Do You Have Any Secret?

160 12 0
                                    

Justin P.O.V

Budilica se oglasila, i nisam se mogao ustati. Mrzim jutra. Ustao sam se, jedva. otisao u kupaonu nabrzinu se otusirao i obavio higijenu. Obukao sam crno odijelo i sisao na dorucak.

'Dobro jutro Marie' rekao sam spremacici.'Dobro jutro gosp.Bieberu.' rekla je i donjela mi dorucak. Veoma sam brzo pojeo, i uputio se u tvrtku. Stigao sam uobicajeno. Planirao sam nakon rucka s Gosp.Smith otici posjetiti starce, cisto da ne prigovaraju.

Usao sam u ured, i krenuo na papirologiju, vezano za ugovor s Smitovom tvrtkom. Postalo sam tajnicu da mi ide kopirat, da mi ode po kavu, i tako uobicajene stvari.

Kako se blizila pauza za rucak postajao sam sve nezvozniji. Ne znam zasto, mislim znam ali nisam se nadao ovakvoj nervozi. Iskreno zanima me zasto je morala u bolnicu usred sastanka, zasto nikome ne govori o svom privatnom zivotu, zastoo?

Kada je dosla pauza za rucak, samo sam pokupo stvari i 'izletio' iz ureda. Dogovorio sam nam rezervaciju u Danielu. I kada sam stigao sjeo sam i cekao je.

Megan P.O.V

Ujutro sam nazvala tajnicu i rekla joj da cu doci na posao tek polje pauze za rucak. Do pauze sam bila s Chrisom, kojem je ocito bilo puno bolje.

Dobila sam poruku od Justina, da nam je dogovorio rezervaciju u Danielu, sto je bila velika slucajnost jer je to bio moj omiljeni restoran. 

Stigla sam pred Daniela, usla, prijavila se tko sam i onda su me dopratili do Justinova stola, on se kao kavalir ustao zagrlio me sjeli smo i narucili. On je uzeo neku ribu, a ja Cezar salatu.

'stvarno?, salata pa rucak je'morao se odmah prituziti,'pa neka je, ovdje ionako uvijek naprave najbolju Cezar salatu' samo sam dodala.I tako samo razgovarali o ugovoru, tvrtkama.. Dok nije dosao na temu sastanka neki dan.'Iskreno, moram pitat. Zasto si bila u bolnici onaj dan?Oprosti ako zabadam nos, samo cista znatizelja' lagano sam se uspanicila, ali opet nisam mu mogla reci, hej imam sina koji ima teski oblik atsme.'Ma samo obiteljski slucaj, ne moras se zamarati time'samo sam jako, nervozno rekla.I tako smo razgovarali, pitao me idem li na konferenciju u Miami sljedeci mjesec, ja sam mu rekla sa ne idem, i tako smo razgovarali.'stvarno je bilo zabavno, ali moram ici' rekla sam, na sto je on ustao, malo samo se prepirali tko ce platiti, ali sam mu popustila. Skupa smo izasli, pozvao me za vikend na veceru, na smo sam odgovorila da cemo se jos dogovorit.

Otisala sam do tvrtke i ostatak dana sam rijesavala papirologiju. U sedam sam zavrsila sa svime i otisla kuci. Samo se otusirala i presvukla. Pocela sam traziti mobitel i nije ga bilo, vjerovatno sam ga ostavila u tvrtki, nazvala sam Tajanu, koj je jos bila tamo, ali ga nije bilo, ako nije u tvrtci, ona je ostao u restoranu. Nije puno proslo, vec sam dobila poziv od Justina.'hej zao mi je ako smetam, ti si otisla, a za mnom su istrcali noseci tvoj mobitel, ako hoces donjeti cu ti ga' upitao je'ma ja idem kod mojih na veceru, usput cu stati, ako si doma?'.'ma jesam, cekam te'.

Poklopila sam, u jebemu, pa Chris je s mnom, prvo idem kod svojih pa onda po mobitel.

Justin P.O.V

Cekao sam je. I uporno pokusavao otkljucati mobitel, ali nije isto. Ali na pozadili se vidlo da je ona i nekakav djecak, i preslatki su. Ali tko je on?

Nakon mozda pola sata, je stigla, pa trebalo joj je.Dosla je, i usla u kucu. Malo smo popricali, a ona je bila opustena i sretna, i jednostavno ubucena, sto mi se jako svidalo, iako je u onim uskim haljinicama za posao jebeno seksii!

I tako smo pricali, i pricali na kraju smo pili vino, bili pomalo pijani, i smijali se jedno drugome, bilo je neopisivo..savrsenoo.

Sljedece jutro:

Niciji P.O.V

Megan i justin su se napili, i Megan je ostala spavati kod njega, ali nisu se sesali. Ujutro se probudila, odprilike kad i Justin, kada je vidjela da je jutro, samo je rekla da mora kuci, da provjeri Chrisa, ona je uzela svoje stvari, i otisla.

Justinu nije bilo nista jasno, znao je da se nista nije desilo kao i Megan. 

Ali Justinu se samo poglavi vrtilo tko je Christian i tko je onaj djecak s slike.

Justin P.O.V

Chris, Beba tko su to dvoje, malo sam proguglao i vidio da je ona cetvrtu godinu srednje zavrsila online. Da uopce nije isla u skolu, i da nije poznat razlog, zasto.

Pa jebote, da taj Chris nije djecak s slike, odnosno ima li Megan sina? Da li je onaj djecak Chris? Da li je Chris njezin sin?

Ja cu to saznati, jer zelim i moram...

JUST BUSINESS.Where stories live. Discover now