I'm not gonna tell you everything.i

122 8 0
                                    

Megan P.O.V

Kada je izgovorio to pitanje, nisam znala sto da odgovorim. Ne zelim lagati, ali sta cu mu reci, e da Chrisov tata me jebo, ja zatrudnila i kad sam mu to rekla magicno je nestao. 'Pa, Justine, Chrisov tata ne zivi s nama, i molim te da ga ne spominjes pred njim, idemo?'. Pa s vedrije strane ne lazem.'Oprosti, ako ti je sad neugodno, nisam smijeo pitati. Ajde'. rekao je i spustili smo se u dnevnu sobu.

Gledali smo neki crtic, jer ipak Chris je biro, ubrzo je bila i vecera gotova, dadilja je otisla kuci jeli smo i Chrisa sam odnjela u krevet jer je ipak njemu vrijeme za krevet. Procitala sam mu neku pricu po obicaju, i on je zaspao. Spustila sam se ponovno dolje, a Justin je i dalje gledao tv. 'Hej, ako zelis mogu te odvesti kuci' pitala sam sjedajuci pokraj njega na kauc.'Ne zelim si stvarati teskoce, ali mozes li Chrisa ostavita samog, ipak te ceka duza voznja'. rekao je, sto zapravo ima smisla.'Mozes i ovdje prespavati,imam gostinjsku sobu' rekla sam promatrajuci njegove crte lica.'Ako moze' rekao je smijesuci se.'Dodi' rekla sam mu pruzeci svoju ruku, koju je prihvatio. Otisli smo na gornji kat, usli u gostinjsku sobu, prekla sam mu da je tu wc, da ima jos odjece u ormaru, ak treba zna u kojoj sobi sam i takve stvari.

Uzimala sam one male ukrasne jastucice i stavljala ih u ormar, da mu ne smetaju. I tako sam stavljala jastuke, i kad sam zavrsila krenula sam van iz sobe, ali sam se sudarila s Justinom i od jacine udarca sam pala i nesvjesno povukla Justina s sobom. U tom trenutku smo bili na podu on na meni, gledajuci se. Pogledavamo mi je u oci, pa u usne, i tako vise puta sve dok me nije poljubio.

Nisam htijela, ali sam uzvratila. Ubrzo su nam se jezici pocili boriti za dominaciju. Ljubili smo se stranstveno. Ubrzo smo se poceli dodirivati, njezno ali i pomalo grubo. Ne znam ni kako al ja sam bila u grudnjaku i gacama, a on u boksericama. Preselili smo se na krevet i ovaj put smo bili goli.'Justinn.' rekla sam dok smo se ljubili.'Hmm' odgovorio je.

Justin P.O.V

'Je li ovo greska sto radimo.?' pitala je i ostao sam u soku, kada je to rekla. Zasto je ovo greska.'Megan, ovo je sve samo ne greska' rekao sam sto ju se smrilo, Ova zena me opija sam svojim mirisom.'jesi sigurna da ovo zelis?'pitao sam je, jer sam bio jako napaljen.'Da, zelim' rekla je.

Usao sam u nju polagano. I poceo ici sve brze i brze. Vidim na njoj je bi htijela vristati, ali se jedva sudrzada, jedva.'Brze, Justin, brze' govorila je u zastajima, dok mi je grebala noktima leda. A, ja naravno isao sam sve brze, i brze. Isao sam brzo i onda smo obadvoje svrsili u isto vrijeme. Bilo je, neopisivo.

------

Probudio sam se, sam u krevetu. Megan nije nigdje bilo ni traga. Prisjecajuci se predhodne noci, odmah sam se osmijehnuo. Obukao sam bokse i otisao sam u wc. Okrenuo sam leda prema ogledalu, jebote al me zena izgrebala, koda sam se tuko s mackom. Jebemu odakle m ovo, i onda sam primjetio da su mi ramena, prsa i vrat prekrveni ljubavnim ugrizima.

Obukao sam odjecu koja je bila u ormaru. Sisao sam dolje, a Megan  Chris su sjedli za stolom.'Jutro Justin, imas tu dorucak jedi, ja se idem obuci, dadilja ima slobodno danas pa idem Chrisa odvest kod mojih, i imam problem u tvrtci, pa zas obuci se i cekam te.' rekla je i nestala. Odakle sad opet ova hladnoca. Gdije je ona Megan od sinoc? Pojeo sam i obukao se i krenuo u garazu. Megan je taman izlazila iz garaze.'Taman sam krenula po tebe.' rekla je.Priblizio sam joj se i stajao skroz uz nju.'Moramo razgovarati.' Rekao sam joj.'Budemo, ali ne sada, sada idemo.' rekla je i okrenula se.Laknulo mi je. Usli smo u auto i krenuli.

Megan P.O.V

jebemu, sta sam to napravila. Spavala sam s njim. Zasto sam to napravila. Vozili smo se u tisini. Stigl smo pred Justinovu zgradu.'Vidimo se' rekao je i izasao.'Da, vidimo se' rekla sam i osmjehnula se.Chris nije nista dozivljavao, drago mi je zbog toga.

Stigli smo kod mojih. Sparkirala se i usli smo u kucu.'Dosli smo!' rekla sam i Chris je odmah utrcao.'Seka, gdije si ti bila, nismi se vidjeli' reka je Nick.'Moramo razgovarat, Nick, nasamo sada odmah' rekla sam i izasl smo van.'Sta je bilo, jel jako ozbiljno?'. pitao je.'Napravila sam veliko sranje, ali veliko.'. rekla sam.'Ne odugovlaci, nego govori'. rekao je.'Pa, znas kako tvrtka ima sad ona posao s Biberovima?'pitala sam ga.'Znam, i sta s tim?' pito je sav zbunjen.'Pa, Justin Bieber, direktor je skuzio da imem dijete jer je moj mobitel ostao u restoranu kad smo imali poslovni rucak i sve to, i bio je jucer cijeli dan kod mene s Chrisom i tak, ii ja sam spavala sam s njim' rekla sam posramljeno.'Ti si sta? Pa jesi normalna, mozes ugrozit tvrtku? Ali iskreno drago mi je da si krenula dalje'. Rekao je na sto sam se osmijehula.

JUST BUSINESS.Where stories live. Discover now