This is my darkest secret.

143 7 0
                                    

Justin P.O.V

Kada me nazvala sva uplakana, nisam nista razumio. Kada me je pitala mogu li doci, bio sam iznenaden. Preko mobitela mi je sve ispricala, i pobijesnio sam, kako moze, vlastiti otac kceri tako govoritit. Jebeno nisam mogo vjerovati. Odmah sam uzeo kljuceve i otisao do nje.

Usao sam trceci u kuci, a ona je plakala u dnevnom. Otisao sam do nje i zagrlio sam ju svom snagom, a ona je samo nastavila plakati u mome zagrljaju.

'Jesi li imalo bolje?'. Upitao sam ju zabrinuto, na sto je samo klimnula. Sada smo sjedili u boravku na koznom kaucu, a ona je bila u mom zagrljaju, polako smrcuci.  Od jednom se i Chris sad tu "stvorio".

'Mama, zasto places?' pitao je.'Sreco, mamina ma mami je samo nesto upalo u oko, hajde idemo u vrt, da se malo poigras, moze?' rekla je i ustala se. 'mama, je li to upalo u oko jer si se danas svadala s dedom?' rekao je.'Ma, nije, idemo?' rekla je na rubu suza.'Daa!' rekao je trceci prema vratima terase. 'Justin, zao mi je sto sam smetala' . 'Ne, ti meni ikada ne smetas, ja sve sto trebam si ti'. Lagano i nesigurno se osmijehunla.Izasli smo van, Megan i ja smo sijedili, na terasi dok se Christian igrao u vratu, tamo je imalo tobogan, ljuljacke i ostale stvari sto se uglavnom nalaze u parkovima.

'Onu vecer si me pitao o Chrisovom tati-' zastala je na trenutak. ' ne nemoj o tome, bar ne sada.'rekao sam joj to jer joj je i ovako bilo tesko, i nisam ju htio jos raztuzivat, mozda u svome zivotu samo iskorisavam zene i ne cijenim ih, Megan je bila drugacija i nju sam cijenio.'Moram' nastavila je.

'Pa bilo je to ljeto prije, nego sam krenula u cetvrti srednje. Pa nas dvoje smo se petljali skoro cijeli treci razred, i pocetak tog ljeta smo napokon prohodali. On je bio uporan da seksamo, ja isprva nisam htijela jer sam bila djevica. I nakon mozda dva tjedna veze, u nadi da ga ne izgubima sam mu dala. I tako smo se cijelog ljeta jebali, druzili, pili , pusili, zajebavali s drustvom. I zadnji tjedan ljeta, tocno se sijecam bio je ponedeljak smo se zadnji put pojebali i puko nam je kondom, on je rekao da se ne brinem da se nista nece desiti, i da nastavimo, ja nisam htijela, a jos vise ga nisam htijela izgubiti. I nismo se vidjelo do velikog partya u nekog sumi. U meduvremenu sam ostala trudna, saznala sam dva dana prije partya. Bojala sam se i nisam nikome rekla, znala sam da bi starci poludili. I tako sam otisla na party normalna. Rekla sam mu da moramo razgovarat, a on je mislio da cemo se jebati. Otisli smo u neku supu, poceo me ljubiti rekla sam mu da prestane i da sam trudna. Naravno poludio je, nije me ni utjesio ni rekao da ce sve biti u redu. Jednio sto je rekao citiram: rijesi se te stvari, jer ja tome nisam otac. Pocela sam plakati, a one je izasao van. Otisla sam kuci, plakajuci. Rekla sam Nicku sve sto se desilo, skoro ga je otisao ubiti. Rekla sam starcima, koji su me ubrzo ispisali iz skole, koju sam kasnije zavrsila online. Pricalo se da sm zbog njega zavrsila u ludnici, a njemu sam rekla da sam napravila abortus, nakon cega me htio natrag, jednio sto sam mu rekla da sam se preselila u London sto je "jako tesko" prihvatio. Kasnije sam rodila, zivjela kod staraca dok sam isla na Yale. Kad sam matururala, preselila sam se i ubzo postala direktorica tvrtke . I ovo sto sam ti ispricala je moja najdublja tajna. Od tada su muskarci za mene, mrtvi, imam jednog malenog i on mi je bio dovoljan, on je moje sve. Mislila sam da su svi muskarci isti, dok tebe nisam upoznala, mislim znam da si zenskaros, ali i za to vjerojatno postoji razlog. Od kada sam te upoznala, jednostavno samo na tebe mislim, ni ne znam te a ne mogu to opisati, jednostavno ne mogu te pustit, trebam te'. Kada je dovrsila ostao sam sokiran, kroz sta je sve ona samo prosla.' I ja tebe trebam'. Izgovorio sam to, nagnuo sam se i njezno sam ju poljubio, i isto mi je uzvratila mi je. Bio je to jedan od najboljih trenutaka u mome zivotu, jednostavno neopisivo. 

Megan P.O.V

Ispricala sam mu svoju zivotnu pricu, kroz sta sam prosla. Nije mi bilo lako, ali opet lakse mi je jer sam to barem nekome ispricala. Kada me je poljubio onako njezno i nevino, bila sam sva nekako neopisivo sretna. Savrseno. Spusala se polako noc, usli smo u kucu. Justin je nazalost morao ici, jer  je  imao nekakav vazan satanak u tvrtci. Ostala sam sama s Chrisom, gledali smo neki crtic. Zvao me Nick rekla sam mu sve vezano za svadu i za Justina. Naravno rekao je da uskoro dolazi u grad i da bude razgovaro malo kasnije s tatom. I upozorio me na Justina, nisam nista drugo ni ocekivala od svoga velikog brata.Ma obozavam ga. Malo kasnije sam stavila Chrisa na spavanje. Poslje sam rijesavala posao, i sve za zabavu do koje mi i nije. Rijesaval sam papirologiju jos dugo. Sutra mi dolazi dadilja, a ja moram jos naci prostor i izabrati poslati pozivnice. Jos catering, koliko josa smo ima posla, poludit cu, jos ako budem imala pratioca moram njega naci, onda moram ici dati sivati haljinu, poluditi cu. Posto sam dogovorila sve sastanke i to si zapisala u rokovnik, donekle pola posla je bilo gotovo. Bilo je kasno i otisla sam u sobu. Istusirala sam se i obukla pidzamu. Legla sam u svoj udobni krevet. Nesto kratko sam se cula s Justinom, bas mi je drago sto se brine, bar netko. Jos malo poslije poziva sam razmisljala, da ga pitam da on bude moj pratioc na zabavi? Je li to dobra ideja? Jos sam poduze, razmisljala o tome, i mislim da cu to napraviti, ali idemo kao poslovni partneti i prijatelji nista vise. Nedugo zatim sam utonula u san.

JUST BUSINESS.Where stories live. Discover now