Business meeting.

313 12 0
                                    

Megan P.O.V

Alarm se oglasio, i veoma sam se brzo probudila, inace sam bila jutarnji tip tako da mi to nikada nije bio problem. Obukla sam se. Na putu prema garazi, stala sam kod Christianove sobe, poljubila ga nježno i rekla na uho 'mama, sada ide na posao brzo ce se vratiti' i tiho izasla iz sobe, pozdravila dadilju, i uputila se na posao.

Kada sam stigla pred tvrtku, samo sam elegantno usla, i uputila se u svoj ured. Na putu me zaustavila Tajana inace moja tajnica i asistentica i rekla da za pola sata imam sastanak s Bieber Media. Tih pola sata sam rijesavala papirologiju, i nesto prije satanka sam krenula u salu za sastanke. 

Justin P.O.V

Kasnio sam, pa nevjerovatno. Ovaj jebeni promet.. Mislim skoro uvijek kasnim, ali na ovo nisam htio ovaj posao  mi je jako vazan, a ne smo meni nego i mojoj tvrtki. Pa jebemu mater, hoce li se ovaj promet pokrenuti. Samo sam vikao.Promet se napokon pokrenuo i stigao sam stigao pred Smithovu tvrtku, i jebemu bila je ogromna. No kasnio sam dvadesetak minuta, pa jebemu.

Ušli smo u tvrtku, i prijavio sam se nakon cega su me uputili u salu za sastanke, a tamo je sjedila neka crnokosa, okrenula ledima i pricajucii na bijeli iphone.

'Ispricavam, se ali prekidam li nesto' samo sam upitao, iskreno nisam ni znao tko je ova likusa okrenuta ledima.Nije se jasno culo, osim nesto promrljano i receno da nekog voli, i bok.

Samo se elegantno okrenula s stolicom i kad se okrenula... JEBOTE! Ona je bila naljepsa zena koju sam ikada u zivotu vidjeo. 'Ma, ne , ne prekidate, ali molim da se pozurimo sa sastankom jer ipak vi ste ti koji kasnite'. samo je hladno odgovorila, i nasmijala se kao prava kuja.Nakon sto sam se ispricao, i ubrzo se bacili na papirologiju, njoj je zazvionio mobitel.

Megan P.O.V

'Molim!?, naravno sada dolazim, evo me za deset minuta, nazovite doktora Cullena, i reci te mu da je Christian, i da sam ja' samo mi je to trebalo, i ovaj sastanka gospodin kasni i sad mi tu jos zanovijeta, ma goni se. 'Gosp. Bieber, stvarno mi je zao ali moram odgoditi sastanak, imam jedan obiteljski problem' samo sam mu rekla. 'Je li nesto ozbiljno?'.'Ma nista bitno, ali sada stvarno moram  ici, ali izvolite moju posjetnicu, ako išta trebate ili vas išta zanima kontaktirajte me'. lagono sam rekla i dala moju svoju posijetnicu, koje je vrlo drago uzeo, i ja sam elegantno izasla, pokupila svoje stvari iz ureda rekla Tajani da mi otkaze sve obaveze da imam jedan obiteljski problem.

Krenula sam prema autu, kada je Bieber zaustavio. 'stvarno mi je zao, ali sam ostao bez goriva, tako da ako ti nije tesko dali bi me molim te mogla odvesti samo do prve stanice za taksi, znam da imate to, sto vec imate, ali molim vas?' samo mi je rekao, i iskreno mi ga je bilo i zao, pa sam mu rekla da ude, da cu ga odvesti do tvrtke.' 'Jesi li dobro?' pitala sam ga, i nesigurno se nasmijesila. 'Dali ti uvijek ovako vozis?' samo me pitao, pomalo prestraseno. ' Ne, kada je Christian s mnom' rekla sam i nadala se da nece pitati tko je Christian.Kada sam to izgovorila samo je kimnuo glavom, i svida mi se to sto ne zabada nos. Kada sam zacula zvuk svob mobitela, stavila sam na spikerfon.'Megan, Dok.Cullen ovdije, Chrisu je lose, i moramo u bolnicu, roditelji su na putu, znas koj bolnica i vidimo  se i pozuri.' . 'Naravno dolazim odmah'. rekla sam uzrujano.'MEGAN!' Bieber se zderao.'Stani, ja cu vozit, jer sta se desava ti nisi sposobna, sad izlazi iz auta i koja bolnica'' rekao ako smo se zamijenili mjesta. ' Vozi u Bellevue' samo sam rekla. 

JUST BUSINESS.Where stories live. Discover now