Hospital.

208 11 0
                                    

Justin P.O.V

Rekao sam joj da cu ja voziti, jer je ocito bila sva histericna i uznemirena, a nisam htio umrijeti. Kad jebeno vozi kao manijak. Stigli smo pred bolnicu, nisam ni parkirao, a ona je izletjela kao manjak z auta.'Ostani ovdije, i ne mici se, zapravo tu su ti kljucevi i odi kuci, ja cu kasnije poslati nekoga po auto ti nista ne brini.' Brzo je rekla i otrcala u bolnicu. Isreno ostao sam zbunjen i nisam znao sto se desava, a kamli sta da napravim. Tako sam odlucio sjesti u auto, malo pricekati, ako se nista ne desi, ja idem.

Sjedio sam u auto oko dvadesetak minuta, posto se nista nije desilo, odlucio sam otici kuci.


Megan P.O.V

Usla sam trceci u bolnicu, i odmah pojurila na djeci odjel. ' Gdije je?' pitala sam mamu, i tatu koji su tamo stajali, nervozno su mi poazali na sobu ispred. Doktor Cullen je izasao. 'kako je?' upitala je moja mama.'Dobro je, samo se nemojte brinuti, imao je laksi napadaj i Megan mozes slobodno od njega' kada mi je to rekao, jednostavno mi je ogroman kamen sa srca pao.

Usla sam u sobu, s laganim osmijehom na licu.'Junace moj, kako si mi?' upitala sam ga sasvim njezno.'MAMAA!, jesamm'rekao je veselo.'super, malisa sad cemo jos malo kuci, i ostajem s tobom cijeli dan, mozemo raditi sto god ti zelis' sam samu mu lagano rekla dok sam sijela pokraj njega.'A, mama kada ja mogu kuci?'. 'evo samo da nam doktor donese nalaze i idemo, hoces li jos malo pricekati?'. 'Moze, mama'.

Ostavila sam ga malo da odspava, i izasla van iz sobe. Mama i tata su bili vani, malo smo porazgovarli, s tatom vezano za tvrtku i ovaj ugovor. A, s mamom to sto kao previse radim.

Doktor je ubrzo dosao, rekao nam je da je sve uredu i da mozemo kuci. Uzela sam Christiana, i izasli smo iz bolnice. Moga auta nije bilo, mora da me Justin poslusao i stvarno otisao kuci. Rekla sam mami i tati sto se desilo, i oni su nas odvezli kuci.

Ostatk dana sam provela s Christianom, kanije sam ga spremila na spavanje i otisla samo malo pogledati papirlogiju vezano s ugovorom sa Bieber Media. Nije dugo proslo i dobila sam mail, i to od justina Biebera.



Od: Justin Bieber

Za: Megan Smith

 Nadam se da je danas sve dobro proslo, sutra cu ti poslati auto.

                                   Direktor Bieber Media.



Od: Megan Smith

Za: Justin Bieber

 Bez brige, gosp.Bieber zahvaljujem na brizi, i sve je uredu proslo.

                                  Direktorica Smith Enterprises Holdings.



Od: Justin Bieber

Za: Megan Smith

Bespotrebne zahvale, gdice.Smith. Drago mi je da je sve uredu. Nadam se da cemo usoro imati onaj sastanak. Sto kazete sutra, da se dogovorimo uz veceru, ja castim. 

                                      Direktor Bieber Media.



Od: Megan Smith

Za: Justin Bieber 

Gosp.Bieber, koliko to god primamljivo zvuci, ipak cu vas morati odbiti, sutra navecer imam obiteljsku veceru, brat njegova zena dolaze s medenog mjeseca. Ali, slobodna sam sutra za rucak, ovoga puta neka ja castim.

                                          Direktorica Smith Enterprises Holdings.



Od: Justin Bieber

Za: Megan Smith

Rucak gdice.Smith? Dogovoreno. Sada je kasno, a imali ste naporan dan. Poslati cu vam mail ujutro detaljnije skripte drugog ugovora. I pustite mene da budem dentlmen i da ja castim. Ugudna vecer i laku noc gdice.Smith veselim se nasem rucku.

                                           Direktor Bieber Media.



Justin P.O.V

Nekako mi je bas zanimljiva ova Megan, tajnovita i sto sam googlao o njoj svoju privatnost drzi, privatno.Gotovo nista nema o njoj. Ali, redovito posjecuje bolnicu i to je to. Nema nista. Lijepa i tajnovita, sve sto znam o njoj i nadam se ne zadugo.

JUST BUSINESS.Where stories live. Discover now