Regrets.

121 7 0
                                    

Megan P.O.V

Vozili smo se u tisini, iskreno ne znam sto da radim. Da mi kazem za Chrisa ili ne. Toliko pitanja mi se vrti po glavi.'Gdije me vodis?'. odjednom je upitao i donekle prokinuo ovu neugodnu tisinu.'Pitao si me imam li dijete, ehh pa o mom privatnom zivotu ne mozemo svugdije pricati' samo sam dodala i osmijehula mu se, ali sam nastavila gledati cestu.'I, nisi mi odgovorila na pitanje, imas li dijete?' sada se on meni lagano smijesio.' Ovako, vjerojatno cu zazaliti zbog ovoga, ali da imam'. Samo sam mu rekla, lagano sam se okrenula prema njemu i nisam moga procitati izraz na njegovom licu, nije bio sok, ali opet nije mu nekako bilo svejedno.

Stigli smo pred kucu, usla sam u garazu i izasla iz auta, ali justin je ostao sjediti unutra.'Ako hoces odvest cu te natrag, ali sam moram unutra'. rekla sam mu i polako krenula iz garaze.'Mogu li prvo na wc' samo me pitao.'Naravno' skupa smo krenuli unutra, usli smo.'Chrise, doma sm!' viknula sam, a onda je moj mali djecak dotrcao.'MAMAA!' rekao je veselo, a ja sam ga podigla.'Kako je moj mali junak'.'mama, nemojj, ja sam veliki decko.Tko je ovo?' rekao je na sto sam se samo nasmijala, ali kad je pitao za Justina, boze skroz sam zaboravila na njega.

'Chrise, ovo je Justin mamin prijatelj s posla. Znas da inace ne radim posao kod kuce, ali ovo je bitno. A posto si ti veliki decko nadam se da neces smetati, u redu?'pitala sam ga jos uvijek ga drzeci.'Naravno, mama ja se idem igrati s dadiljom.' tako da sam ga spustila dolje, a on je odmah otrcao.Pozdravila sam dadilju, takoder ju je i Justin pozdravio i otisli smo u radnu sobu. Cijelo vrijeme je bio tih i nije nista govorio. Iskreno zanimalo me je sto misli, je li ovo sve bila pogrijeska. Inace on je prva osoba izvan obitelji koja zna za Chrisa, dali sam se prebrzo upustila u ovo, zasto sam uopce ovo i napravila.

Justin P.O.V

Samo sam gledao, i iskreno vise sam bio odusevljen nego sokiran. Ova zena je imala svoju obitelj, i meni ju je pokazala. Nisam mislio da ce biti iskrena u vezi s ovime, ali je bila je. I mislio sam ako ce biti iskrena mislio sam da ce samo reci da ili ne, ali ona me pustila u svoj mali, ali savrseni svijet. I cak mi je pokazala pravu sebe, pravu Megan Smith, a ne onu hladnu i zaposlenu kakvom se predstavljala. Ona je brizna mama, koja se brine o svome sinu i njegovoj buducnosti. Oke, Bieberu smiri se ovo nisi ti, govorio sam si.

Kada mi je pruzila mali obilazak svoje kuce, koja je ogromna, sada i razumijem zasto zivi u kuci, zbog vec i bolje privatnosti. Usli smo u njezin ured. Sjeo sam nasuprot nje.'Nadam se da te nisam sad ovime sokirala, ali htio si istinu i dobio si ju, i zazvrat te molim da sutis o ovome, i da nitko pogotovo mediji nece saznati za ovo, za moga sina, jer ja mu zelim pruziti normalan zivot' samo je rekla, i bila je jako nesigurna.'Naravno, i hvala ti sto nisi lagala cijenim to i nitko nece saznati barem ne od mene' kada sam to rekao, nekao se situacija i ona opustila'hvala to mi puno znaci ako zelis i ako imas slobodno poslijepodne mozes ostati ovdije i navecer nasm se pridruziti na veceri, ako nemas nikakvog posla, ako imas rado cu te odvesti, natrag' rekla je.'Biti ce mi cas ostati kod vas cijelo popodne Megan' rekao sam, na sto se samo nasmijala.

'Sada kada, sam saznao da imas dijete, i kada imam tu cast provesti popodne kod tebe sto cemo raditi?'. upitao sam malo dijete.'Pa je se idem prvo presvuci, a ti ako hoces imam nesto bratove odjece jos kad je zivio kod mene, pa ako hoces da ne budes cijelo vrijeme u odjelu'.pitala je sto se i cinila kao dobra ideja.'moze' samo sam dodao.Krenuo sam s njom i otisli usobuala mi je trenirku i gornji dio dresa od Kincksa. Otisao sam u wc obuko se, i otisao do njezine sobe, ja usao bez kucanja, inace nemam naviku kucati, a ona je taman izlazila iz wc-a u grudnjaku i gacama. Jebote, kako tijelo ima za mamu, koja je rodila.Stajao sam i gledao, ne gledao buljio s otvorenim ustima.'Imali i ista zanimljivo na meni?'upitala je stajajuci ispred mene.'Daa,ima ti' rekao sam smijuci se i skuzio da ima tetovaze i to ne jednu.'Justin, ako ces tu stajati, molim te da bar zatvoris vrata' rekla je i na brzinu se obukla u trenutku i neku obicnu majcu.

'Htio sam te pitati gdije da stavim odijelo?'sam pitao.'Daj ga meni stavit cu ti ga tu u ormar na vjeslicu' i onda je nestala, krenuo sam za njom i usao u walk in closet. Stavila mi je odijeli na vjesalicu, i izasli smo van.'htio sam te pitati jos nesto' pitao sam ju nesigurno.'pitaj' samo je rekla. 'ne ocekujem odgovor, ali u ormaru nema muske odjece, a ovo sto ja imam je od tvog brata, pa gdije je Chrisov tata?' kada sam to upitao, primjeto sam da se samo zmrznula na to pitanje.

JUST BUSINESS.Where stories live. Discover now