a auzit.Pe usa intra Jesse si Max.Par invrijorati.

-Em' va trebui sa mananci ceva.Arati groaznic.

-Mersi de incurajare.Adu-mi doar o ceasca mare de cafea.Si nu ii pune zahar, o vreau mai tare.

-Nu!Acum vii si mananci ceva.intervine si Max.

-Nu e treaba ta ce fac eu.

-Ba e din moment ce stai cu mine in casa.Nu-i indeajuns ca l-ai distrus si pe Chris, acum te distrugi si pe tine.

-Nu imi vorbi mie de acea persoana.Clar?

-Nu Emma.Ajunge nu te mai comporta ca un copil de cinci ani.Maturizeaza-te!

-Sunt foarte matura.

-Atunci nu te mai comporta ca un copil si hai sa mananci.

-Nu!

-Stii ceva, Jesse.M-am saturat de figurile prieteni tale.Eu renunt.Ma duc sa il conving pe Chris sa nu mai bea atat.

-Daca tot te-ai saturat de mine, am sa plec!

-Em' nu ai unde sa mergi.Asa ca hai sa mananci ceva si sa inchidem discutia.

-Imi impachetez lucrurile si am plecat.

Nu a durat foarte mult sa imi impachetez.Tinand cont ca nici nu m-am mai schimbat.Doar imi faceam baie si ma imbracam tot in acele haine.Era imbracata cu bluza lui Christian.Parfumul lui inca simtindu-se inca prin tesaturile hainei.

-Pa!am spus si am trantit usa in urma mea.

Lucru ce a fost destul de dificil tinand cont de starea mea de sanatate.Mya ma astepta cuminte in locul unde am lasat-o in urma cu o saptamana.Bine ca imi scrisesem adresa casei respective pe o bucatica de hartie.Am sofat rapid pana acolo.Nici nu am sunat inainte.La semafor mi-am scos telefonul ai am apelat proprietarul.Dupa un minut a raspuns.

-Buna ziua.Am sunat in legatura cu casa ce o aveti data in inchiriere.

-Buna ziua.Desigur, casa.Cand puteti ajunge la adresa pentru a vorbi despre pret.mi-am putut da seama din felul in care vorbeste ca era aproape mort de beat.

-In jumatate de ora sunt acolo.Tinand cont ca se afla la marginea orasului.

-Ok....Va voi astepta acolo.La revedere, domnisoara.

-La revedere.

In fix 20 minute eram in fata vilei.Si pot sa jur ca arata mai bine in realitate decat in pozele de pe acel site.In fata casei era o masina ce era identica cu cea a lui Christian.Doamne cat de dor imi poate fii de el.Sa simt cum ma atinge, cum imi sopteste cuvinte dulci fix langa ureche, ca mai apoi sa ma muste senzual de lobul acesteia.La doar acest scurt gand m-am cutremurat.Odata coborata din masina am si facut cunostinta cu frumosul asfalt.M-am ridicat cu greu ca ma apoi sa ma descalt de tocurile cu care imi era imposibil sa merg.Pamantul imi ardea talpile delicate, si soarele ma prajea.La propriu.Am ajuns in fata usii si am sunat la sonerie.Pasi greoi se auzeau dincolo de usa din lemn masiv.Cand usa s-a deschis nu mi-am putut crede ochilor pe cine vad.Dar era clar ca el nu m-a recunoscut.

______________

Si boom!Capitolul a aterizat.Ma bucur sa vad ca va place ce scriu si ca imi spuneti ce pareri aveti despre carte.Imi faceti ziua mai buna cand va citesc comm-urile.

Cine credeti ca era proprietarul casei?

P.S. inspiratia pentru acest capitol a venit din partea lui pokerkitty2000.Ei trebuie sa ii multumiti.Ca eu am facut-o deja.Mersi, iar, scumpo.M-ai ajutat enorm.

P.P.S. nu uitati daca vreti dedicatii sa imi cereti.Dar o sa pe primiti la urmatoarele capitole ca mai am cateva de oferit.

Sarbatori fericite!Sper ca de Craciun sa primiti tot ce va doriti!Acesta a fost cadoul meu pentru voi.

Vot+Comm

Dominație:Pot Sa Am Incredere?Where stories live. Discover now